luni, 27 iulie 2020

Conceptul MASCA




Dar, mai întîi, covid există. Și, dacă se termină, mai bagă chinezii o șarjă, din fonduri proprii sau de la sponsorii bogați din toată lumea.

Vorbesc serios, trebuie să existe, pentru că nu s-ar fi agitat degeaba chinezii, ca niște gîndaci dați cu insecticid, atunci cînd și-au dat seama că, un coronavirus nou tocmai cuibărise în natură și, ce să vezi, era identic cu acela pe care-l clociseră ei în laborator.

Deci, coronavisul nou trebuie să existe, măcar și pentru că nu e nici primul nici ultimul clocit în China, însă răspîndirea lui, în lume, dar mai ales în România are multe ciudățenii.


La noi, virusul a început să se răspîndească stabilind record după record de infectări de-abia după ce s-a impus purtarea obligatorie a măștii. În starea de urgență cînd românii aveau voie să se deplaseze controlat dar nu era obligatorie masca, specialiștii șomau, spitalele erau goale. De abia cînd oamenii au respins cu oroare noile reguli de îmbotnițare, specialiștii s-au enervat și cazurile de covid au explodat. Acum, creșterea este în funcție de simptomatologia socială a necredincioșilor în covid. Zice unul că nu sunt atît de multe cazuri, s-a făcut, avem creștere exponențială! Observă un medic din afara complotului că numărul de internați la ATI este același cu cel de astă-primăvară, a doua zi apar peste cinzeci de noi cazuri grave la reanimare. Se face un sondaj din care reiese că românii nu cred în covid, cel puțin nu așa cum a fost marketizat, se începe amenințarea cu noi restricții, carantinări abusive și binențeles purtarea obligatory a măștii chiar și în spațiile publice deschise. Suntem la un pas de impunerea purtării măștii în propriile case, pentru că Guvernul Orban, așa cum ne amenință zilnic, “va lua toate măsurile” să oprească epidemia. Epidemie care tot crește și tot crește pe măsură ce se impun mai multe măsuri, de unde și concluzia logică, că mai bine o lași de capul ei să moară singură.

Dar, asta nu se va întîmpla, fiindcă epidemia nu trebuie să moară. Dacă, de mîine, toate testele ar ieși negative sau ar dispărea pur și simplu, noi tot am putea diagnostica și îngropa bolnavi de covid, fiindcă avem o metodă infailibilă: dacă poporul nu se supune și nu-și pune mască, atunci avem infectare pe scară largă!

Și, deși ne aflăm într-o pandemie, tratăm această problemă ca pe o chestiune internă. Așa cum făcea Ceaușescu. Niciunde în blocul communist nu erau atîtea restricții ca în România. Exact ca acum.

Deosebirea dintre regimul de atunci și cel de acum, e că politicienii din zilele noastre se ascund în spatele Specialiștilor, care se ascund în spatele unor cifre pe care nu le verifică nimeni. Fiindcă ăsta e Războiul Lașilor!
Al politicianului pus cu mîna și al Specialistului agreat, în tendințe.

Pe vremuri, specialiștii își vedeau de treaba lor, beneficiau de încrederea tuturor și erau respectați, fără ca nimănui să-i treacă prin cap să-i conteste. Acum, Specialistul e un impostor de televizor care pretinde că, în domeniul lui, nu există decît o singură părere autorizată, aia pe care o exprimă el. În dezacord cu ei nu poate fi decît românul needucat, neavenit, înapoiat, c-așa-i românul!

Dar, de ce n-o crede “românul” în super-specialistul zilelor noastre?

Pentru că Specialistul e un mincinos ordinar, de cea mai joasă speță, un șmenar de adevăr, un speculant al psihologiei, un traficant de proastă influență, o “prostituată a științei”, cum îl numesc specialiștii neagreați de televiziuni.

Doar un exemplu: atunci cînd spui că numai românii nu iau coronavirusul în serios fiindcă n-au educație științifică, ești un mincinos cu tupeu care prostește-n față. În toată lumea sunt proteste nemaiîntîlnite și o mulțime de specialiști – specialiști, nu idioți - care contestă, nu doar “știința” din jurul covidului dar și măsurile care s-au luat în numele acestei pandemii care va trimite la moarte mai mulți neinfectați decît infectați și asta multă vreme de-acum încolo.

Pandemia ne-a infectat, mai mult decît orice, cu o a cincea putere în stat, Specialistul, asta după ce Presa a căpătat darul divin (că legal, nu e) de a patra putere în stat.
Altfel, noul coronavirus există. N-are cum să nu existe, că de n-ar exista, ar trebui să reinstituim pedeapsa cu moartea.

Apropo, un experiment în care îți propui dinainte ce să “descoperi” nu e știință (asta vizavi de doctorul care a “demonstrat” că masca pe față nu influențează în rău sănătatea).
“De-asta spun că există. Ce rost ar avea să inventezi așa ceva, cînd se fabrică gîrlă, în laborator…” https://evz.ro/doctorul-in-medicina-si-filosofie-avea-trei-corpuri-horoscopul-lui-dom-profesor.html/3
US Congressman Matt Gaetz said, "I'm disgusted to learn that for years the US government has been funding dangerous and cruel animal experiments at the Wuhan Institute, which may have contributed to the global spread of coronavirus, and research at other labs in China that have virtually no oversight from US authorities."  https://www.businesstoday.in/current/economy-politics/shocking-us-gave-37-million-to-chinas-wuhan-lab-that-conducted-coronavirus-tests-on-bats/story/400831.html
Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases had shelled out a total of $7.4 million to the Wuhan Institute of Virology lab — which has become the focus of theories about the origin of COVID-19, according to Newsweek.  https://nypost.com/2020/04/29/dr-fauci-backed-controversial-wuhan-lab-studying-coronavirus/