marți, 14 aprilie 2020

… pînă la 5 ani!



Asta e speranța de viață, într-o formulare binecunoscută, pentru televiziunile din România.


Dar, mai întîi, Mulțumim, Germania!, pentru că, prin importul de forță de muncă de la noi și intervenția oamenilor de știință din țara ta, ai creat breșe în cea mai mare tiranie a tuturor timpurilor, înainte să ne interneze ăștia pe toți într-un spital cît o țară. Fără vizite.


S-a văzut acum, noi chiar nu ne putem guverna singuri (așa cum s-a tot spus!), ci vom fi guvernați tot timpul de oricine plătește și gîdilă orgolii. Dacă, din cînd în cînd, acel cineva, din afara țării, ne mai face și-un bine, atunci bine, dacă nu, veștile sunt proaste, vorb-aia din televizor.
Asta fiindcă în România, găsești dictatori cîți vrei și nebuni cît cuprinde. E o leprozerie de conștiințe, formată din supradotați, premiați, profesori de viață, doctori în toate cele, filozofi ai umilirii și descurajării, inventatori de adevăr, binefăcători cu forța ș.a.m.d. România nu mai e o țară, e doar o agenție de recrutare de propagandiști pe bani și un mare laborator de cobai iar coronavirusul ăsta i-a dat definitiv la temelie. 

Aici a fost închis, prin instalarea unei forme de dictatură militară, absolut tot ce producea atît cît să țină economia în viață, românii care lucrează afară sunt împiedicați să se-ntoarcă, cei rămași în țară sunt lăsați fără serviciu, urcați pe avion și expediați afară, astfel că, proprietari pe România, au rămas bugetarii și televiziunile.

Nu, nu! Asta e o glumă proastă, că toate sacrificiile sunt făcute pentru păstrarea țării în granițe fiindcă, vezi Doamne, toți vor cîte o bucățică așa că, mai bine, vindem oamenii și toate acareturile ca să păstrăm întreg pămîntul strămoșesc!
Deja nu mai contează! Toți cei care nu se află în elita conducătoare vor să scape, cu fuga, din țara asta. Atunci, de ce mai e nevoie să existe o țară?

Uitați-vă la acest parlament! Niciunul nu îndrăznește să pice prelungirea ordonanței militare fiindcă, dac-o pică, de-a doua zi, presa și doctorii aferenți vor strînge cadavrele din spitale și le vor scoate pe străzi, ostentativ, susținînd că sunt morții renunțării la izolare forțată, de care, evident politicienii s-ar face vinovați.
Asta, pentru că, în loc să avem o elită și o cercetare medicală, plătite de stat, și numai de stat, cu salariile cele mai mari din privat (mărunțiș, la cît se fură în țara asta), care să ne spună adevărul despre sănătatea publică, avem o groază de televiziuni care conțin 95% publicitate la boli și medicamente!

Rezultatul: 95% țară carantinată!

Politicienilor le-a convenit tirania medicală asupra populației, fiindcă ei se duceau să se trateze în țări străine iar electoratul era ocupat cu frica de boală, în loc să dea importanță promisiunilor electorale neonorate.

Să vedem însă, acum, ce faceți, politicienilor? Cu ce veniți la alegerile din toamnă? Pentru că, televiziunile și eroii pandemiei, știm, cu ce vor veni: barbiturice, vitamina D și izolarea la nebuni a celor care au suportat prost măsurile luate spre binele lor. Sigur, astea costă, așa că se va împlini și voia lui Cristine Lagarde, aia prin care bătrînii trebuie să-și doneze casele băncilor pentru a-și plăti spitalizarea, în principal.

Așa e, cînd, în loc să-l iei în cămașă de forță, pe analistul în flăcări de la Digi TV, atunci cînd zbiară triumfător către oameni: Să vedem ce te faci, creștinule, acum, fără biserică! Uite că nu te vindecă Dumnezeu de coronavirus, și alte chestie d-astea dă… Ferească Dumnezeu! (deși eu nu mă supun nici unei religii), bagi la izolare o populație întreagă.

Așa e cînd, postul cu pricina, face videoclipuri care sugerează că pandemia ne conduce spre o “lume mai bună”, are postul inside information, iar, tu, parlamentarule, nu-l întrebi de unde știe!

Şi, în fine, cum poți, tu, politicianule, să pretinzi că vor mai fi alegeri democratice, după ce ai trecut țara pe dictaură, ca s-o bagi în faliment?

P.S. Ce-or mai rîde de noi comuniștii, vii sau morți, acum!
Eu nu voi purta niciodată botniță medicală (care e doar un symbol al tiraniei, virusurile trec prin ea fără să-și strîngă burta). Plus, din cîte știu, nici F. Castro, nici Lenin n-au fost comuniști din convingere așa că, mie nu-mi pui botniță, fiindcă nici eu nu te-mbrac în salopete!

Prima măsură pe care aș lua-o: super-bogații să nu poată cumpăra chiar orice!
 Activităţi care presupun un număr mare de oameni ar putea deveni mai mult opţionale. Până când un vaccin nu va fi distribuit la nivel global, astfel de activităţi ar putea să nu revină deloc” – a spus Gates într-o intervenţie televizată.  https://realitateasportiva.net/coronavirus-cand-vom-merge-din-nou-la-stadion-vor-trece-cel-putin-18-luni/
Ingraham: Bill Gates, the Gates Foundation are in favor of developing digital certificates that would certify that individuals, American citizens, have an immunity to this virus and potentially other viruses going forward to then facilitate travel and work and so forth.”  https://www.infowars.com/ag-barr-very-concerned-over-bill-gates-digital-vaccine-certificates-calls-lockdown-measures-draconian-wants-gone-by-may/
 OMS trebuie să dispară! - Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHO Director-General către Trump - "If you don't want many more body bags, then you refrain from politicising it.”  https://www.euronews.com/2020/04/08/who-chief-to-trump-there-ll-be-more-body-bags-if-you-politicise-coronavirus-crisis
“Astfel, Streeck consideră că există şanse mici de transmitere  a coronavirusului prin contactul cu aşa-numitele suprafeţe contaminate.”  https://www.gandul.ro/coronavirus/studiu-riscul-de-a-contacta-covid-19-cand-mergeti-la-cumparaturi-este-mic-cercetator-german-nu-am-gasit-virusi-vii-pe-manere-toalete-sau-clante-19419652