luni, 29 iulie 2019

Psihopați și psihopați



Criminali psihopați și politicieni psihopați.
Dar, mai întîi, să observăm lucruri, pe care toți se vor face că nu le văd! Avem, pe de-o parte, o fetiță de opt ani de la Baia de aramă care zgîrie pe ochi o procuroare care o ia în brînci, din căminul ei, ca să pună în aplicare o adopție sadică iar, pe de altă parte, o fetiță de cinsprezece ani bătută, legată cu sîrmă și violată, care găsește forța să anunțe autoritățile înainte să fie ucisă.

Amîndouă, prin sacrificiul lor, ajung în spațiul public și obligă mass media să scoată la iveală ceea ce știa toată lumea dar ignora cu lejeritate. În primul caz este vorba despre corupția ucigașă de la DGASPC-uri (au fost cazuri de sinucideri, sclavie sexuală, experimente pe copii etc.) demascată de Comisia Europeană încă din anii trecuți dar nebăgată în seamă de presa română iar, în al doilea caz, este vorba despre traficul de ființe umane – dispariții de fete și copii, în principal – capitol la care Europa ne pune pe locul întîi de multă vreme.

Dar, sigur, “știrile”, mult așteptate, de la ora 19:00, tratează chestii mai importante, cum ar fi cazul grav de abuz al unei mame care și-a scos forțat fetița dintr-un magazin – de unde, probabil, odrasla se agăța de toate boarfele sclipitoare pe care și le “dorea”, vorb-aia - și care a fost reclamată de o martoră vigilentă, sau rebranduirea orelor de sport, considerate prea plictisitoare pentru noile generații TV de spectatori minori de show-uri sexi.

Aliați ai campaniilor de dementalizare, unii psihologi de televizor, aceia care terorizeză mămicile să nici nu ridice glasul la copii (deși exagerări de genul ăsta s-a dovedit, la alții, că prostesc) tocmai începuseră o campanie de protejare a pedofililor de pușcărie. Ghinion pentru ei, o fată de cinsprezece ani tocmai a murit demascînd un pedofil, dar și statul parallel criminal care, în parallel cu alte state, vor să ne-ngroape pe toți.

Deci, a fost nevoie de sacrificarea înfiorătoare a unui copil pentru a fi expus un psihopat de ocazie, frate de diagnostic cu psihopații calificați din politică, de teapa adunăturii sinistre care se întinde de la aspiranți, la Prim – ministru și Președinte, care, cu toții, și-au făcut campanie electorală pe calvarul și cadavrul acestei fetițe. Evident, nelipsitul, guralivul și ineficientul dr. Arafat, împins de evanghericani și “servicii”, a profitat și el de ocazie să ceară ascultarea legală a telefoanelor cu cartelă. Nu știu de ce se face atîta caz, în fond există tone de aparatură de ascultare, peste tot, chiar la civili. Dați-i, dracu’, Agree to all, scîrbei de Big Brother și - apoi nu mai vorbiți la telefon!

Deci, să observăm de ce se-ntîmplă, ce se-ntîmplă!

Fetița din Baia de aramă a fost adoptată forțat ca să scoată la iveală că România încă plătește “tribut” de copii către stăpîni, cineva a spus că există chiar un accord scris în sensul ăsta, în timp ce fetița de la Caracal, dacă e să ne gîndim că totul se întîmplă cu un motiv, îmi pare nespus de rău s-o spun, a fost sacrificată pentru ca Alexandru Cumpănașu să fie vocea copiilor, fetelor, tinerilor traficați în scop sexual.

Asta e modalitatea prin care natura, ca să zic așa, scoate la suprafața scheletele din dulapul societății și cere dreptate acolo unde Justiția umană nu și-a făcut datoria.
“Am prezentat în clipul video copii dați spre adopție de părinți induși în eroare, bani implicați, presiuni politice să se scoată copiii din țară […]”  https://romanialibera.ro/investigatii/dezvaluiri-ue-adoptiile-internationale-din-romania-iv-794525
https://www.b1.ro/stiri/eveniment/vasile-raduca-preot-prodecan-facultatea-de-teologie-viol-musulmani-familie-barbat-femeie-prezervativ-masturbare-286756.html