miercuri, 7 august 2019

Ancheta de la Caracal înaintează vertiginos



Așa stînd lucrurile, să extindem cercetările și, pentru o acoperire cît mai largă, zic să-i cooptăm în misiune și pe Stăpînul ovulelor de la Facultatea de Teologie, userista care promovează grupurile, în dauna cuplurilor, polițiștii de la Galați care nu vor să fie afectați emoțional, reportera care a relatat, din capul ei, cum Gh. Dincă, după ce le-a bătut, legat, cărat, încuiat pe fete în casa lui, “profitînd de naivitatea lor” le-a și violat iar communicatorul rezultatelor acestei anchete să fie ministrul învățămîntului, Breaz, fiindcă am văzut că, nu doar că nu știe despre holocaust, dar nu poate face nici măcar o propoziție ca lumea.

Asta pentru că, după aproape două săptămîni, am ajuns la faza “Să nu generalizăm!”. Cu asta am început, ca de obicei, pe asta facem o bătută și tot așa vom sparge tîrgul. Nimic despre polițistul care a dat telefon, după mobilul lui, în casa psihopatului, nu știm de ce s-o fi întors G. Dincă acasă, lăsîndu-și mașina la dracu’ în praznic, chiar cînd fata vorbea la 112 (dar știu că odată, o prostituată a scăpat din ochii proxenetului, a fugit la poliție iar polițistul i-a dat telefon nenorocitului, în fața ei, să vină să și-o ia), nici un reprezentant din partea statului nu este anchetat, nici o demisie n-a adus în funcție o persoană complet nouă, nepătată (ca să vedem și noi intenția de curățare a sistemului) și se presează, în continuare pentru status quo, inclusiv în poliție.  

Cine încearcă să mușamalizeze ceva în cazul ăsta este tot un psihopat. Nici G. Dincă nu arăta, dar era. Cum spunea Ted Bundy, în apărarea lui: Domnule judecător, în majoritatea timpului, eu sunt ca dv.!

Deocamdată, teoria cu primata psihopată cade. Poate că, Gh. Dincă chiar este un psihopat sexual, cu tot ce cuprinde asta, crede că toate relele i se trag de la femei, este puternic introvertit dar este foarte adaptabil și mai este un avocat înnăscut. În ciuda dezordinii din locuința lui, trebuie să-l enerveze la culme tropăiala anchetatorilor prin haosul pe care singur și l-a creat, unde, n-ai zice, dar individual sigur meșterește lucruri care cer răbdare și finețe. I se pune pata pe femeile independente și care se plictisesc repede. P-astea vrea el să le pună sub papuc și să le abuzeze. Dorința lui de răzbunare a tot crescut cu fiecare jignire măruntă, pierdere, chiar de obiecte, la care ținea foarte mult. Cu toate astea, s-ar putea să aibă o femeie care-l susține.
Dar, să vedem dacă a făcut bani din rețele de prostituție! Da, din străinătate.

P.S. fără legătură cu textul de mai sus: Accelerația gravitațională “trage în jos” masa, nu greutatea.

Heathcliff e “copil care înlocuiește un copil mort” /Wuthering Heights / Emily Brontehttps://www.cancan.ro/drama-nestiuta-din-familia-lui-gheorghe-dinca-de-la-baiat-i-s-a-20037171
“Acting Judge Cassim Moosa told the court during sentencing. "Rape is a crime that not only violates the body of the complainant but also vexes the soul," he added.”   https://www.news24.com/SouthAfrica/News/taxi-serial-rapist-given-13-life-sentences-20181122 (2018 condamnat - Taxi serial rapist)