marți, 30 iulie 2019

Președintele ne face programul la televizor?

Sau trebuie mușamalizat și cazul ăsta, ca cel de la Baia de aramă? Avem un accord și cu Europa de furnizare de ființe umane?

După ce a ținut un discurs în care a aberat despre “dreptul la viață”, Președintele K. Iohannis și-a interrupt programul de relaxare ca s-o decoreze pe Simona Halep. Adică, nu, mai bine, un cîntec vessel să cîntăm? Morții cu morții, viii cu viii, ce dracu, fata asta violată, torturată și ucisă ne-a interrupt campania electorală!

Mîine m-aștept să planteze un pom, să ofere minorilor bilete gratis la Untold sau să taie o fundă la vreun muzeu de condamnare a comunismului, că Papa Francisc nu cred să mai vină o dată.

Politicienii care tac mîlc pot să vină cu propuneri de criză gen, interzicerea fumatului în spațiile publice, reguli noi pentru șoferi, controlul gynecologic obligatoriu, interzicerea avorturilor, etc. Televiziunile complice au ieșit déjà cu studii gen “o nouă bacteria rezistentă la antibiotice” iar ebola stă să intre și ea în serial. Tot înainte!
Pînă atunci, aud că, în zodiacal chinezesc, e Luna fantomelor. Înainte să-l mai consilieze înc-odată pe K. Iohannis pe discursul următor, nu pleacă și Sandra Pralong spre lumină?


Pe 8 Martie 2012, în Libertatea, a apărut un articol care descrie “gestul nobil” al deputatului PDL William Brânză de a oferi flori şi mărţişoare prostituatelor românce traficate în Sicilia, chiar “la locul de muncă” adică pe stradă şi în miez de noapte.”  https://diasporaprogresista.eu/egalitate/un-articol-cutremurator-despre-ignoranta-politrucilor-cu-privire-la-victimele-traficului-de-fiinte-umane/

Cozmin Gușă a declarat că România este pe locul 1 la traficul de carne vie, la nivel european…”  https://evz.ro/cazul-alexandra-si-legatura-cu-sistemul-putred-ce-se-intampla-la-k2-unde-mergeau-toti.html


”Tribunalele au condamnat semnificativ mai puţin traficanţi, iar autorităţile au identificat considerabil mai puţine victim […]”


 Trei sferturi dintre români cred că partidele politice sunt vinovate de răspândirea clanurilor mafiote șia rețelelor de crimă organizată.”  http://www.ires.com.ro/articol/186/romania--in-pericola