marți, 18 iulie 2017

Soros și noua rasă superioară



“Forumuri „Open Society” (numele fundației mamă înființată de Soroș - n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în SUA, în Europa, în România, în Ungaria...urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu”, a spus Roger Stone.” http://evz.ro/soros-investitii-romania-ong-romania.html

Americanii vor fi credibili în demersul anti-Soros atunci cînd își vor retrage campaniile anti-avort din Europa (Biserica Spermatozoidului).

Uite cum au ajuns homosexualii rasă superioară.

Din păcate, generația Politically Tourette, creată de Soros, nu va aborda subiectul, fiindu-i prea îndatorată acestui corn al abundenței care s-a revărsat asupra unora ce n-ar fi cîștigat banii ăștia nici într-o sută de vieți și care n-au trebuit să-și dea, la schimb, decît libertatea de conștiință și să-i prostească și pe alții.
La Antene, ce să mai zici! Acum, c-a ieșit Dan Voiculescu de la pușcărie, e acolo o jale colectivă ca în Coreea de nord. O să-i vedem pe Yahoo la rubrica Această întîlnire emoținantă dintre un cîine și stăpînul lui te va emoționa la culme!
Această “Vrăjitoare” a decolat în Romînia curînd după Revoluție și, pentru că pe vremea aia, țara nu era așa plină de proști, într-o emisiune la TVR, a fost întrebată cine acest Geoge Soros care a trimis-o iar ea a răspuns ceva de genul: Dl. George Soros e un om care, fiind atît de bogat și nemaiavînd nici un interes pe lumea asta, vrea să dea din preaplinul bogăției lui ca să facă bine!


(Fac o paranteză: noi nu înțelegeam, la vremea respectivă, din ce trăiește cineva dacă n-are servici’ și de-asta te întrebai: băi, dar din ce bani se plimbă asta prin toată lumea și dă din gură fără grija zilei de mîine în loc să se ocupe de propriile afaceri? Nu știam că există meseria de propagandist!)

Asta (Pralong) n-a candidat la Presedintie?  


Să nu uităm de șleapca de ONG-uri care au făcut presiuni pentru adoptarea Legii Big Brother în Romînia! Toată populația poate fi ascultată, fără discernămînt, nu doar jumătate!



Doar cînd vom afla Cine plătește ŞTIREA ?, vom fi liberi! Pînă atunci vom fi Comunitari!