miercuri, 22 februarie 2017

Anti-revistă pentru femei “Dușmanii Romăniei”


În căutarea paradisului pămîntesc, pictorul Paul Gaugain a ajuns în insule denumite generic “exotice” - care
i-au și marcat stilul, de altfel, după care este recunoscut – unde a și murit, cu regretul că “paradisul” fusese ucis de “cultura” occidentală. Ucis din punct de vedere cultural dar și la propriu, pentru că, de pildă, Tahiti ajunsese atunci, de la 70 000, la 7 000 de locuitori. Se spune că “civilizații” au adus cu ei boli care au decimat populația indigenă.

Mă rog, boli, fundamentalism creștin, arme, artefacte nemuritoare cu care colonizatorii se plimbă și astăzi pe glob ca să facă o lume mai bună. The Greater F-king Good!

Pînă acum, la noi, o mare parte din populație a fost disponibilizată pe perioadă nedeterminată ca să muncească pentru Occident – numai din asta, se pare că țara a pierdut cît în patru războaie – iar, la schimb, civilizații - acum și-n Romînia - au venit căpțușiți cu cancer, gripe ucigașe, din ce în ce mai multe boli rare, fundamentalismul creștin din Oklahoma, experimente medicale, în viu, pe oameni și propagandă mortală. 
Toate în numele progresului!

Cultural, din ceea ce eram și noi - ca popor, acolo! - a mai rămas “hora și catapeteasma”, temele predilecte
cu aere de patriotism din televizor. Hora, pentru că romînilor se pare că le iau opincile foc de cum o aud, mai ales la TVR, iar catapeteasma este cea mai întîlnită simbolistică națională în fața căreia preaplecații din televizor pică în adorație: Oh, da, ce catapeteasmă! Îti dai seama că m-am și repezit s-o văd! Ce dracu, mă!

La cele de mai sus, în ultimele două săptămîni, s-a adăugat Protestul, ca formă de mîndrie națională urbană, protest care se opune Marților negre și face diferența. Diferența de rating, cel puțin, pentru că televizorul a fost loc de închinare, în timp ce Ordonanțele, atîta au fost filate de trișori, încît nu prea cred că n-au produs un effect iar Legea grațierii sigur va strînge o horă în jurul ei, în parlament, la care se va alătura și Presa.
100 mld. de euro s-au băgat în 15 ani în sistemul nostru de sănătate (R. Borza, aseară, B1TV) și cu toate astea deficitul de medici este uriaș, oamenii mor fără ca măcar familia să aibă dreptul să știe de ce iar PNL-ul se întoarce din SUA cu mesajul insistent “sistemul medical din Rominia e subfinanțat”, slogan repetat în draci și de Presă. Protestează cineva?

Apoi, în timpul ăsta, paradisul global și-a văzut de treaba lui în sensul că propaganda descreșterii natalității a
continuat cu avînt pro-revoluționar și din ce în ce mai nerușinat, adică fără nici o grijă că ar putea răspunde în fața legii: amenințări cu copii morți de pojar din cauza nevaccinării deși Dr. A. Rafila, responsabilul din domeniu, a spus că nu s-au făcut necropsiile ca să știm exact ( nu contează, presa știe!), a apărut un nou caz de SHU – nici pînă acum nu știm de unde vine - , continuă campania de presă pentru analize obligatorii – în condițiile în care “prevenția” a căpătat conotații demente nefiind altceva decît o campanie de implementare a fricii și administrare de medicamente– agenții Big Farma din televizor picură chinezește obligativitatea vaccinului anti-gripal – țara noastra, în continuare, nu produce vaccinuri – serialul de mare succes despre alăptarea pînă la cel puțin doi ani (Doamne ferește!) nu se dă bătut, ba chiar vine cu o nouă măsură, alăptarea exclusivă la sîn pînă la șase luni iar, azi dimineață la ora șase, cînd tot muncitorul sau navetistul își beau cafeaua, la TVR se dădea în reluare emisiunea obișnuită despre cancer.

Să tot trăiești și să te-nmulțești! Sau nu, pentru că, pe Pro-tv a apărut un “analist” care a explicat ce bine e
că scade natalitatea pentru că se nasc copii din ce în ce mai… educați. Populație “educată”, pentru cine nu știe, nu înseamnă “cei șapte ani de-acasă” și educație școlară ci, după Logica nouă, înseamnă schimbată la mentalitate, adică dresată, în principal de televizor. Altfel, este evident pentru oricine că cei mai mulți copii se nasc în familii sărace și needucate.

Pe lîngă toate astea, cît a stat apăsat pe ecrane amenințarea cu “dușmanii Romîniei”, a trecut ca o boare știrea despre promisiunea făcută de președintele Iohannis, Europei, în care spunea “vă ajutăm cu refugiații”. Tot ca o prima părere a început și campania de acceptare a acestora printr-un reportăjel despre noii veniți, aleși dintre ăi mai curăței și studenți, care uite dom-le cum muncesc ei într-o pizzerie unde romînii refuză, de puturoși ce sunt!

Refugiații, venind din altă parte a lumii, sunt și ei purtători de boli de care habar n-avem. Legea care așteaptă
în parlament să interzică avorturile, inclusiv în cazul fetușilor defecți, are și ea scopul de a descuraja familiile, cu adevărat educate, să mai procreeze.

Globalizarea, așa cum a fost ea gindită de psihopații mondiali, nu se va mai întîmpla! O să ajungem să fim singura țară din timpurile moderne decimată de “civilizați”, doar pentru că cei mai periculoși “dușmani ai Romîniei” sunt născuți și crescuți în Romînia!

Îmi tot sună în urechi indignarea de speriat a unui “analist” obișnuit al televiziunilor: Ăștia vor să-și facă raiul pe Pamînt, dom'le!

Refugiatii din Orientul Mijlociu pot aduce boli care in Romania nu mai exista sau sunt foarte rare, de exemplu poliomielita, difterie, febra tifoida, rubeola, rujeola, oreion.” http://www.ziare.com/invazie-imigranti/romania/ce-boli-pot-aduce-refugiatii-cum-ne-protejam-copiii-trebuie-o-alerta-informata-interviu-1381406
“"Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni ... Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . "Paul Ehrlich , profesor la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”” http://blogdeopinii.blogspot.ro/2011_09_01_archive.html

Tentative mai vechi: “Cei doi inițiatori doresc ca prin prin bariere administrative să îngreuneze cât mai mult avorturile, urmând ca într-o etapă ulterioară acestea să fie interzise total. De altfel, acest lucru este recunoscut chiar de dl. Dugulescu; în urmă cu doi ani, într-o conferință de presă, domnia sa declarând:  “Acesta (consilierea – n.r.) este un prim pas pe care trebuie să-l facem în România. Nu putem discuta deocamdată [s.n.] de interzicerea avorturilor, ci putem să ne gândim că un prim pas ar fi acesta [s.n.].”[i]http://www.asur.ro/proiectul-legii-anti-avort-atentat-impotriva-femeilor/?lang=en