vineri, 29 mai 2015

Regimul Iohannis




Măcar în emisiunea Laviniei Şandru de la 18:30 s-a dezbătut problema și s-au spus niște lucruri pe care românii aveau dreptul să le știe demult.


După fluturarea în spațiu a instituției Primei doamne (ajutat de multe reverențe din presă) și impunerea legilor Big Brother ( astea fără cercetarea voinței populare, doar prin lovitură sub centură!), Klaus Iohannis ne îngroapă iar în sondaje care să-i dea, în continuare, dreptate.

Evident, ca și la intrarea în NATO sau aderarea la UE, românii, zic cercetările sociologice (pe care noi nu le putem verifica!) vor să treacă la moneda euro în proporție de 70%, spre deosebire de toți ceilalți care sunt, intr-un mod sănătos, mai sceptici.
 
Evident că sunt români care s-ar integra oriunde se poate scăpa de plaga politică de la noi, doar au fost manipulaÈ›i continuu s-aleagă răul mai mic. Nimeni însă nu le-a spus în ce constă răul cel “mic”.

“Plata” pentru UE È™i NATO nu se va termina în veci. Schengen-ul, cine È™tie ce mai vrea? Poate copii pentru pedofili sau pentru familiile formate din mai mult de două personae care practică sexul în grup (am văzut la Eurovision că se pregăteÈ™te!). Cine È™tie ce mai pregăteÈ™te the freaking Europe?

ÃŽn orice caz, sondajele exagerat de favorabile trecerii la euro au cam acoperit povestea defrișărilor austriece în România È™i vor ocupa, în continuare, spaÈ›iul în defavoarea altor dezbateri cum ar fi: de ce avem noi atât de multe farmacii, cine sunt “spionii” sau agenÈ›ii de toate influenÈ›ele din presă, de ce i se permite lu’ McDonald’s să-È™i facă reclamă cu copii?

Deci, se poate! La anul, zic că n-ar mai fi nevoie de alegeri. După ce mărunțește gâdele de presă iohannist realitatea și-o strânge apoi într-un boț favorabil, facem un sondaj (cine poate să-l verifice?) și-i dăm direct Președintelui un govern Mărit PNL-ist.

La ce să mai votăm dacă tot luăm toate deciziile pe bază de sondaje de opinie?!
Sigur că suntem pregătiÈ›i! Avem supermarketuri, “explozie de cancere”, 70% mâncare-moarte de import, farmacii lipite una lângă alta, etnobotanice la copii…Asta ne mai lipsea!