joi, 18 septembrie 2014

PRIMA ZI DE SCOALA



DISCURSUL PRESEI
 
La mulți ani Pro-tv! La mulți ani, elevi, părinți și profesori! Cum să nu fie ziua voastră? Păi, nu sunteți generația pro? Dacă nu vreți să recunoașteți, facem noi o campanie și toată România suflă-n lumânări! Eu fac România, ați uitat! Dacă n-ați înțeles, “Gândește liber!” nu e opțional. Adică e, dar parcă religia în școli nu e opțională! În orice caz, sunt aici să vă spun că, după două decenii de educație multidisciplinară, de la manele până la sex și religie, am acoperit, practic, tot ce trebuia să știți și, mai ales, cum trebuia să știți, și că, în sfârșit, țara e de karaoke sezonul ăsta.

 
Nu ne facem noi gânduri că, cei care vă uitați la noi, stați cu burta pe carte sau măcar citiți câte ceva! Studioșii nu ne interesează fiindcă ei tocesc înadins ca să plece din țară. Noi aici batem toaca pentru părinți proști, profesoare care, dacă se uită la Suleyman, înseamnă că se uită și la noi, minore lăsate gravide, fani Becalii și, în general, pentru toată sărăcimea lucie și fără noroc ce visează s-ajungă vedetă dar va sfârși cusătoreasă, batantă, cerșetoare, prostituată și moartă, acolo unde se poate, ca să dăm și noi un prim-plan cu coșciugul și cu reporterul Tănase.

Ţineți aproape de Antene! Mai aproape! Ieșiți în stradă ca să ne-apropiem mai mult! Bazați-vă pe Fundația “Mereu Aproape” pentru că, din când în când, o să primiți făină și zahăr de aproape 10 lei fiindcă nici noi n-avem, suntem aproape milionari. Fiecare dintre noi. Şi muncim mult pentru asta: aproape că l-am suspendat pe Traian Băsescu, aproape că l-am scăpat pe patronul nostru de pușcărie și aproape că l-am scos pe Ponta președintele țării!
Vă mulțumim că ne primiți în casele dv. cu microfoanele plantate mereu aproape!

Din partea tuturor: Consumați, îngrășați-vă, încăierați-vă, drogați-vă, omorâți-vă, faceți sex după directiva europeană, faceți cancer, faceți copii bolnavi, faceți orice ne-aduce rating și bani pentru că nici nu trebuie să știți ce pierdeți!




http://romaniacurata.ro/s-au-alaturat-initiativei-presa-curata/ “În presa centrală, răspunzând la apelul nostru şi-au făcut publice integral toate informaţiile relevante Europa FM, Radio France International, Radio 21, Gazeta Sporturilor (Cătălin Tolontan, manager – finanţator, familia Voiculescu), Biziday, Capital, Ringier România (Libertatea)” http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/libertatea-presei--aceasta-frauda-nationala--ii--349450