joi, 4 iulie 2013

ORGANISME MODIFICATE GENETIC



PARLAMENTUL TRANSGENIC-ALTOIT CU PENALI

Când am văzut cum pică pe spate “lumea civilizată” de coabitarea Băsescu-Ponta și se face că i-a trecut de lovitura de stat de astă-vară, cam cum le-a trecut Statelor Unite de drepturile omului în China-încă de pe vremea lui Clinton, ne-am dat seama că trebuie să dăm ceva la schimb. După absurditatea înfierii de copii de către “familiile” homosexuale, care vor mai aștepta o vreme, nu mult, și gazele de șist  - în urma cărora nimeni nu ne spune ce va rămâne -  Parlamentul României nici n-a mai stat la discuție în privința organismelor modificate genetic!
Presa, organul de manipulare în masă al omenirii, face campanii pro-OMG de multă vreme, mai ales că nu e obligată să spună cine le plătește.[1] Astăzi, odată cu anunțul că legea care permite cultivarea plantelor mutante e déjà la promulgat la Președinție, reportera mintoasă a făcut anunțul care ar trebui să-i arunce pe români în brațele fericirii: produsele s-ar putea ieftini cu 60%. Unde o fi auzit proasta asta că s-au ieftinit vreodată legumele cu 60%?

In realitate, chiar dacă se vor obține recolte uriașe, surplusul se va arunca și prețul se va păstra!

OMG este un “mutant”, un organism modificat la nivel de ADN, creat cu scopul, zice-se, de a obține culturi mai rezistente la dăunători și la condiții de mediu nepropice dar și pentru a obține recolte exagerat de mari.

OMG-iștii se laudă cu scăderea folosirii cantității de pesticide, asta deși pesticidele sunt uneori incluse în plantă iar dăunătorii sunt puțini doar până se adaptează și devin și mai rezistenți. Ce nu se spune este că vitaminele și mineralele din OMG-uri sunt în cantități aproape neglijabile prin comparație cu cele din plantele obținute din semințe tradiționale. 

Porumbul, de pildă, nemodificat genetic este de 20 de ori mai bogat în nutrienți decât porumbul modificat genetic.[2] De-aici bolile și mâncatul pe nesăturate, pentru că organismul nu primește ce are nevoie, d-asta se recomandă vitamine și minerale ca la balamuc și ne sufocăm de farmacii! La noi se cultivă déjà porumb mutant iar, acum câțiva ani, un fermier emanat din capitalismul de partid ne spunea să nu ne mai agităm pe tema “soia modificată sau nemodificată genetic” pentru că déjà nu se mai poate vorbi de suprafețe necontaminate! 
La fel se spune și acum: vor fi plantate OMG-uri pe “suprafețe controlate” iar peste câțiva ani...cine mai știe?!

In plus, producătorii de OMG-uri nu permit folosirea semințelor obținute din propriile culturi pentru că inventatorii lor își cer drepturile de autor. Asta până când vor produce doar plante sterile.[3]

Despre asta e, în realitate, FOAMETEA cu care ne amenință televizorul!

http://www.ehd.org/health_obesity.php Harta obezității In SUA începând cu 1990, când s-au introdus organismele modificate genetic.


Experimental results: Same age rats from the control group (on the left) and the GE soy-fed group (right).[2]http://myscienceacademy.org/2013/04/17/comparing-vitamin-mineral-and-energy-content-of-gmo-vs-non-gmo/
 “A stunning report on GMO vs. organic corn posted on Moms Across America clearly showing the nutritional value difference between GMO corn and NON GMO corn.
“The important thing to note in these deficiencies is that these are exactly the deficiencies in a human being that lead to susceptibility to sickness, disorders and cancer. People who have osteoporosis are low in calcium and magnesium, people who have cancer are low in maganese. The list goes on and on.
  • Non-GMO corn has 6130 ppm of calcium while GMO corn has 14 — non-GMO corn has 437 times more calcium.
  • Non-GMO corn has 113 ppm of magnesium while GMO corn has 2 — non-GMO corn has about 56 times more magnesium.
  • Non-GMO corn has 113 ppm of potassium while GMO corn has 7 — non-GMO corn has 16 times more potassium.
  • Non-GMO corn has 14 ppm of manganese while GMO corn has 2 — non-GMO corn has 7 times more manganese.
Overall, the paper found that non-GMO corn is 20 times richer in nutrition, energy and protein compared to GMO corn.”

[3] Mounting evidence that GMO crops can cause infertility and birth defects (Photos)

Policy & Issues newsletter

The endocrine disrupting properties of glyphosate can lead to reproductive problems: infertility, miscarriage, birth defects, and sexual development (see notes). Fetuses, infants and children are especially susceptible because they are continually experiencing growth and hormonal changes. For optimal growth and development, it is crucial that their hormonal system is functioning properly.