marți, 23 octombrie 2012

CRIN ANTONESCU. SCENARIU-ŞOC





Traian Băsescu nu va apuca revelionul la Cotroceni! Ca președinte, mă refer! Dan Voiculescu la Antena3

Sursele Antipresei susțin că au aflat de la persoane apropiate jurnaliștilor USL infiltrați în presă că, după ce toate strategiile anti-Băsescu au eșuat, vor apela la soluția finală.

S-a ajuns aici pentru că scenariul din “89 n-a mai putut fi aplicat deși s-a încercat de câteva ori izbucnirea unei “revoluții spontane”. Cu sindicatele n-a mers pentru că ăia mai mult joacă decât strigă, “milițienii”trimiși să atace Palatul Cotroceni și să-l “linșeze” pe Traian Băsescu, ca președinte, mă refer, au ratat misiunea, “protestul spontan” din iarnă s-a risipit repede cu toată defilarea lui Tănase, Longin și a altora printre manifestanți și cu toată instigarea “pegrei” să iasă în stradă să-l dărâme pe Băsescu, tentativa de preluare a puterii prin amenințarea procurorilor și judecătorilor s-a mișcat greu și a trebuit abandonată pentru că a bătut la ochi de la Parlamentul European până în America iar puciul parlamentar, nu doar că a eșuat, dar i-a lăsat pe puciști cu susținerea goală pentru că s-a văzut că valul de “ură anti-Băsescu” a fost un balon de săpun umflat de ei. In timpul exilării președintelui la “garaj” nu s-au putut pune în aplicare atacurile “spontane” ale “poporului” sătul de tiran care ar fi trebuit să ducă la “dispariția” acestuia. Ca președinte, adică!

Una peste alta, toată diversiunea a eșuat definitiv, cei 70 000 aduși cu zăhărelul pe National Arena, e clar, n-ar pune umărul să-l dea jos pe Traian Băsescu  așa că, acum, sunt nevoiți să recurgă la soluția “surpriză”.
Ideea le-a venit, indirect, tot de la Crin Antonescu în timpul perioadei de așteptare a validării referendumului. Surse din interiorul partidelor care au dorit să-și păstreze anonimatul spun că, dintr-o interceptare la sediul Puciului (o casă conspirativă în Primăverii în care încă mai stau nomenclaturiști, nu la Grivco, așa cum se credea) rezultă că, Seful F.V. a făcut un balamuc monstru după ce au aflat americanii de operațiunea Kennedy și l-au trimis pe Gordon la București. Au fost nevoiți să contramandeze totul. Au contactat “revoluționarii loviturii” și pe unul l-au convins cu greu să renunțe. Era să iasă ca dracu’ pentru că, dacă se prindea Occidentul, îi mânca pușcăria pe toți. Așa, măcar se vor acoperi de imunitate în Parlament!

Furioși dar și speriați, s-au aruncat în capul lui Antonescu și i-au cerut să se implice mai mult în Campanie. I-au spus că nu contează că încalcă Constituția, că nu-știu-ce, fiindcă se aplică reguli de “criză politică” și important e să câstigi, pentru că învingătorii scriu istoria iar occidentului o să-i treacă. In special “elita” (în stenograme apar nume grele), care consideră c-a scos poporul de “doi lei” din foamea lui Ceaușescu, înjura scârbos “p….mea” (poporul, adica) care vrea să vândă țara la străini care oricum s-au îmbogățit destul în România așa că, să fie clar, ce-a mai rămas, ori intră pe mâna “patrioților” ori s-alege praful. Mesajul către “străini” a fost transmis și de Antonescu la ultimul miting USL.

Odată ajunși în situația de a nu fi validat referendumul din cauza pragului de 50%, interimarul pus de ei în capul statului a fost, din nou, ciuca bătăilor, pentru că el l-a promulgat cu piedică și, fiindcă merseseră prea departe cu “revoluția”, i-au zis lui Antonescu să nu plece de la Cotroceni “nici mort”. Cei care voiau să dea înapoi au aflat, în premieră, că aveau “dosare” cu sex cu minore, sex oral etc. După ultima “ședință” și presat până la epuizare la Antena 3, Antonescu a declarat: De mine nu scapă decât dacă mă omoară!

Ulterior, s-a văzut că a fost nevoit să decapiteze mai multe filiale PNL ca să nu plece el și să aprobe 26 de derogări pentru candidați din rândul lovitorilor de stat din presă. Becalii a fost bomboana după coliva partidului liberal.

Acum, USL-ul se găsește împărțit în două, în sensul că unii îl trag de atenție pe Antonescu, prin sondaje din ce în ce mai dese, despre cum îi scade încrederea iar pușcăriabilii și național-capitaliștii trag de el într-un fel cel puțin imprudent. Asta pentru că, după ce împușcătura nereușită a lui Adrian Năstase nu le-a adus nici un avantaj pentru că n-a lăsat nici măcar o rană însângerată care să fie arătată “în buclă” de dimineață până seara, și-au dat seama cât de profitabilă le-ar fi fost o “sinucidere” pe bune. Cum Crin Antonescu nu e lăsat să renunțe, în condițiile în care n-are nici o șansă, miroase a “accident de muncă”. L-am auzit pe Bogdan Chireac, de două ori, spunând: Omul ăsta face politică de 20 de ani, cu referire la Crin Antonescu. E un strigăt de disperare adresat parcă tuturor: alegătorilor să nu-l lase și “lovitorilor” să-l cruțe.

Rămâne de văzut ce va hotărâ coordonatorul din umbră al “loviturii”, unul căruia ăștia îi zic Imparțialu’ dar pe care nimeni nu l-a văzut și nici nu i s-a adresat vreodată pentru că el doar le comunică mutările, codat, și nu ia întrebări de la nimeni.

Voiculescu a anunțat déjà o nouă suspendare și, cum mai mulți anti-Băsescu sunt de părere că ultima n-a fost bine pregătită în exterior,  unii “jurnaliști” vor emigra în America să pregătească terenul. De asemenea se va trece, nu doar Justiția, ci și Internetul, sub controlul Parlamentului, pentru că lumea se anarhizează și clasa politică se plânge că degeaba câștigă alegerile dacă n-are “Puterea”. Asta, din informațiile pe care le avem.

Sigur, sursele noastre se pot înșela sau toate astea pot fi o intoxicare de Antipresă dar, cum spune o vorbă de jurnaliști inventată, nu iese fum fără foc!