marți, 2 iulie 2024

Germania: O negaţionistă a ȋncălzirilor climatice ȋn vȋrstă de 95 de ani va fi condamnată la ȋnchisoare

 “After taking decison never turn back”  Adolf Hitler


2095 - Un negationist al pandemiei a fost ȋncarcerat ȋn penitenciarul de maximă siguranţă… Un grup de protestatari care răspȋndesc zvonuri mincinoase despre faptul că s-ar fi ȋmbolnăvit grav ȋn urma vaccinului covid vor fi internaţi forţat şi supuşi inoculării psihologice de adevăr official… Un conspiraţionist care neagă emoţiile reale ale robotului AI, care s-a topit ca lumȋnarea la salutul obligatoriu I love you, se va căsători forţat cu un umanoid fluid…

Tocmai cȋnd rămăsesem fără cuvinte ȋn faţa porţii către viitor, cu ochii la plutonul de zombi politici tȋrȋtori spre felinarul german, plecaţi să alimenteze visul cu prinosul “unde-s mulţi puterea creşte”. Că, deh, nu e ca şi cȋnd Germania ar avea intenţii imperialiste şi absolutiste. Nu e-n gena ei.

Cȋnd, deodată, vestea a căzut ca un trăznet. O “bunicuţă nazistă”, de aproape o sută de ani, a fost condamnată pe motiv că era negaţionistă a holocaustului. Adică, o ţinea p-a ei, că n-a fost şi n-a fost. Există tone de dovezi, multe realizate şi păstrate chiar de nazişti, deci părerea bunicuţii n-ar fi făcut nici o diferenţă ȋn lume. Există, ȋn schimb, nemţi care dorm cu Mein Kampf sub pernă, nu neagă nimic, cu care străinii se ȋmprietenesc cel mai uşor dacă se bagă-n vorbă cu Hitler, sehr gut!

Mă-nvȋrt de ceva vreme să abordez un subiect - altfel decȋt cu “toată stima şi consideraţia” printre ȋnflorituri de plecăciuni jenante dar necredibile – de aşa manieră ȋncȋt, să desfid bătăuşii extremişti de la periferiile abordării.

Ni se serveşte, de ceva timp, ca parte din dieta globalistă, evreii ȋn trei ipostaze: dominanţi (bancheri, New York-ezi, ei conduc lumea etc.), victimele neconsolate ale holocaustului şi, ȋn acelaşi timp, popor sfȋnt – de care lumea trebuie s-asculte. Tonul este ameninţător. De pildă, după izbucnirea războiului ȋn veşnic belicoasa fȋşie Gaza, după obiceiul landului RO, s-a făcut propagandă, s-au tras sondaje, iar s-a făcut propaganda, iar s-au tras sondaje… ca să se inoculeze psihologic ceva. Iar rezultatul a fost că romȃnii ar ţine şi cu evreii şi cu palestinienii, deci să nu mai fie război, să nu mai moară oameni etc.

Pfui!, a băgat unul capul ȋn fereastra televizorului (cred că unu’ Stavre) şi ne-a ocărȋt ameninţător: romȃnii, zicea el, trebuie să termine odată cu mentalitatea nostalgică după vremea lui Ceauşescu, atunci cȋnd Romȃnia juca diplomatic cu ambele părţi!

Ştiţi, Romȃnia e o fostă ţară ȋn care toate grupurile de interese dau ordine direct poporului, dincolo de lobby, afaceri şi ȋnvȋrteli care nu ies din comun.

De sărbătorile de Crăciun de anul trecut “Mȋntuitorul” a dispărut din folclor. Nici n-am ȋnţeles bine ce-a fost: luna cadourilor, sărbătorile de iarnă, Moş Gerilă – ar fi fost mai cinstit, mie-mi plăcea – dominate de avatarul luminii instantanee purtate ca flacăra olimpică, cu pornire din buricul lumii, Ierusalim. Acolo unde sălăşuieşte “poporul sfȋnt”: cel care a fost omorȋt ȋn holocaust, atacat cu bombe de cȋnd se ştie, vaccinat pȋnă la limita supravieţuirii ȋn pandemie şi expus, recent, unui atac terrorist – incredibil de barbar – iar acum se află ȋn război, stare de urgenţă militară şi permanent ȋngrozit de grija ostaticilor pe care nu pare să vrea nimeni să-i salveze – cȋtă vreme ipocriţii lumii se fixează umanitar de-o parte sau de alta, pȋndind să ȋnşface puterea imediat după ce le vor pune, din nou, ȋn piept, insigna de supravieţuitori.

De aceea, cȋnd aud de grădina Maicii Domnului şi renaştere, văzȋnd şi documentȋnd ce ne-au făcut pȋnă acum, cred că putem să ne dăm seama ce ne aşteaptă de-acum ȋncolo.

Sigur, dacă ne raportăm şi la ameninţările, subȋnţelese, cu CIA, FBI, bază militară NATO (care s-au instalat aici dar pe care nu le-am votat), ȋntȋmpinate, cu turbanul pȋnă la călcȋie, de ospitalitatea politică gata să ne sacrifice pe crucea oricărui ȋntemeietor de religie. Aşa s-a mai numit Isus Christos de Crăciunul trecut.

Ȋn ultimul documentar pe tema asta, văzut pe canalele de profil, istoricii experţi ai momentului au bătut adevărul istoric ȋn cuie după cum urmează: ţinta predilectă şi, ȋn acelaşi timp, cei care s-au luptat cu dictatorii Europei au fost homosexualii, evreii şi masonii, cu menţiunea că majoritatea masonilor erau evrei.

La asta s-a adăugat, mai recent, ȋn dicţionarul noilor norme: globalist, nume de cod pentru evreu, rezultă că anti-globaliştii sunt anti-semiţi.

Nu ştiu ce să zic. Nu deosebesc un neamţ de un american, un francez, un austriac, un evreu etc.

Dezinformare climatică? - “În aceeași zi (30 noiembrie 2023) când a început COP28 în Dubai, revista Nature și-a adus obolul publicând articolul Psychological inoculation strategies to fight climate disinformation across 12 countries. (Strategii de inoculare psihologică pentru combaterea dezinformării climatice în 12 țări).

Un astfel de articol se înrudește cu cel pe care l-am discutat acum doi ani: Nu vă pasă de încălzirea globală și viitoarele sale victime? Știința are o soluție: mentalizarea.”  https://www.contributors.ro/inoculare-psihologica-sau-indoctrinare-ideologica/ (Tabel 1. Cele 20 “dezinformări” climatice de pe Twitter)

Vȋnătoare de pisici. Revista presei  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/revista-presei.html

Ce să mănȋnci ȋntre două tururi de alegeri ca să nu te-ngraşi?  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/ce-sa-maninci-intre-doua-tururi-de.html#more

Romȃni disperaţi: Nu ne mai deranjaţi! https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/romani-disperati-nu-ne-mai-deranjati.html

““Globalist” is a term with an anti-Semitic history, and it’s often understood as code for “Jews,” so this language is activating and traumatizing for a lot of Jews. Especially in the wake of a bomb attack at the home of George Soros, a prominent Jewish philanthropist who is often slammed with the “globalist” label.”  https://forward.com/community/412627/globalism-anti-semitism/

Libertatea de gȋndire e sub asediu. Ne mai dorim să fim oameni?  https://antipresa.blogspot.com/2024/07/libertatea-de-gindire-e-sub-asediu-ne.html#more

Elon Musk jură să-i distrugă pe cei care i-au ucis fiul  https://freefrompress.blogspot.com/2024/07/elon-musk-jura-sa-i-distruga-pe-cei.html#more


Germania: O negaționistă a Holocaustului în vârstă de 95 de ani, condamnată la peste un an de închisoare  https://hotnews.ro/germania-o-negationista-a-holocaustului-in-varsta-de-95-de-ani-condamnata-la-peste-un-an-de-inchisoare-1530059

Şoc! Ce lipseşte din “mafia coldistă”?  https://freefrompress.blogspot.com/2024/06/soc-ce-lipseste-din-mafia-coldista.html#more