joi, 10 iunie 2021

100 metri avans. Run Forest!


 

Iar plouă dar nu cu plumb, cu noi relaxări. Asta am auzit ieri la televizor, de la o față zîmbitoare: Florin Câțu a anunțat azi prelungirea stării de alertă care vine cu noi relaxări pentru români!  Prin urmare, dacă plouă, înseamnă că e voie.

Fiindcă România e o țară sigură. Uite, astăzi, de-o pildă, Siguranța a fost testată cu success, cînd la nivelul solului plutea un oarecare pericol nevăzut, de la o sărbătoare religioasă. Ȋnălțarea, sau așa ceva. Am văzut în preajma bisericilor avioane cu drone, nimic nu s-a-nălțat de ele. Ca-n f…g 1984!

Deci, siguranță și relaxare. Încrederea e scumpă, nu ne-o mai permitem. Dar e bine și cu relaxarea, nu trebuie să ne mai spălăm pe mîini pînă la valul patru. Nu știm dacă mai trebuie să ne tăiem unghiile de la picioare, noi ăștia care nu locuim în Sectorul 1, dar bine că încă se mai poartă mască în spațiile închise, ca să nu ne ducem copitele la gură.

La televizor, însă, e plictiseală mare, aproape toată lumea răsfoiește cărți cu poze. Ici, colo, cîte un avertisment cu care-și spală conștiința patronii de presă. E bine să nu uităm că situația e încă stătută. Miliția lui Arafat e stat în stat și încă rupe gîtul trecătorilor și se p… pe îndărătnici, Câțu prelungește o stare de alertă fără nici un motiv actual, doar pe amenințarea care vine din partea teroriștilor medicali care spun că, la iarnă, o să ne curețe din nou în dinți de ferăstrău. Se admite, la niveluri înalte, și la nivel international, că Wuhan e Guantánamo al Big Farma. Aflăm că însuși B. Obama, care e de partea lor, a sistat, cînd era Președinte, acordarea de fonduri către laboratoarele din USA, unde psihopații științei voiau să creeze un virus modificat, mai letal decît unul natural.

Local, am auzit-o acum cîteva zile pe o doctoriță, adeptă a cultului medical, scăpînd porumbelul, vizavi de vaccinarea covid, forțată și fără prospect: Cum vreți s-avanseze știința?! Răspuns: Există și alte metode dar acei oameni de știință nu primesc fonduri pentru cercetările lor! (Ba da, au rezultate!)

Deci, relaxarea nu e decît un avans de 100 metri pînă la următoarea vînătoare de oameni. Așa că, Run Forest!

Boss-ul coronavirusului în America avertizează (amenință?) că https://freefrompress.blogspot.com/2021/06/vine-delta-se-pregateste-epsilon.html#more


Este la mintea cocoșului. Cetățenii unui stat nu pot respecta legi secrete.  https://evz.ro/abuzul-cu-a-de-la-arafat.html