miercuri, 26 mai 2021

Planul de reforme și complezență pnrrnrrrp

Mai întîi, “redresare și reziliență” înseamnă “să-ți revii și să-ți dureze”. Am văzut că e un concurs între deștepți la televizor, pe tema asta, iar un tînăr reporter a demonstrat că reprezentanții poporului din Casa lui Ceaușescu habar n-au ce înseamnă, fiindcă nu i-a interesat. Apoi, o observație.

Nimeni din presă n-a făcut o verificare a cunoștințelor în perioada pandemiei, cînd specialiștii ne sculau și ne culcau cu “senzitivitate” și “specificitate”. Dar, sigur, “cine știe multe, moare”, deci, poporul prost trebuie să bage la cap doar regulile pe care le “impunem”.

Să revenim. E o foială vînturată la maxim pe seama “pnrrrprrr”- ului ăsta, de care înțeleg că depinde toată viața noastră de-acum-încolo, dar despre ale cărui substrat, filozofie, punere în practică, mulți dintre urmașii Marii Adunări Naționale nu știu nimic. O fi și ăsta un virus, o fantomă, ceva ce trebuie lăsat în seama specialiștilor și apoi secretizat.

Înțelegem că, pe primul plan în PNRR se află “reformă, reformă, reformă”. Sună asemănător cu protocolul pandemiei: sedare, sedare sedare; intubare, intubare, intubare…

Însă, deși se înțelege de ce a fost ținută la secret ideea absolut ingenioasă și nemaiîntîlnită a planului de austeritate pentru alegătorii proști, nu văd de ce Câțu, de exemplu, nu ne face capul mare cu planurile de reconstrucție. Acum era momentul. I. Cristoiu observa și se mira că Iohannis și guvernul meu nu iau pe personă fizică un plan de țară bazat pe ideea asta de “energie verde”, o șansă care s-a prezentat singură – o pleașcă, practic - pentru România, unde tot plouă și bate vîntul, fix de cînd s-a ivit și ideea asta de PNRR.

Acum, ar fi două explicații: prima, dacă există o șansă pentru pămîntul ăsta și oamenii locului, ea trebuie distrusă; a doua, românii nu trebuie să aibă alte așteptări de la viață, decît pensia, salariul, spitalul, mersul la biserică și la cimitir. Lesser people! Gunoaie. Uitați-vă la televizor, de la știri, pînă la divertisment!

De ce a primit V. Dăncilă un post nesperat la Banca Națională, țațo?  https://freefrompress.blogspot.com/2021/05/alta-intrebare-si-o-veste-buna.html#more

Motto: Ți-am pregătit o celulă, la noi, în spital. Te-aștept... 

//freefrompress.blogspot.com/2021/05/pe-ce-injuratura-iti-bazezi-tu-ma.html

Teoria aberantă și globalistă a fost susținută și angajată deja la UE, de către căpușele mortale aflate acum la putere, printr-un document semnat și… https://antipresa.blogspot.com/2021/05/jurnalul-intim-al-pnl-usr.html#more