miercuri, 21 aprilie 2021

Build Back Better și Câțu

 


Fonduri europene? Luați-vă gîndul! O să-i spargă pe toți, pe lux, ca niște beizadele care cheltuie din renta lu’ tac-su!

Ȋn afară de adaptarea speciei la produsele Big Farma, vînzoleala globală în jurul unui coronavirus, chiar are niște planuri de viitor gen Build Back Better.

Numai un exemplu:

Pe 19 mai, 2021, în Londra, se deschide prima piscină, din lume, complet transparentă, suspendată între două blocuri elegante și verzi, de 10 etaje. Înotătorii vor privi orașul de la 35 metri înălțime și vor putea spune că “plutesc” în aer. Piscina este piesa centrală dintr-un proiect mai mare, de 1 mld. lire, care va înfrumuseța acoperișurile celor două blocuri cu un spa, un bar de vară și o oranjerie, scrie Dailymail.

La noi, știrile sunt două, tot timpul.

Minciunile despre relaxarea post-vaccinare și defilările de știri despre Armată, ca să știe tot românul cine fîlfîie steagul peste “starea de alertă”. Câțu, prim-ministru, tocmai a anunțat că, și de-acum-încolo, guvernul n-are alt proiect, decît vaccinarea. Pute țara a spital total! Iar adevărații eroi internați cu forța își dau duhul pentru asta!

Ba nu! Ceva bun s-a întîmplat: s-a mărit plaja de la Mamaia, în mod profesionist, cu cîțiva km, și a lăsat în urmă maghernițele construite pînă-n mare, ca niște insule ale prostului gust.

Nemulțumirea negustorilor de turism a venit imediat: nu se poate dom-le, ce-o să se facă ghiorlanul venit la plajă, dacă nu mai poate să-și cumpere un cîrnat și să-l mănînce fix în locul unde stă cu nisipu-n chiloți!

Ce drac… După ce că nu vă mai lasă să intrați în mare cînd sunt valuri? Stați și vă bălăciți în balta aia plină de mătasea broaștei, ca la Amara… Ȋn miros dă grătar.

Mai bine mă duc să reflectez la altceva…

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9494967/Worlds-Sky-Pool-115-feet-London-opens-month.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

Cum sună asta?  https://antipresa.blogspot.com/2021/04/dreptate-moarte-pentru-moarte.html

“O formă modificată a virusului gripal comun a fost reprogramată astfel încât să vâneze şi să atace tumorile canceroase de la nivelul pancreasului, lăsând intacte celulele sănătoase.” http://www.gandul.info/sanatate/virusul-gripal-ar-putea-deveni-o-arma-in-lupta-cu-una-dintre-cele-mai-agresive-forme-de-cancer-descoperirea-de-ultima-ora-a-cercetatorilor-16958575

“For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people.”  https://www.centerforhealthsecurity.org/news/center-news/2020-01-24-Statement-of-Clarification-Event201.html

““Event 201” este o simulare de pandemie declanșată de “noul coronavirus”, presupus a se fi transmis de la lilieci, la porc, la om, pentru ca, în final să se transmită “efficient” de la om la om.” https://freefrompress.blogspot.com/2020/09/razboiul-lasilor-noua-medicina-si-noii.html