luni, 15 februarie 2021

Tulpina nouă de Manneken Pis

Starea asta de alertă e mai mult o lovitură de stat, decît altceva!   https://antipresa.blogspot.com/2021/02/ca-sa-nu-murim-prosti-daca-tot-traim-ca.html


Mai întîi, ia, uitați-vă, la ăștia doi! Ce lipsește din această poză, ca să fie un oracol perfect?

Într-adevăr, Greta Thunberg, evidența nu poate fi negată, decît dacă ești conspiraționist! Ghicești viitorul în ăstia, ca-n foile de roman dystopic. Uite-așa va arăta o bulă socială într-o lume care a învins normalitatea!

Așa un geopolitic distanțat…

Niciodată nu m-a interesat cum ne apără pe noi America de ruși. Pentru Landul RO, “jocul geopolitic” e simplu: care mai dorește, care mai servește; avem jupuiți, tranșați, în viu… Adevăratul “scut” pe care îl ofereau americanii, lumii libere, era sistemul lor democratic, bazat pe capitalism și forță interioară de autoreglare a mecanismelor democratice, care acționau instinctiv la orice amenințare asupra drepturilor și libertăților justificate, pe care ADN-ul lor le cunoaștea foarte bine.

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/02/vaccinarea-e-inutila-din-punctul-de.html#more

Acum, nu le-a mai rămas decît Colt și dreptul de a deține arme, ceea ce, te duce cu gîndul că de aici va porni resetarea în State, fiindcă norocul și imunitatea i-a cam lăsat să se descurce singuri. Însă, ceva speranțe se întrevăd și la noi, de cînd autoritățile înalt-competente s-au apucat să omoare scroafa cu purcei, fiindcă miroase a praf de răscoală cu furci și topoare. Dar, mai e pînă atunci. Deocamdată, îl vom învia pe covid de sfintele sărbători de Paști, atunci cînd vom sta în case și ne vom uita la televizor, ca la telecinematecă, și vom vedea cum sute de mii de ruși demonstrează în stradă împotriva lui Putin. Și ce-o să ne mai bucurăm! Mai întîi, cu inima strînsă, atunci cînd o sirenă Smurd vine să-l ia pe altul ca să-l vindece definitiv de covid – nici măcar vaccinurile nu pot face asta – apoi, cu sufletul plin de recunoștință fiindcă, la noi, Slavă Domnului!, e liniște și pace. Nu ca la ruși!

Nimeni nu se va bate pentru românul suspect de pestă, săltat de Autorități și dus pe ultimul drum, fiindcă, de cînd drepturile și libertățile au fost definitiv confiscate în Landul RO, n-avem voie să ne manifestăm sau să ieșim. Decît să eliberăm scaunul “uscat și tare” din publicitateaTV.

Practic, tot ce vrei să faci, poți să faci și-n casă. Plus că, n-avem voie să contaminăm proiectul de țară Ca afară, tocmai acum cînd algoritmul ne-a repartizat un parlament și un govern de genii, din rezerva de creiere cu diplome UE: la Senat - Micul Buda, care vrea să convertească Constituția, la Deputați – Manneken Pis, specialist în baloane de cultură, la Justiție – Răzbătătorul din lanul de ambrozie și, la Sănătate - Pro-TV.

Deci, dacă la televizor e ca afară, preventiv, ar trebui interzis și uitatul pe geam. Care-i treaba, n-aveți încredere în autorități? Care autorități, apropos! Comandantul suprem e Iohannis, nu Arafat!