joi, 4 februarie 2021

Suntem un popor de antilope. Cît costă un român ars în pandemie?

 


Mult, mult mai ieftin decît o antilopă. Un român e un chilipir pentru oricine altcineva de pe Planeta Pământ.

Atenție, urmează descrieri șocante! Coioții, spre deosebire de alți prădători, n-au forța să atace la beregată și să-și omoare prada înainte s-o devoreze. Cam ca pandemiștii din zilele noastre. Coioții atacă zona abdominală și mănîncă antilopa de vie.

Asta, dacă nu găsește un leș pe care să-l atace pe facebook.


Cît costă un român mort și dezinfectat prin incendiu în pandemie? 5 000 lei. E bine, chiar și bugetul lui Câțu își permite. Plățile se vor face eșalonat, din care cauză, nu ne vor omorî pe toți odată, mai ales că nici infrastructura n-ar face față. E greu și pentru Autorități! Uite, de-o pildă, înainte de deschiderea școlilor, se pregătiseră cu titluri gen “Noua tulpină afectează mai ales copiii”, după un preambul cu “Tinerii fac forme chiar mai grave ale bolii”. Evident, urma să vedem mici sicrie în curtea spitalelor (morgile fiind pline), împănate cu înmormîntări moralizatoare, în care trupul bietei făpturi era coborît în pămîntul rece de către soldați ascunși în combinezoane și la o distanță socială considerabilă față de părinții vinovați care își urlau durerea, ținuți pe brațe de rudele șocate. Totul ar fi fost filmat și pozat cît mai explicit ca să fie învățare de minte necredincioșilor. Adică, să vadă tot românul ce pățește dacă nu se supune.

Nici un moment n-a fost vorba despre combaterea epidemiei de Sars-Cov 2!

Să nu uităm de unde am plecat! Mai întîi, soțul unei femei a fost îngropat, într-o zi cețoasă și rece – plagiat ieftin, din ecranizările englezești! – pe fondul musical al bocetelor înfundate în ființa cernită, filmată la capătul străzii - iar acum se pregătesc să ia copiii, după același model. Spun “să-i ia”, fiindcă e o poveste aia despre cum, dacă ești pozitiv dar fără simptome, te izolezi, iei legătura cu doctorul de familie și tot așa, un parcurs normal. Nu, chiar ieri am auzit, Miliția Medicală te încalță imediat, chiar dacă ești sănătos tun, te închide cu cheia într-un spital și-ți dă un pumn de pastille în fiecare zi, pînă cînd zici tu că nu mai suporți efectele secundare. Două săptămîni în cap.

Asta, pentru că nu se încasează bani dacă te faci bine la domiciliu. De ce credeți că nu se puteau elibera concedii medicale decît după ce infectatul venea cu ieșirea din spital? Ce dracu, facem pe proștii!

Dar, nu-i nimic, PSD-ul, a cărui majoritate ne-a băgat în dictatura militaro-medicală (ce spun eu, e deja sclavie!), se poate juca de-a bugețelele cu Câțu, cîtă vreme votanții lui sunt lăsați pe urmă, să potolească foamea coioților, pentru ca ei să rămînă în viață. Și-n libertate!

Noi ceilalți suntem doar o turmă de ierbivore în sălbăticie. Să nu ne jenăm, chiar și CTP se uită la documentare cu animale, de-asta, la el, mușchiul capului e obsedat de bovine!

Cele mai vulnerabile animale într-o turmă sunt, binențeles, bolnavii și copiii iar instinctul de supraviețuire al turmei (al nației, Să păstrăm granițele țării!, cum ne-au tot aburit păduchii politici) determină poporul de gloabe să-i lase în urmă pe cei lipsiți de apărare. Vezi adopțiile cu japca, descinderile “cercetătorilor” în grădinițe și case de copii unde au diagnosticat, en-gros, autism și tot ce mai era nevoie, plus, ce ne face și mai mîndri și mai integrați în lumea civilizată, suntem țara cu cei mai mulți minori în sclavie sexuală prin Europa. Că, doar de-asta se încearcă predarea forțată a sexului în școli! 

La debutul dictaturii, au fost luați în vizor bătrînii și bolnavii, de care societatea trebuia dezinfectată în ritm alert, nu “lasă-mă să te las” ca mai ‘nainte, iar acum e rîndul copiilor să fie dați exemplu.

La fel ca de vreun an încoace, atunci cînd haita de coioți trebuie să se hrănească, vin soldații pandemiei, îl înhață pe micul suspect și-l tratează. Noi mergem mai departe, am scăpat și de data asta. Cînd aparatul administrativ de măsură și control detectează un dușman al resetării, coioții atacă în grupuri mari: pe televizor, pe Facebook… Te bagă la tubulatură etc.

Fac o precizare: văd că oamenii sunt preocupați de sporuri, pensii și salarii și nu înțeleg de ce, fiindcă nu le mai trebuie.

Pe lîngă faptul că Starea de alertă se va prelungi la infinit – ceea ce înseamnă că nu avem nici un control asupra propriei vieți - a fost înființată Miliția Măștilor - am văzut chiar astăzi doi vîrstnici ochelariști agresați și amendați de ei - Poliția Militară a căpătat atribuții asupra populației civile iar noi așteptăm să ne vină rîndul și să ne mănînce ăștia de vii.

Precizare – Să nu ne facem că nu vedem: tot vorbim de Ivermectină și despre cum acuși-acuși va fi băgată-n probe și la noi pentru că medici renumiți și necontestați de pandemiști și-au dat acordul, însă, nimic nu se-ntîmplă! Un tratament efficient ar opri pandemia, despre ce vorbim? Decît un tratament ieftin, mai bine un român ieftin: 5 000 lei!



https://www.capital.ro/bani-de-la-stat-se-dau-5000-de-lei-pentru-victimele-de-la-matei-bals.html

https://adevarul.ro/news/eveniment/mapn-vrea-ofere-politiei-militare-jurisdictie-civililor-timpul-starii-urgenta-alerta-1_601994805163ec42718c0284/index.html



https://health.economictimes.indiatimes.com/news/pharma/can-cdc-in-the-us-takings-millions-from-pharma-industry-be-unbiased/47357501

“O astfel de modificare constituţională prin care să permită poliţiei să intre fără mandat în timp de noapte în locuinţele noastre ne poate transforma într-un stat milițienesc. (…) Adevărul este că atât Constituţia cât şi Codul Penal oferă destule drepturi poliţiei încât să poată intra pe o proprietate privată pe care se petrece o crimă.”  https://razboiulinformational.ro/site/2019/07/crima-din-caracal/

“EPIDEMIILE POT FI PORNITE ȘI OPRITE LA ORDIN PRIN SIMPLA MODIFICARE A NUMĂRULUI DE CICLURI DE AMPLIFICARE A TESTULUI RT-PCR.”  https://www.amosnews.ro/controverse-de-ce-am-toate-motivele-sa-nu-cred-ca-acest-virus-exista-2020-11-06

“”lovitura” din 11 octombrie. Și asta pentru că achiziția de baterii de coastă ”norvegiene” KONGSBERG absolut inutile la Marea Neagră este tot o operațiune cu mantă a unui nou contract încredințat direct Administrației SUA !”  https://www.national.ro/dezvaluiri/santaj-la-orban-semneaza-sau-pleaca-701228.html



“Ce nu știe MAI este că înainte cu o zi, în curtea aceleași școli intraseră mai mulți indivizii, amenințându-i pe copiii aflați în pauză. Un elev a fost agresat, iar ceilalți au fugit în școală.”  https://evz.ro/razboi-politic-pe-abuzul-anului-politia-iti-poate-lua-cu-duba-copiii.html



“Printre acestea era și acuzația că a încercat să-și forțeze câinele să întrețină relații sexuale cu una dintre fiice…”  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10150



https://antipresa.blogspot.com/2021/02/copiii-din-landul-ro-vor-fi-mutilati.html

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/pentru-cine-ard-spitalele-mitica.html