luni, 1 februarie 2021

Pentru cine ard spitalele, Mitică?

 https://antipresa.blogspot.com/2021/02/nu-cumva-e-prea-mult-oxygen.html#more


Dar, înainte să băgăm “înaltă tensiune” în spitale (m-am curentat de cîtă prostie am auzit despre electricitate, la televizor), un răspuns pentru doctorul din America, cel care a spus la Antena3 că el ar prescrie Ivermectina doar dacă celelalte scheme de tratament folosite de ei în State, între care cele cu anticorpi, n-ar da rezultate. Uite, cum e, doctore! Crezi că la noi, în Landul RO, pacientul Ce-te-doare-ta-ta-ie primește monoclonali?

https://antipresa.blogspot.com/2021/02/copiii-din-landul-ro-vor-fi-mutilati.html

Și acum, Pentru cine ard spitalele, Mitică?

Păi, avem un broker de imobiliare, un bomber de tinichea ideologică și două state paralele care, n-o să vă vină să credeți, s-au întîlnit la infinit. În sfîrșit!

Dar, mai întîi, să ne distrăm cu doctorul, dar mai ales cu managerul E. Imbri, cel care, în ultima luare de poziție, a spus că nu știe ce mai caută pe Planeta Pămînt cei care nu-i cred pe doctori. De la o vreme, te pufnește rîsul! Omul ori e un provocator, ori vrea să ne distreze, să mai destindă atmosfera, ori a tras prea mult oxygen pe nas. Știți că, pe undeva prin Marea Britanie, își deschisese unul un bar unde oferea așa ceva. Înțeleg că are un effect deosebit și nici nu e substanță interzisă.

https://freefrompress.blogspot.com/2021/02/suntem-un-popor-de-antilope-cit-costa.html

Apoi, ce-am mai învățat noi de la televizor? În afară că românii sunt diareici, impotenți, îi mănîncă gîndacii și au pielea pruriginoasă.

Am învățat care e treaba cu resetarea democrației, fiindcă despre asta e vorba. A fost intervievat un filozof al lumii noi care ne-a spus că, după noile norme, în situații de criză rămînem cu un singur drept, dreptul la viață, toate celelalte drepturi nefiind annihilate cu totul (nici nu credeam așa ceva!) doar că sunt lăsate undeva pe fundul sacului, în așteptarea unor vremuri mai bune.

Dar, să ne întoarcem la noi unde, se vede treaba, masca nu te apără împotriva incendiilor din spitale. Unde, cum zicea o florăreasă, “care cu diabet, care cu infarct, îi bagă pe toți la coroană”. Iar incendiile astea pică tocmai bine.

Fiindcă, ei bine, cert este că și iată (eu învăț să mă exprim de la tinerii reporteri din televizor), înainte să fie bine, trebuie să fie rău. De-asta, programul “prima lumînare” a primit felicitările celor doi comandanți ai acțiunii, Iohannis și Arafat, pentru că fiecare incendiu arde calea spre construirea de noi spitale. Exact ce așteaptă noul ministru al sănătății care, din cîte înțeleg, are o calificare la locul de muncă taman în imobiliare. Și, începînd de ieri, are și un sponsor (Dar din dar se face Raiul!), pe președintele AUR, care, în urma întîlnirii istorice pe care a avut-o cu V. Voiculescu, a ieșit la presă complet răvășit, ca să nu spun schimbat la față, de parcă ar fi zărit, cu coada ochiului, chipul Meduzei.

Apoi, a făcut o declarație care mai că ne-a împietrit: în Ministerul sănătății, a zis el, este la fel de rău ca în spitale și starea de urgență ar trebui declarată chiar acum!

WOW! Ce acuplare de idei! Se simte erotismul ideologic prin toți porii. Păcat că nu procreați!



“(…)  Vlad Voiculescu, fost şef la Ministerul Finanţelor pe proiecte imobiliare viitoare, fost broker de imobiliare la banca Erste din Viena, fost broker de imobiliare la banca Volksbank din…”  https://inpolitics.ro/voiculescu-dedesubtul-unei-declaratii-si-afacerea-imobiliara-de-un-miliard-de-euro_18447772.html

“Simion spune că trebuie ca președintele Klaus Iohannis să declare stare de urgență și că a ramas șocat…”  https://ziare.com/stiri/incendiu-matei-bals/george-simion-dupa-intalnirea-cu-vlad-voiculescu-sunt-in-stare-de-soc-diana-sosoaca-a-anuntat-ca-se-va-ducea-sa-vorbeasca-cu-ministrul-sanatatii-1659705

https://adevarul.ro/international/europa/nemilosenia-poloneza-1_6017bd125163ec42717bc8e4/index.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/in-romania-te-mintuiesti-nu-te-vindeci.html#more