marți, 24 noiembrie 2020

Ai ucide pentru o ciocolată caldă? Vești bune despre vaccin


https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/11/vesti-bune-despre-vaccin-sars-cov2.html#more

Motto: Vremea mesajelor soft a trecut! (lider liberal)

Ai ucide pentru o ciocolată caldă? Așa am auzit că se spune acum. Sau “Fac ceea ce iubesc!”, altă licență din lirica sufletistă a globaliștilor.

În altă ordine de idei, și nu prea, cred că pandemia asta există. Fiindcă, dacă n-ar exista, ar trebui să-i condamnăm pe toți la moarte. E un fel de-a spune, n-am zis “să-i ucidem”, trebuie urmat un protocol, nu?

Și-o veste bună despre vaccinul pandemic, de care toată lumea se teme pe motiv c-ar fi prea proaspăt și neîncercat: una din teoriile conspirației spune că ar fi clocit de multă vreme dar, pentru că vaccinul anti-gripal n-a atins succesul scontat niciodată, s-a inventat o epidemie globală, urmată de o urgență, o campanie, o așteptare cu sufletul la gură, pentru ca acest vaccin universal să se vîndă ca pîinea caldă (sau ca adidașii Torsion).

https://antipresa.blogspot.com/2020/11/democratia-covid-alegeri-parlamentare.html#more

Adevărul e că, dacă pandemia inițiatică n-ar fi ceea ce se pretinde - în milioane de ore de propagandă - c-ar fi, sau dacă și-ar fi dat demult obștescul sfîrșit, așa cum susține DR. MIKE YEADON (unul din miile de doctori “negaționiști”), fost cercetător în domeniu timp de 30 ani, inclusiv la Pfizer… Nu știu ce să zic.

Am văzut că și interpreții de știri, altfel activiști pro-țesălare și non-violență, au ieșit la atac, invocînd legea din vremea dictaturii comuniste: Pe vremea lui Ceaușescu nu te-ntreba nimeni dacă vrei vaccin! (prezentatorul Mirare), doar erai înștiințat să te prezinți la vaccinare și… nu ți se dădea nici o informație, nu comenta nimeni... E nasol, propagandiștii au primit trei cocoașe de bani și n-au livrat decît una.

Pe de altă parte, dacă nu faci vaccinarea în masă și pandemia dispare ca și cînd n-ar fi fost…

Să nu uităm, pericolul există, fiindcă există în laboratoarele conduse de noii Specialiști unde virusurile pot suferi mutații spontane!

Deci, o s-avem înmormîntări sau o s-avem învaccinări?

Prea mulți chinezi, prea mulți bogați cărora li se permite să cumpere orice!



“The fact is that people don’t get reinfected. That is how the immune system works and if it didn’t, humanity would not have survived.” https://www.dailymail.co.uk/news/article-8899053/DR-MIKE-YEADON-Three-facts-No-10s-experts-got-wrong.html (“Adevărul e că oamenii nu se reinfectează. Așa funcționează sistemul imunitar, fiindcă, dacă n-ar fi fost așa, omenirea n-ar fi supraviețuit.”)



“Este cert că motivul luptei antiteroriste este folosit drept scut general valabil…”  https://adevarul.ro/international/europa/nu-nevoie-big-brother-politia-statul-europeancare-vine-1_5fbcdabc5163ec427131d44a/index.html



https://www.statewatch.org/media/1474/eu-council-europol-innovation-lab-update-12859-20.pdf

“dacă cineva este testat PCR ca pozitiv atunci când este utilizat un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3% și probabilitatea ca rezultatul să fie fals pozitiv este de 97%.”  https://www.stiripesurse.ro/justitia-portugheza-desfiinteaza-testul-rt-pcr-este-nesigur-si-ilegal-pentru-deciziile-de-carantina_1530831.html

“Testul PCR iese pozitiv și la virusul gripei commune”  https://evz.ro/fost-vicepresedinte-pfizer-nu-este-nevoie-de-vaccin-pandemia-s-a-incheiat.html

“Dacă ești SUSPECT CĂ AI FI INFECTAT, practic nu mai ai nicio proprietate, pentru că orice ai atins se carantinează, nu? Nu credeți că mergeți mult prea departe, domnilor politicieni?! Vă reamintesc un vers din Imnul țării noastre DEMOCRATE, domnilor politicieni:

„Viață în libertate ori moarte!, strigă toți.””  https://www.stiripesurse.ro/dr-adina-alberts-desfiinteaza-legea-carantinarii-nicolae-ceausescu-ar-fi-ras-cu-lacrimi-de-ar-fi-fost-azi-printre-noi_1484354.html