vineri, 18 septembrie 2020

Alegeri 2020: Să ne-alegem securiștii!

 

Dar, mai întîi, nici un partid sau politician n-ar trebui să se prezinte în alegeri, altfel decît cu angajamentul că va înființa o comisie de specialiști care să-i controleze pe “experții” pandemiei! Așa, ca să avem și a doua opinie, care e dreptul pacientului, nu de altceva!


Deci, să ne-alegem securiștii:

Manole, Petrov, Ioan, Mihai, Rosetty, Horia, Dana, Petru, Gabriela, Radu Greuceanu, Mihai, Nuș, Negulescu II, Cristian, Alexandru, Sabin, Carol și Orfeliu, Victor, Florina, Felix și Mircea, Tăunul, Dominic, Titi Ionescu, Iulian, Cupidon, Pintea, Băleanu, Apostol, Dorin și alte “suspiciuni”.

I-am luat în ordinea updatării, la o căutătură pe internet, pînă cînd rîvna m-a adus la capătul miriștei unde “nu era turnat niciun cm de asphalt” și se vindeau “Radiatoare din aluminiu, turnat sub presiune”. (Google și Yahoo)

Ca să nu ne mai pierdem vremea cu ei, în alegeri, nu de alta. Adică, într-o… țară, ca să zic așa, unde, în secolul XXI, se dau în folosință (cu tăiat de panglică) ceva kilometri de autostradă sau șine de tramvai, drept cîrlig de tras alegătoriii umili la vot, crezi că mai importă cine, ce-a turnat, după 30 ani post-comuniști?

Mai ales că, “dezvăluirile” ne parvin întotdeauna post-mortem, adică după ce catindatul ce schelete-n dulap s-a ales în funcția dorită. De el și de susținătorii lui.

Dacă, de exemplu, după aceste alegeri, aflăm că M. Ciolacu e turnător, agent secret (eventual dublu), “omul serviciilor” etc. Ne mai interesează? Nu, cu adevărat interesant ar fi să știm cine scoate sau bagă la sertar aceste dosare, taman în aste vremuri de societate deschisă!

Dar, ca să nu trec precum acceleratul prin Bobolia (pe vremea cînd circulau trenurile în RSR), peste treaba cu turnătoria de coleg de liceu, o să spun că știu cum arată niște tineri prinși cînd voiau să “fugă” din țara lui Ceaușescu.

Știu, pentru că ne-au strîns într-o sală de sport și ni i-au adus, spre exemplificare, luare-aminte și ca să-i facă de rîs, însoțiți de Miliție.

Erau foarte tineri, însă doar niște umbre îmbrăcate în zeghe mototolite, prea largi, prea lungi, prea grele pentru ei, mai grele păreau chiar decît lanțurile de la mîini și picioare. Se vedea pe ei sfîrșitul.

M-am gîndit atunci: noi suntem nimeni pe pămînt, ce le pasă ăstora dacă plecăm din țară?!

Dar, după ce s-a terminat vizionarea și ne-am întors la timpul liber, nu ne-am pornit a vorbi despre asta. Ne-am purtat ca și cînd nimic nu s-ar fi-ntîmplat.

Cam așa cum se-ntîmplă și acum, cînd un altfel de “experți” țin românii în lanțuri și zeghe de spital.



“S-a presupus o posibila asociere cu infectia cu noul coronavirus SARS-COV-2 (ce declanseaza boala COVID-19), insa aceasta asociare nu a fost demonstrata până la momentul actual.”  https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/boala-kawasaki-simptome-diagnostic-tratament

https://www.stiripesurse.ro/raport-intern-femeia-vaccinata-cu-vaccinul-anti-covid-de-la-oxford-astra-zeneca-a-facut-mielita-t_1506702.html

“Cauza exactă a mielitei transverse nu este cunoscută. Există, în schimb, anumite stări care apar să fie cauza acestei afecţiuni, cum ar fi:

Infecţiile virale şi de altă natură. […] Vaccinurile pentru bolile infecţioase, inclusiv hepatita B, rujeola-oreionul-rubeola, şi vaccinurile diftero-tetanice, au fost implicate ocazional ca o posibilă ţintă.”  https://www.humanitas.net/ro/diseases/mielita-transversa/



https://www.aktual24.ro/a-turnat-la-securitate-pe-coniac-sub-numele-de-cod-rosetty-vineri-a-devenit-ambasador-al-romaniei/

https://www.emaramures.ro/profil-de-candidat-pnl-usr-a-turnat-la-securitate-si-a-fost-tinut-pe-tusa-de-ani-dupa-ce-i-a-facut-cadou-sotiei-o-strada/

Știați ca tatal lui Carmen Iohannis este fostul sef al Securitatii Sibiu, isi semna indicativele cu pseudonimul “Nurca” sau “Blanarul”, și omul in fața caruia raporta Hurezeanu?”  https://octavpelin.wordpress.com/2015/02/03/socrul-lui-klaus-iohannis-tatal-sotiei-sale-carmen-lazurca-iohannis-a-fost-fostul-sef-al-securitatii-sibiu/