joi, 6 august 2020

Războiul lașilor cu civilizația




Dar, mai întîi, observ că, în afară de niște critici generaliste, mai mult de formă decît de fond, toată lumea e OK cu ideea de scrutiny democratic în timpul celei mai oribile dictaturi. E ca pă vremea lui Ceaușescu decît că, acum, te poate sălta din casă, dacă ești suspect de covid sau cîrtești împotriva pandemiei de covid, noul partid, și te poate piti în coșciug, în loc de beci.

Apoi, să vă trăiască vouă coronavirusu’, interlopi ai pandemiei, acum, că v-a murit pianul și v-a stricat poza de final, n-ar trebui să testați și internați adunătura din jurul interlopului mort!?

Pentru că, poza de început v-a ieșit… meserie!: o femeie jelind din capu’ străzii după bărbac-su’, care fusese preambalat în sicriu și dus singur la groapă fiindcă fusese declarat mort de covid. A urmat îngropăciunea unui cunoscut arhiepiscop, atent flancată de jandarmi, cu enoriași ținuți din scurt de angajații televiziunilor, fideli Guvernului Meu. S-a mai făcut un pas în implementarea “măsurilor pe care le-am impus”.

Trei nunți, care n-au respectat restricțiile la sînge, au fost făcute celebre în ultima vreme: una la care a participat familia Halep, unde s-au dat cîteva amenzi, alta cu maneliști, unde, la fel, s-a redus totul la amendă și ultima, care a primit lovitura de pedeapsă: testarea pentru covid a participanților, cu consecințele pe care le cunoaștem, între care, internarea forțată ar trebui să-i învețe minte.

Acum, evenimentul acestor zile este îngropăciunea unui interlop care, după obicei, se face cu mare deranj al ordinii și liniștii publice, dar și cu nerespectarea noilor reguli impuse de pandemie.
În loc de Testați, testați, testați! și, made în Romania, Internați!, ce fac autoritățile statului? Îi păzesc să nu se omoare între ei. De asemenea, n-am văzut presa militantă pro-covid să le atragă atenția adunaților la priveghi asupra purtării măștii, așa cum o vedem, în fiecare zi, că-și permite să insulte cu prezența oamenii cumsecade, pe stradă.

Dar, cu ce se ocupă organizația criminală din care făcea parte și decedatul, care reprezintă doar o micime din epidemia de clanuri de pe teritoriul României, de răspîndirea căreia s-au îngrijit cam toți politicienii pe care i-am votat cu sîrg:
“Clanul Duduienilor face legea în sectorul 2, în mod special în Pantelimon. Se ocupă de prostituție, cămătărie, șantaj, trafic de droguri și furturi din locuințe. De asemenea, cu mai multe automobile BMW, Duduienii atacau din mers camioanele încărcate cu marfă…”  https://octavpelin.wordpress.com/2014/07/02/harta-clanurilor-interlope-tiganesti-din-romania/

Doar atît? Bine că nu s-a ocupat cu zădărnicirea combaterii bolilor! Deci, d-aia eroii nu-și mișcă fundul să testeze priveghetorii din jurul mortului, după care să-i interneze, in corpore, în caz de infectare!?

Nu, nici vorbă, să se țină alegeri, cîtă vreme va mai exista un minim de restricții! Ar însemna să votăm cea mai oribilă dictatură!


“Trăim vremuri îngrozitoare: nu mai vorbim despre drepturi, fiindcă acceptăm  să ni se ia prea ușor, chiar și cele pe pe care le mai avem, și de care  ar trebui să ținem cu dinții. Suntem împroșcați, așa cum sunt oamenii cinstiți de pe stradă, cu numele de ”neadaptați”.” https://evz.ro/de-ce-relatia-intre-stat-si-cetatean-s-a-bazat-doar-pe-forta-arhetip-de-tavi-hoandra.html

„Felul cum s-au raportat mortalitățile și felul cum s-au referit la teste este total fals, este total greșit, total ducând în eroare treaba. Spunând întâi bolnavi noi, număr de teste. După aia ce s-au mai gândit bolnavi, număr de teste. După aia? Infectați şi număr de teste. Ei s-au apucat să numere ceea ce nu au ştiut.”  https://www.cristoiublog.ro/medic-epidemiolog-inventiile-astea-extraordinare-de-a-bloca-de-a-inchide-de-a-sanctiona-de-a-da-cu-biciul-sunt-formidabile-la-romani/

“In sectorul 2, clanul Duduianu si gruparea Gheara si Corsicanu controleaza tot ce misca in centrul comercial Niro, dar si in randul afaceristilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestati pentru trafic de droguri.” https://romaniafarajustitie.wordpress.com/2009/02/24/harta-clanurilor-de-interlopi-din-bucuresti/


https://a1.ro/video/antena-1/observator/medicul-care-a-lupta-de-60-de-ani-cu-epidemiile-id1012648.html


Primul lucru după care se cunoaște un stat civilizat e faptul că autoritățile statului nu se năpustesc, mai ales, asupra oamenilor nevinovați, neputincioși sau care comit greșeli mărunte. Doar un stat mafiot face asta. - “După ce a stat în casă şi a mâncat mai multe zile doar zahăr, femeia a ieşit să-şi cumpere alimente. Bătrâna se afla în izolare la domiciliu după ce fiica ei a fost confirmată cu SARS-CoV-2, fiind internată la Spitalul din Târgu Cărbuneşti.”  https://www.dobrogea.tv/stire/Actualitate/2921/batrana-cercetata-penal-dupa-ce-a-ieit-sasi-cumpere-de-mancare-a-mancat-zile-intregi-doar-zahar.html



„Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi.”  https://adevarul.ro/news/eveniment/sindicat-politistilor-despre-priveghiul-duduienilor-fortele-ordine-asigurat-protectia-interlopi-1_5f2cda6f5163ec4271bde127/index.html