marți, 14 iulie 2020

Atenție! Acesta este un Fake-News!


PSD nu oprește farsa, se spune, fiindcă vrea să lase jigodia PNL-istă să se erodeze de tot. Dac-ar fi numai asta, ar însemna că PSD-ul e un partid de scelerați, avînd în vedere efectele, chiar în acest moment, dar și pe termen lung, ale acestei farse.
Pentru că, atît a mai rămas din marea operațiune de salvare, în numele coronavirusului. 

Toată știința lu’ Pește, legat de acest virus nou se reduce la: N-a crezut în virus și s-a infectat; n-a crezut în covid și a murit din cauza covid; s-a externat la cerere și acum e pe aparate, la reanimare. 
Nu, nu se poate să credem în asemenea coincidențe! Trebuie să fii retardant să crezi că un necredincios în Coronavirus, a fost pedepsit de soartă cu moartea. Tot așa cum, nu poți să crezi că taman ăla care s-a externat, a dezvoltat o formă gravă, deși, în libertate, trebuie să zburde milioane, nedetectați și nesuspectați, (ținînd cont de rata de infectare exagerat de mare invocată de autorități). Altă explicație pare să fie, mai degrabă!

Una, este evidentă: au ajuns prea departe și numai o dictatură îi mai poate salva. De asta, primărița capitalei a fost oprită să testeze, un spital privat din București care testează (mult mai ieftin decît la stat) a fost închis iar, în urma insistențelor personalului medical și ale Gabrielei Firea, care au dus la redeschiderea spitalului Colentina, surpriză! – managerul spitalului a fost depistat pozitiv. Serios, vreți să credem asta?

Celelalte explicații țin de profit: 10 000 euro pentru un asymptomatic, 650 lei un test la urgență pentru românii care vor să plece din țară, populația obligată să cumpere măști, aparatură medicală achiziționată și nedesfăcută, bani, bani, bani… pentru toți cei care n-au reușit să-i fure pînă acum (ex. plățile făcute, peste rînd, la ANRP, campanii plătite în presă!).

Știți care e ultima temere invocată împotriva întoarcerii spitalelor support-covid, la menirea lor? Cine are, domnule, curaj, să mai bage “cronici” într-un spital infectat cu covid? Înțelegeți?!

Cu toate astea, în loc să se simplifice lupta cu epidemia - dedicînd doar cîteva spitale din toată țara acestei îndeletniciri, ca să nu mai ții internați cîte 100 de pacienti (cei mai mulți asimptomatici) în spitale de 1 600 de locuri – se recrutează, în continuare, spitale în Lupta mea. Vă dați seama că, intenția e ca, niciodată, aceste spitale să nu mai revină la normal. Cum spunea Iohannis, o să ne luptăm muuultă vreme cu acest coronavirus. Cam cît? Păi, cam cît te lupți cu fantomele, probabil.

Dacă, însă, este o epidemie în parametri în care ne-a fost prezentată, e clar că, actualii decidenți, mai mult au lăsat-o să se răspîndească, decît s-o combată!
Deci, nu cred că PSD, oricît de iresponsabil ar fi, ar lăsa farsa să continue doar dintr-un calcul, așa numit, cinic (cuvînt care mie nu-mi place aici fiindcă e prea soft).
Mă refer doar la PSD, fiindcă USR e un partid “la cheie” n-ai ce să-i ceri, n-are personalitate proprie.

E posibil că psd-iștii sunt amenințați cu pușcăria sau cu cine știe ce alte “războaie” dar, dacă pnl-iștii sunt lăsați să ducă virusul nou în iarnă, să-l acupleze cu gripa sezonieră (sau să-l confunde sau… cine știe), vor încerca să-l permanetizeze și, atunci să vezi ce modificări genetice și mentale va suferi agentu’ ăsta de influență!

Cert e că, atunci cînd va veni valul schimbării (valurile nu se opresc niciodată, nu?), o să măture toată clasa politică.

Nu merge aia, că, noi nu știm datele adevărate, nu știm cine face parte din comitetul de urgență, nu știm, nu știm…
Nu știți, pentru că nu vreți, psd-iștilor!

P.S. Se tot invocă, aglomerarea spitalelor, colapsul sistemului sanitar românesc. V-ați uitat cum arată parcările spitalelor iarna? Sau, la Urgențe, cînd vine gripa sezonieră? Sau, doar, cînd își trimite Pro-TV-ul telespectatorii-pacienți la spital? Atunci, cum se face față?

“Pharmaceutical and medical device companies are now required by law to release details of their payments to a variety of doctors and U.S. teaching hospitals for promotional talks, research and consulting, among other categories.” https://projects.propublica.org/docdollars/  

“În Franța, valoarea minimă ce trebuie declarată este de zece euro, cu amenzi de până la 225.000 de euro sau suspendarea activității pentru nedepunerea raportării. În Danemarca trebuie raportate chiar și legăturile profesionale pentru care nu s-a acordat o remunerație.” http://angajatorulmeu.ro/prietenie-cu-beneficii-cei-mai-sponsorizati-zece-medici-din-romania-au-primit-325-033-euro-de-la-companii-farma-2016/

“CERCETATORII” – “A long-time science propagandist for the GMO industry, Henry I. Miller has just been exposed as an academic prostitute for Monsanto.” http://propaganda.news/2017-09-26-stanford-university-fellow-henry-miller-exposed-as-academic-prostitute-for-monsanto-fake-editorials-forbes-com.html