luni, 4 mai 2020

Breaking NEWS: Coronavirus. Devirusarea


Se poate extrage ADN-ul din probele biologice prelevate pentru testarea Covid- 19? De-asta insistă presa pentru testarea în masă?

Nu de alta dar, e un vis mai vechi al Big Farma să dețină ADN-ul a milioane de personae. Pentru o cauză bună, desigur, cum ar fi medicamente mai eficiente (recunosc şi ei că astea-s proaste), nicidecum fabricarea de noi virusuri ucigătoare.

Nu cred în pandemia asta! Nu aşa cum ne este prezentată. În principal pentru că presa a tratat-o ca pe celelalte campanii de rahat, cu tentă medicală, derulate în fiecare zi, cît e ziua de lungă, de zeci de ani.
Iar, dacă guvernul ar vrea, cu adevărat, ca presa să informeze corect publicul (cum spune Ludovic Orban), ar reduce cantitatea de boli din televizor la 5% şi ar reglementa correct prelingerea de manipulare media către public. De pildă, ştirile preplătite să-şi poarte sponsorul la vedere.

Ca să nu mai spun de tupeul de Big Brother al mesajelor neasumate care se derulează insistent pe ecran. Sigur că sunt mesaje de bine, în general, cum ar fi “spălați-vă pe dinți” (alăptatul la sîn în primele şase luni nu este “esențial”!), de exemplu, deci, de ce n-ar fi asumate de plătitor?
Uite, de ce: pentru că, într-o zi, tot neasumate, vor apărea mesaje gen: Stați în casă!, Ieşiți afară!, Donați bani!, Sunteți bolnavi!, Mîncați gîndaci, fiindcă au nutrienți esențiali pentru o viață sănătoasă! şi tot aşa.

Noi suntem oameni, bă, nu suntem tîrîtoare!

Presa nu este putere în stat iar publicul trebuie informat în această privință!
“Antreneaza- te sa recunosti cand trebuie să urmezi indemnurile autoritatii si cand trebuie sa le rezisti.
Intreabă-te „Are această persoană o autoritate reală?”  https://www.psychologies.ro/cunoaste-te/6-forme-de-manipulare-si-cum-sa-le-rezistam-2153085
If you’ve ever sent off your DNA to an ancestry or health-screening company for analysis, chances are your DNA data will be shared with third parties for medical research or even for solving crime, unless you’ve specifically asked the company not to do so.”  https://www.bbc.com/worklife/article/20190301-how-screening-companies-are-monetising-your-dna
“But critics warn that, with rapid advances in data collection and crunching, consumers aren't able to fully grasp the privacy and security risks they are running when sharing their DNA.”  https://eu.usatoday.com/story/tech/talkingtech/2018/07/31/your-dna-could-help-make-new-drugs-but-should-you-share/853553002/
La ora actuală, principala problemă nu sunt armele, armamentele, bătălia adevărată acum este de a câştiga minţile oamenilor.„” http://politicscam.ro/adevaratele-batalii-se-poarta-pe-mintile-oamenilor/