joi, 21 mai 2020

Adevărata teorie a conspirației




Autoritățile Înalt-Competente din România au înnebunit! Astăzi, o gloată de paznici în uniforme, foşti polițişti, s-au luptat cu un cetățean cu părul alb, să-l încătuşeze şi bage la dubă, fiindcă nu s-a supus termometrizării şi, probabil, a încercat să intre în magazinul care scanează românii ca pe vite, fără să se supună normelor pe care “le-am impus”, cum zice Orban.

În acelaşi timp, “voluntarii” care-l ajută pe Arafat & Comp se zbat să combată teorii ale conspirației care, zic ei, ar fi influențat o astfel de nesupunere din partea cetățenilor față de măsurile, anti-covide şi nimic altceva, luate de autorități. Binențeles, sunt invocate, în acest sens, tot felul de chestii ridicole, spre batjocorirea celor care cred că, dincolo de ce se spune, intențiile decidenților ar fi de îndreptare spre o dictatură de tip nou.

De fapt, adevărata teorie a conspirației, se desfăşoară sub ochii noştri şi n-o va contesta nimeni, fiindcă e pe bune!

Nu luarea temperaturii de către un opritor de supermarket e percepută drept o mare încălcare de drepturi constituționale, ci frica de ce urmează.

Pare că autoritățile au înnebunit! Fie sunt înnebuniți să-şi acopere dezastrul, fie a început să le placă să comande peste lege, fie sunt comandați ei din alte părți… Să fim serioşi! De la Preşedintele Iohannis, la Orban, la Arafat, Tătaru şi alți comunicatori politico-mediatici ai noii ordini, zici că pandemia asta e bucuria nebunilor!

Să nu uităm, de unde-am plecat! Suntem singura țară mai răsărită care a cerut derogare de la respectarea drepturilor omului, pe motiv de stare de urgență. A fost oribil: tancuri, controale, amenzi, hăituirea populației. Cînd au închis aeroporturile, ne-am gîndit, bă, o fi ceva! Chiar dacă televiziunile au în program să facă circotecă anuală despre aşa-zise pandemii, nu înseamnă că, odată şi-odată, nu poate să se-ntîmple. Ne-am zis, asta e! 

Începuseră să închidă şi alții granițele, noi avem mulți români în străinătate care vor da năvală cu virus cu tot înapoi la glie, plus infracționalitatea care, rămasă fără obiectul muncii, se va întoarce la patria-mamă care a crescut-o şi-a exportat-o. Apoi, spitalele sunt cum sunt şi, ce să mai, e bine să fii precaut. Să nu ne punem de-a curmezişul, dacă nu cunoaştem toate faptele.

Dar, vrăjeala a durat puțin, mai exact, pînă cînd televiziunile au început gîlgîiala la sentiment, pe bază de covid. Să fie clar: la o pandemie, pe bune, şi în stare de urgență, nu pot exista decît communicate oficiale!
Apoi, sadismul autorităților înalt-competente şi-a arătat colții, brusc, ca şi când atît aşteptau: înmormîntări fără rude, raportări de morți de covid fără autopsie, amenințări, pumni în gura libertății de exprimare etc.

A trecut o lună, spitalele au fost mai mult goale, tot n-a fost bine. Ne-a mai dat guvernul o lună de stare de urgență cu executare. A trecut şi aia, a început să iasă la iveală că instaurarea Marelui Bine asupra populației s-a făcut cu o droaie de minciuni şi, nu numai, dar s-ar putea să fie mai multe victime în afara covidului.

Nu-i nimic, dacă tot am ajuns pînă aici, să-i dăm înainte! Stare de alertă, votată cu bezele (că pupături nu se mai poate) de aproape tot parlamentul.

Toată lumea din jurul nostru s-a deschis, în România, în afară de faptul că turismul e ținut la izolare, sunt închise fabrici pe motiv de angajați depistați cu covid.

Plus, Preşedintele, Primul-ministru, somitățile pandemiei, consilieri de orice, cîteva televiziuni locuite de analişti etc. deversează spre populație vidanje întregi de amenințări şi insulte, şi țin cu dinții de punctul culminant prin forțarea notei cu măşti şi termometre.

Este o provocare! Dacă răspunzi la ea, eşti încătuşat, dacă nu răspunzi, îți punem piciorul pe cap! Interesant!

 https://evz.ro/la-stampa-primele-bai-in-mare-in-franta-berarii-redeschise-in-germania-o-noua-viata-reincepe-in-europa.html



“România şi încă trei state membre ale Consiliului Europei, respectiv Republica Moldova, Letonia şi Armenia, au activat articolul din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului care permite derogări…”   https://adevarul.ro/international/europa/romania-moldova-letonia-armenia-activat-derogarea-aplicarea-prevederilor-cedo-contextul-activarii-starii-urgenta-1_5e73f4215163ec42710c0f16/index.html

https://www.stiridecluj.ro/social/batran-arestat-la-kaufland-dupa-ce-a-refuzat-termoscanarea-video