luni, 27 aprilie 2020

Afacerea Covid


Așa cum testele de pandemie detectează “boala Covid”?

N-am știut că viața noastră e un spectacol cu public. Așa cum n-am știut că o pandemie e un concurs de scenarii, între presă și autorități, și asta în plină stare de urgență. Am crezut că noi, izolații, trebuie să ne distanțăm social de ei, deci nu credeam că rolul nostru este să facem pantomimă ca să-i distrăm pe scenariști.

M-am lămurit abia cînd Președintele țării, care a făcut un anunț official despre obligativitatea purtării măștii doar în spații publice închise, după relaxatul 15 mai, a fost faultat de prezentatoarea Pro-tv-ului care l-a circumcis fără milă și fără jenă: Așadar, după 15 mai suntem obligați să ne punem măștile cînd ieșim din casă!

L-a pus la respect. E și normal atîta tupeu, pînă la urmă, că doar, cine a muncit pentru ca lucrurile să se-ntîmple? Acest “noi” e tocmai o patentare a acestei epidemii, o revendicare de proprietate asupra proaspeților pacienți planetary, făcuți din vorbe, din care și Președintele face parte. Ați văzut că, acum, a început campania de depresare în masă (poți să faci epidemie din orice), după modelul învățat: noi… nu dormim bine, de cînd cu izolarea, noi… suferim de anxietate etc.
Ani de zile se vor vinde medicamente de pe urma crizei coronavirus.

Această pandemie, de bucurie, din cîte am văzut la unii, pare a fi o schemă piramidală, cu vîrful piramidei în jos. Primul investitor a băgat ațiția bani cît să umple toata planeta de fantoma virusului ucigaș, apoi toate țările au început să investească în detectoare de urmă, în timp ce Doctorii au fost convinși să declare că toți morții au fost “răpuși” de Covid. Sau “din cauză cu Covid”, cum zicea o reporteră.

Doctorii au fost și ei testați de presă și aplaudați. Fie că le-a convenit, fie că nu, pentru că pandemia promitea respect pentru medici.

Au fost puși să deseneze inimioare, să vedem dacă au învățat la școală cum se face, apoi presa a împlîntat săgeți cu love, pentru ca împreună/epidemie să-i lege pe viață. Pe mimi i-au pus la respect cu botnița și îndemnul călăuzitor (tot la persoana întîia, plural): Să ne uităm către asiatici!

Ca să vezi, pînă la urmă, “noi” trebuie să scărpinăm chiparosul sacru!

Noroc că, bancurile super-inteligente după internet sunt atît de ucigătoare încît nici o pandemie sau idée trăznită nu le rezistă.

“Din același motiv le spun că poate că unii dintre noi ne descurcăm mai bine, ProTV a anunțat creșterea veniturilor, dar marea majoritate a presei este crunt lovită de pandemie.”  https://evz.ro/jurnalismul-este-lovit-de-coronavirus-dar-si-de-prostie-fake-news.html

“Nu-i umiliți cu grija excesivă, lăsați-i în rând cu lumea, nu-i mai individualizați mereu, ca și cum ei ar fi purtătorii răului. Izolarea discriminatorie a bătrânilor – în condițiile în care nu se dovedește necesară – îi va îndreptăți pe cei care-i învinuiesc pe bătrâni că mor acum mai mult decât altădată. De ce? Simplu! Ținuți în izolare și arătați mereu cu degetul, vor muri într-adevăr mai mulți, dar nu de boala aceasta teribilă, ci de inimă rea, de supărare, de lehamite de viață.”  https://www.amosnews.ro/ioan-aurel-pop-vina-batranilor-de-fi-batrini-2020-04-23




“So those individuals will have an underlying condition, but that underlying condition did not cause their acute death when it’s related to a COVID infection.”  https://us.yahoo.com/news/fauci-dismisses-conspiracy-theories-to-spin-the-coronavirus-death-toll-132059427.html

“  The South Korean CDC reported that 51 patients recovered from the coronavirus, tested negative, then positive again within a relatively short time.
  Jeong Eun-kyeong, the agency's director-general, said that virus may have "reactivated" in the patients after going dormant. 
  However, experts say that's unlikely. Only certain types of viruses, such as HIV and herpes, go through periods of latency periods and reactivation.
  It's more likely that the virus hadn't fully been cleared from a patient's system.”  https://us.yahoo.com/news/south-korea-reported-51-coronavirus-234800214.html
  
“When an effective vaccine is developed, the NSW Health pandemic plan outlines two potential scenarios: “vaccination of priority with a candidate or pandemic-specific vaccine, or mass vaccination for the wider local health district population with a pandemic-specific vaccine”.”  https://www.theguardian.com/world/2020/feb/27/australias-coronavirus-pandemic-plan-mass-vaccinations-and-stadium-quarantine
  
In September 2019, just three months before the coronavirus first appeared in China, ID2020, a San Francisco-based biometric company that counts Microsoft as one of its founding members, quietly announced it was undertaking a new project that involves the “exploration of multiple biometric identification technologies for infants” that is based on “infant immunization” and only uses the “most successful approaches”.”  https://www.infowars.com/bill-gates-crosses-the-digital-rubicon-says-mass-gatherings-may-not-return-without-global-vaccine/
https://findbiometrics.com/new-id2020-project-to-build-biometric-id-program-around-infant-immunization/