joi, 24 octombrie 2019

115 legi, Senat



115 legi. Atît au trecut prin Senat, ca acceleratul prin Bobolia, adică tacit. Hush! Hush! Cum au trecut prin Senat, așa s-au strecurat și pe lîngă dezbaterea publică.

Legea pentru parteneriatele civile, cu implicațiile pe care le știm, n-a meritat o dezbatere. De ce să nu vorbim despre ambrozie, în schimb? Dezincriminarea deținerii fără drept de muniție letală (senatorul PSD Liviu Brăiloiu), oare ce-o ascunde? Nu știm, nu ne interesează. Închisoare pe viață pentru ucigașii de polițiști și jandarmi (deputatul PNL, Florin Roman), la fel. 
Aceeași pedeapsă pentru polițistul care apare în înregistrarea de pe GSP.ro, în care omul legii, nu-i așa, după ce fata traficată îi povestește în ce situație se află, zice: Hai, dezbracă-te! Da’, ce, ție nu ți-a plăcut?
Poate chiar ar fi fost nevoie de o lege prin care, fetele traficate să-și poată ucide, în legitimă apărare, proxeneții și clienții! Ştiți că, fetele astea înnebunesc, alea sunt povești că se pot recupera!

Europarlamentarului PSD Tudor Ciuhodaru şi deputatul PSD Florin Buicu, plus  ALDE, PMP, PSD, minorităţi, au propus, iar Senatul a aprobat tacit, ca agresorii medicilor şi ai profesorilor să fie cercetaţi pentru ultraj iar pedepsele să fie majorate cu jumătate.
Bine că nu s-a aprobat (sper că nu!) ideea strălucită ca profesorii (specie protejată de orice, inclusiv de restructurări) să fie „autoritate publică”. Asta înainte ca ideea strălucită a sindicatelor de a obține, pentru membri lor, rămînerea în post a oricărui cadru didactic, indiferent de abuzurile pe care le-ar comite.

E adevărat că, imaginea cu un elev lovind un profesor este oribilă dar imaginea inversă, cum e? Eh, ne-am obișnuit!

Elev de 12 ani, la spital după ce a fost bătut de un professor (Ialomița)/ Elev bătut de professor la școală (Craiova)/ Elev SNOPIT ÎN BĂTAIE de o profesoară, într-o şcoală (Tulcea) / Un copil de zece ani, bătut de un profesor de religie, a ajuns la spital (Vrancea) / Un elev din Târgu Jiu a ajuns la spital, bătut de profesor în timpul orelor (Gorj) / Elev batut de profesor in timpul orei, la Scoala “Mihai Eminescu” din Radauti (Suceava)/ Elev bătut de profesor, în pauza mare, băiatul a fost lovit cu pumnii pe hol (Constanța) / Elev, bătut de profesor la Roșia de Amaradia (Gorj) / Elev bătut de profesor, fost viceprimar în Lupeni (Hunedoara)
Elev bătut cu pumnii şi picioarele de professor (Ialomița) / Un elev de 12 ani a fost lovit de mai multe ori de o profesoara, in timpul orei (Tulcea) / Elev bătut de directorul unei şcoli din Scânteia (Iaşi) / Elev bătut crunt de un professor, ajuns la spital (Vaslui) / Elev bătut, dat cu capul de perete de un professor  din Bărlad (Vaslui) / Un elev a ajuns la spital, batut de profesorul de sport (Arges) / Elev bătut, lovit cu capul de dulap; în 2015 o elevă de clasa a V-a ce a fost trasă de păr şi jignită în faţa clasei de același profesor (Botoșani) / 14 elevi bătuți de professor cu o nuia de alun (Neamț) / Elev bătut, strâns de gât, aruncat de perete, izbit de uşă de progesor (Tulcea) / Elev batut de profesor pentru ca a stranutat in ora (Neamț) / Profesorul a lovit atât de tare cu pumnul în cap un elev (turbulent), încât băiatul s-a lovit cu capul de bancă. (Vaslui) / Elev bătut cu o carte şi cu picioarele de o profesoară, la un liceu din Victoria (Brașov) / Elev de clasa a V-a, bătut de profesorul de sport şi de directoare (București) / Elev de clasa a 3-a, batut crunt de invatatoare (Buzău) / Elev de nouă ani, dus cu ambulanta, după ce a fost bătut de învățătoare Negrești (Vaslui) / Elev spitalizat după ce a fost bătut de învăţătoare (Argeş) / Elev bătut bestial de preot la ora de Religie. Soţia preotului este directorul Şcolii Dobârceni (Botoşani)
“Medicul de la MedLife care a urmărit sarcina nu a observat nimic, deşi indicii existau, spune ancheta Direcţiei de Sănătate Publică.”   Citeste mai mult: adev.ro/ptwqgw
”Mihnea este in halul acesta numai din vina unui medic care nu a vrut sa dea o semnatura pentru o opertaie de cezariana.”
Citeşte întreaga ştire: DRAMA DE NEDESCRIS A UNEI MAME | Nu i-a fost permis să nască prin cezariană, iar copilul ei, sufocat cu cordonul ombilical, nu vorbește, nu vede și are 8 kilograme la 7 ani
Only in Romania! - “Discutaţi cu o mamă care a născut în maternitatea respectivă şi, varianta ideală, cu acelaşi medic. Aveţi grijă ca faptele să fie de actualitate, adică naşterea să fi avut loc în anul respectiv… Altfel, poate au survenit schimbări pe piaţă!    https://www.totuldespremame.ro/lifestyle/bugetul-familiei/cat-costa-o-nastere-intr-o-maternitate-de-stat