joi, 15 februarie 2018

ASASINUL PERFECT




Cele patru Samaritence care-au speriat lumea
Bunul samaritean modern, universal, global. Globaliteanul, ONG-iteanul, Aproapele voluntar. Ăla care simte nevoia să-ți facă un bine de care nu știai că ai nevoie. Umanitarianul, filantropistul, activistul, prevenționistul, propagandistul pentru o cauză bună (după capul lui), în orice caz, o vedetă planetară căreia i s-a urcat facerea de bine la cap.

Progresistul cu orice preț care, zice-se, se opune conservatoristului cu orice preț, alt samaritean dement care cică nu poate să se mîntuiască singur. Are draci pă el!

Bunul samaritean modern este, în primul rînd, un Prevenționist. El știe că hrana oferită de natură nu va mai fi suficientă pentru populația în creștere a planetei (pe care conservatoristul vrea s-o înmulțească încă și mai mult pînă cînd vom începe să ne revărsăm dincolo de băierele pămîntului plat din religia lui) drept care vrea să o înlocuiască cu Organisme modificate genetic, să confiște toate semințele și să ne dea și nouă, cu porția, hrană ca la cîini. Ştiți că, unde cultivi OMG-uri, nu mai crește nimic!

Prevenționistul mai știe, de asemenea, că apa potabilă a planetei e pe sfîrșite, așa că vrea s-o privatizeze. Şi să ne dea și nouă cu porția. Zilele trecute, cînd s-a vorbit de criza apei din Africa de Sud, Prevenționiștii TV au precizat că și Romînia, ca mîine, va trebui să raționalizeze apa. Vi se pare că noi n-avem apă potabilă? Sau că populația noastră crește de la an la an și nu ne mai permitem hrană sănătoasă pentru toți? Nu, dar în context global… e altceva. Apa pe care n-o bem noi se va scurge, din pură solidaritate, la aproapele nostru din Africa.

Solidaritatea ideologizată modernă susține că trebuie să ne îmbolnăvim și să murim cu toții, planetar, mai devreme, ca să s-ajungă viața la toți. Teoretic, e un asasinat, dar e legal fiindcă servește o cauză bună!

Cauza nu mai e la originea lucrurilor ci în viitorul lor!

Uite, poșmogita asta de Cristine Lagarde, de la FMI, știe cum se face și ține aproape de pensionarii globali! Urîta internațională a băgat de seamă că Big Farma ligugește de bani toți bătrînii pe ultima sută de metri și s-a gîndit să tragă și ea o halcă în contul băncilor, din avutul acestui segment social care prisosește planetei și globalizării. Binențeles, samariteanca împușcă mai mulți iepuri dintr-un foc fiindcă, deposedîndu-i pe vîrstnici, îi lasă fără moștenire pe urmași, urmași care vor fi obligați să se împrumute la bănci ca să-și cumpere o locuință, locuință pe care, la rîndul lor, o vor lăsa băncii înainte să moară. Îți dai seama ce minte bolnavă!

Fiecare zi în care mai trăiește FMI este o zi în minus pentru omenire dar… poți să-ți urăști aproapele? Nț!

Concomitent, Big Farma (asta chiar salvează vieți, e-n business-u' ei!) vine cu însăși mama Prevenției, te tratează de la gene pînă la prelungirea vieții cu șase luni, un an, doi sau chiar… la cinci ani. În orice caz, trebuie făcută o medie ca să mai rămînă și pentru FMI. Cel mai probabil, Fondul și Farma se vor bate - de la egal la egal, doar își permit - fiecare cu ONG-itenii lui și Fake News aferente plătite gras în Presă. Păi, dacă o pensionară poate să aibă 16 boli (într-un interviu TV), poate și un pensionar să fie proprietarul, în ultima parte a vieții, a 16 ipoteci.

Teoretic, și unii și alții pregătesc un asasinat în masă, primii pentru că n-au de unde să știe efectele negative ale Prevenției (se joacă de prea puțin timp cu genomul uman) iar ceilalți vor trebui să-și scoată marja de profit cumva iar longevitatea nu le-o aduce.
Ansamblul folkloric de muieri din politica noastră. Am văzut sarmale mai puțin unsuroase, fi-ar al…
Dar, să nu ne pierdem cu firea! Cît îi ziulica de lungă, mai Aproapele nostru național, ăl cu cămașa cusută pă muște, Dragneea, posesor al liniștii imperturbabile a cucului din ceas, se ițește-n TV oră de oră și acoperă cu statura-i orice nor de la miazănoapte, persoană sau știre importante. De pildă, ultima dată, l-a șters de pe ecran pe Mugur Isărescu, pe care l-a interrupt chiar cînd spunea ceva ce i-ar fi fost pe plac, anume că salariile nu trebuie ținute în sclavagism cu orice preț. Dar, televiziunile, inclusiv TVR, au mutat pe Dragneea instant iar ulterior, au preluat numai prima parte din ce a spus guvernatorul BNR, aia care le-a convenit.

Şi după asfințit putem să stăm liniștiți. Aseară, la… știrile de la șapte, am văzut zece minute de zăpadă, vînt și ploi, de parcă astea ar fi ucigătoare.
“Statele să impună cetățenilor utilizarea ipotecilor inverse. Acestea se fac prin contracte între cetățeni și bănci. Cetățeanul se obligă astfel ca, în momentul decesului, să dea băncii locuința pe care o are în proprietate, în schimbul primirii până la acea dată a unui venit lunar, un fel de pensie suplimentară care să-i asigure un venit decent.” http://evz.ro/fmi-sfarsitul-pensionari.html
Asasinul perfect: “Cercetătorul” cu sponsor ascuns care i-a sfătuit pe oameni ce să mănînce înainte să apară știrea perpetuă: “Tot mai mulți oameni bolnavi de cancer”.

“Ultimele cercetări arată că dieta bogată în grăsimi poate învinge anumite forme de cancer. Lui Fred Hatfield, un fost campion mondial la powerlifting, antrenor și antreprenor de succes, i-a fost diagnosticat cancer metastatic la oase.
Prognoza confirmată de mai mulți medici îi mai lăsa doar vreo 3 luni de viață. Hatfield a încetat să consume zahăr și carbohidrați și a început să consume multă carne și grăsimi naturale. După puțin timp boala s-a retras.”  http://evz.ro/dieta-grasa-carne-cancer-diabet.html
“Suntem ultimii care ne dăm seama că asistăm la înlocuirea unui sistem mafiot de „colțul străzii“, național, cu un altul - transnațional, cu ascultare la înalte porți. Asistăm la anihilarea corupției naționale și înlocuirea acesteia cu una globală - mult mai cinică și mai eficientă, „instalată“ prin cozile de topor deghizate sub masca anticorupției.” http://romanialibera.ro/opinii/inceput-de-sfarsit-709977

“Din ce înţeleg eu, ministrul Justiţiei îşi doreşte să aibă în spate o decizie a majorităţii care să se declare contrariată, bulversată, iritată, speriată de ce nereguli se întâmplă acolo şi propunerea să fie practic însuşită de ministru, adică să fie tranşată în Parlament, ipoteză în care să creeze o presiune majoră pe CSM şi pe preşedintele României”, a declarat senatorul liberal Daniel Fenechiu.” https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/senatorul-daniel-fenechiu-dezvaluie-planul-lui-tudorel-toader-878288
“Celebrul medic John Hopkins spune că prin aceste terapii odată cu otrăvirea celulelor canceroase sunt distruse şi celulele sănătoase, dar şi organe importante precum ficatul, rinichii, inima.” https://despre-sanatate.info/2016/08/romanul-de-70-de-ani-care-a-scapat-de-doua-ori-de-cancer-cu-o-reteta-proprie-dupa-ce-medicii-nu-i-mai-dadeau-sperante-doctorii-domnule-sunteti-un-miracol/
“Vreau să va spun că nu există materii urâte sau grele sau elev prost, ci doar profesori nepricepuţi, incompetenţi, care îşi fac meseria în silă sau cu răutate sau care intenţionat predau prost pentru a forţă copiii să meargă la pregătire.”     adev.ro/olo4xs
“Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie, care nu o să-mi lipsească“   adev.ro/p4550q
“Vedeta” se poate transforma oricînd într-un asasin plătit!  1 noiembrie ziua mondială de luptă împotriva ambroziei? “Mai multe vedete, jurnaliști, politicieni și artiști au postat pe paginile lor de socializare mesaje pentru susținerea Legii Ambroziei care tocmai a trecut de Senat.” https://www.europafm.ro/1-noiembrie-ziua-de-lupta-impotriva-ambroziei-video/
http://evz.ro/ajutoarele-internationale-prostiutie-pedofilie.html