miercuri, 31 ianuarie 2018

Davos, dăgeaba



Cît romînii nu se dumiresc că înțărcarea, și nu alăptarea la sîn a politicienilor mai mult de 25 ani, este esențială pentru sănătatea nației, la Davos, în țara neutră precum sexul copilului german la naștere, secta globalistă și-a reafirmat entuziasmul pentru continuarea luptei spre mărețe realizări globale, comunitare și după chipul și asemănarea Bestiei.

A se observa că, odată la 84-90 de ani, apar, alături de cîte o viziune a omului nou, și niște dezaxați care vor să pună lumea la cale, odată pentru totdeauna. Hitler voia un arian perfect (după părerea lui) din punct de vedere fizic, sănătos tun și util - odată cu exterminarea în lagăre a tuturor celor care nu se încadrau în viziunea lui - Merkel (împreunată cu acoliții) vrea unul exact pe dos: defect, sub “tratament” permanent, dar util, și împingerea la autoexterminare a tuturor celor care se opun lagărului european și/sau mondial.

Hitler făcea asta pentru naționalism, Merkel face ce face pentru oligarhia mondială care ar urma să conducă mapamondul. Şi acum, ca și în vremea fascismului anterior, vizionarii încearcă să omoare cît mai mulți oameni pe ultima sută de metri. Binențeles că se va alege praful și de tîmpenia asta că doar, Creatorul n-o să le permită unor tembeli să pună viitorul la cale pentru atîta omenire dar, ceva-ceva tot va rămîne, ca întotdeauna.

În fine, altceva voiam să spun. Aud că, din nou, femeile sunt subiect de discriminare pozitivă (nu există așa ceva!) și dihonie între sexe. După atîta bătălie și bine cu forța care au durat mai mult de-un secol, maxim ce s-a obținut a fost prostituata de Hollywood și eticheta de feministă dar, pentru politică, e utilă oricînd această luptă ipocrită.

Feminismul este o ștampilă pe care bestiile din dreapta au pus-o unei americance care, îngrozită de condițiile de viață ale femeilor sărace care nășteau, avortau și mureau în neștire, a hotărît să militeze pentru dreptul nenorocitelor la educație și mijloace contraceptive. A făcut asta pe față, sprijinită de familie, n-a complotat împotriva bărbaților, n-a spus că femeia e de cinșpe ori femeie etc. Totuși a primit o etichetă de la habotnicii religioși: feministă. Adică, oricine crede că femeia e și ea tot om, înseamnă că e feminist. Oare invers, dacă cineva s-ar lupta pentru drepturile bărbaților, cum s-ar numi? Lasă că ne spune Vaticanul prin vară!

În communism, unde, să fie clar, nu exista discriminare între sexe (doar rămășițe tradiționaliste, multe soft), nu exista nici discriminare pozitivă, asta fiind o aberație a lumii, zisă civilizată, și un frecuș util mai multor sectoare, de la politică, la patroni.

Mă rog, cert e că nu Merkel și Europa unită (pă dracu’!) au descoperit că femeile nu sunt doar fecioare, metrese și slugi în casă (fiice, mame și soții, cum spun americanii) ci alții, mult înaintea acestor falși apărători. Tații care le-au trimis la școală și le-au lăsat moștenire o rentă anuală din care să trăiască (pe vremea cînd toată averea trecea obligatoriu pe numele bărbatului chiar dacă ăla era doar un coate goale), femeile educate și bogate care s-au bătut și pentru drepturile altora, și chiar un doctor musulman care a pus problema contracepției, sunt printre cei care, din bun-simț, au recunoscut că femeia este și ea tot om.

Nu organizațiile care se ocupă, de-a valma, de alăptatul ostentativ în public, eliberarea balenelor, dreptul femeilor de a merge în bustul gol la metrou (ca bărbații), drepturile denominațiilor sexuale sau alte drepturi ale altor ființe au făcut diferența.

Să fie clar, discriminarea pozitivă este o proastă. La fel de proastă precum subvenționarea cultivării legumelor modificate genetic: egale ca mărime și rebut la conținut.

“Femeile trebuie promovate pentru că sunt femei, cei săraci trebuie să aibă mai mulți bani pentru că sunt săraci, zdrobiți orânduirea cea crudă și nedreaptă… Elanul acesta de idioți comunistoizi, anarhist, isteric și iconoclast cuprinde lumea ca o pandemie de ciumă.” http://evz.ro/horoscop-davos-sunt-multi-bogati.html