miercuri, 20 decembrie 2017

Democrația minoritară



ONG-eu, TV-eu, PSD-eu, PNL-eu etc., nu în numele meu!
În timpul dezbaterilor exhibiționiste din Cutia cu aleși - ultima punere în scenă a acestor zile - s-a auzit vocea unuia de la prezidiu care le spunea celor de la USR că n-au dreptul de a se exprima prea mult împotriva legilor PSD-ALDE fiindcă abia de-au intrat în parlament, cu doar 5%.

Sigur, în afară de faptul că e o inepție, coaliția de la putere, împreună cu puturoșii din opoziție, uită că ei au ajuns acolo în virtutea inerției dar și pentru că, timp de peste 20 de ani, legile au fost făcute împotriva pătrunderii în politică a independenților sau altor partide și în avantajul celor care au înhățat-o imediat după căderea comunismului.

PSD-ul nu face decît să repete, sub o formă sau alta, ce ne spune din 2012 încoace: Ne-a votat poporul ca să facem ce vrem! Democrație reprezentativă, deh! Numai că “poporul” PSD reprezintă doar vreo 15% din totalul cetățenilor cu drept de vot. “Poporul” PNL, vreo 7%. Şi tot așa, pînă la vreo 30%, fiindcă restul, pînă la aproape 40% sunt voturi date partidelor (independenților) care n-au intrat în parlament dar ale căror voturi au fost împărțite ăstora de mai sus. De asta alegătorii sunt îndemnați de presă, în draci, să meargă “să-și exercite dreptul la vot”, indifferent pe cine votează, ca să umfle procentele ăstora, la sfîrșit.

Teoretic, și 30% e democrație! Practic, Soros poate să cumpere democrație de 70%!

G. Firea a fost aleasă primăriță a capitalei de numai 13% dintre alegătorii bucureșteni. Teoretic e primar legitim, practic, e una venită de la Bacău ca să schimbe prostește denumirile de străzi, bulevarde și parcuri din București. Din cînd în cînd, mai scurmă în bugetul uriaș al primăriei și plătește gras artiști de doi lei care să-i “încînte” p-ăia 13%. 

Apoi, cît aleasa cheltuiește 150 mil. de euro pe statui, concerte și pansele, ONG-eu Paraleu își trage bani din impozite, sub formă de donații, și construiește, mai ieftin, un spital pentru copiii bolnavi de cancer. După care vine Președintele și PNL-eu Paraleu, sfătuiți de consilieri de taină, și propovăduiesc “prevenția” (cuvînt folosit abuziv, aici!) care va diagnostica atît cît e nevoie pentru ca spitalul ONG-ului să aibă cu ce se lăuda.
Balansul puterilor se face simțit, periodic, atunci cînd coaliția de la putere îl amenință pe Președinte cu suspendarea, o amenințare la ordinea zilei de cînd Comisia de la Veneția a dat verde la debarcarea șefului statului cu doar 30% participare la vot.

Deci, o minoritate poate răsturna ce a votat o majoritate, moment în care Iohannis se strînge în brațele vînjoase ale primei Soroș-iste a țării, Sandra Pralong, și ale altor binefaceriști ai lumii iar “caritatea”, această ciumă nouă, preia frîiele din capul statului.
Dar, nu numai!

Un ONG-eu (sau o obscenitate ONG-istă) poate face racolări în parlament pentru susținerea introducerii, să zicem, a unui vaccin obligatoriu – de exemplu, foarte controversatul HPV - și să facă legi pentru tot poporul. ONG-ul respectiv n-a fost votat, evident, de popor dar se insinuează în legislativ.
Asta, apropos și de Justiție. Ai voie, ca ales al poporului, să faci legi în parlament, contra cost (altul decît indemnizația legală)?

Justiție la alții:     
În Suedia, 20 de migranți acuzați de viol asupra unei femei, au fost lăsați liberi, judecătorii considerînd c-a fost vorba de sex consimțit chiar dacă se vede pe camere cum victima a fost amenințată cu cuțitul, lovită cu capul de scări și lăsată inconștientă.
The migrants allegedly smashed the woman’s head against the staircase, knocking her unconscious, as well as threatening her with a knife. The entire incident was caught on surveillance cameras.” https://www.infowars.com/sweden-migrants-charged-with-ruthless-gang-rape-of-woman-walk-free/

Într-un discurs ținut recent la Washington, președintele Trump devoalează un întreg păienjeniș al mișcării #rezist în SUA și pe întreg mapamondul. Un păienjeniș care face posibilă acumularea unor averi imense de partea unora prin manipularea grosolană a maselor neinformate.” http://romanialibera.ro/opinii/discursul-de-exceptie-al-presedintelui-sua-donald-trump-la-adresa-miscarii-rezist-701327
Cel mai mare actor și fotomodel din toate timpurile, Barack Obama, prezentat la noi recent jucîndu-și, din nou, perfect rolul chiar și în afara interviului, se pare că a împiedicat investigarea pînă la capăt a grupării Hesbollah implicată în traficul de droguri, arme, spălare de bani, etc., “afaceri” din care gruparea teroristă a cîștigat cam 1 mld. de dolari/an – un “rău mic” – pentru a nu pune în pericol acordul de neproliferare nucleară cu Iranul – “rău mare”.
Tot șpilul e să găsești un rău mai mare decît cel mai mare de pînă acum, după care să pui în practică răul rămas mic.
“The Islamist militant group Hezbollah exploded into a major cocaine trafficker for the United States over the past decade—and it happened under former President Barack Obama's watch to help score a nuclear deal with Iran, a report revealed Monday.” http://www.newsweek.com/hezbollah-cocaine-smuggle-united-states-obama-751928

P. S. Zilele trecute, un medic important a sugerat a se interzice vizitele neamurilor în maternități (modă apărută după “89), acolo unde mămici și nou-născuți sunt puși în pericol de jegul de bacterii și virusuri purtate de vizitatori. Dar, cine să audă!

Dacă vrei să “implementezi” ceva, te faci ONG-eu, plătești propagandă în presă, mesaje pe fond negru pe televizor (neasumate) și poți să obții, de exemplu, nașterea în iesle sau ONG-izește, pe gresia din baie.

70% neîncredere, asta o să ne termine!

Alăptarea exclusiv la sîn a copilului poate să ucidă! Justiție…?! https://anticancerantiteroare.blogspot.ro/2017/12/oms-ong-tv-pot-sa-ucida.html