marți, 26 septembrie 2017

D-ale Guvernului Tudose și ale presei paralele


Să nu ne mai învîrtim în jurul cozii!
Ultima ŞTIRE manufacturată de Presă, la unison, este despre tentativa de interzicere a instalării centralelor de apartament de acum încolo. Presa pretinde că face zid în apărarea cetățeanului “obligat” să depindă de încălzirea centralizată care ar fi în dezavantajul consumatorului. În primul rînd, niciodată un sistem centralizat n-are voie să coste mai mult decît unul individual, ca să nu mai spunem de costul centralei care, după ce se amortizează, începe să se strice. Să vezi cît costă o piesă de cîțiva cm cu două fire în ea: 1 milion de lei vechi!
Se mai spune la televizor că autoritățile romîne pretind că încălzirea centralizată este mai ecologică. Da, dar știți de ce? Fiindcă Europa zice asta. În Italia li s-a pus în vedere proprietarilor de blocuri, încă de acum cîțiva ani, că vor trebui să se racordeze la sistemul centralizat tocmai din motive de mediu. Deci, ŞTIREA îi pune pe oameni să facă o cheltuială inutilă. Plus, debranșații vor avea tendința de a economisi pînă cînd vor ajunge să trăiască exact ca pe vremea lui Ceaușescu, înghesuiți în bucătărie și, pe lîngă ei, vom face frigul și noi din cauza pereților reci. Apoi, presupunînd că toată lumea s-ar debranșa iar consumul ar scădea, e sigur că prețurile ar crește pînă cînd furnizorul și-ar atinge rata de profit pe care o vrea. Deci, consumatorii ar plăti mult pentru puțin confort. Să nu uităm de repartitoare montate pe calorifer, un alt abuz asupra nivelului de trai: oamenii nu mai aerisesc încăperile, prețul căldurii crește pînă la cer.

Sau pînă cînd nu vor mai putea să-si plătească întreținerea și vor apărea și la noi proprietary de blocuri comuniste. Întrebați-vă administratorii de bloc dacă sunt membri de partid și, dacă sunt, de ce sunt?
O altă măsură bună pe care ar vrea s-o ia acest govern și pe care e gata s-o facă praf sindicatele este trecerea contribuțiilor sociale de la angajator, la angajat. Obrăznicătura din guvernul trecut care a spus, la un moment dat, că firma nu merge la doctor și nu primește pensie, avea dreptate doar că a spus-o cu prea mult tupeu și prea puțină comunicare. În realitate, angajații trebuie să știe cît contribuie la stat, partea de contribuții ascunsă la angajator fiind plătită tot de ei. Presa face opinie separată pentru că, publicul ei, este bugetar, în cea mai mare parte, iar bugetarii tocmai au primit o mărire de salarii care se cam evaporă odată cu noua măsură.

S-o spunem p-a dreaptă! Toată clasa politică se folosește de cei dependenți de bugetul de stat ca să cîștige alegerile, după care nu știe cum să-i mai restructureze fiindcă, după unii mai îngăduitori, o treime ar trebui să plece iar, după alții, chiar jumătate. Mai sunt și unii care sunt împotrivă motivînd că, în cazul reducerii de personal bugetar, ar putea fi dați afară tocmai cei care se pricep și ar rămîne doar pilele proaste. Se duce Statul de rîpă! Înțeleg că, în urma măririi salariilor, li s-a sugerat primăriilor să aibă atîția angajați cît își permit să plătească dar la primăriile din deal nu pare să se fii auzit fiindcă au început déjà să ceară bani de la govern.
Trecerea Institutului Cantacuzino la Ministerul Apărării pare o idée bună, cel puțin pînă nu se va dovedi praf în ochi. Adică, să-l fii pitit acolo ca să-l bage de tot în conservare. În orice caz, ministrul sănătății a spus că trebuie să pregătim specialiști împreună cu Institutul Pasteur (Franța) pentru că, altfel, noi nu mai avem cu cine. Dacă ne gîndim ce-o fi fost în capul lor, politicienilor, în ăștia douăzeci și șapte de ani, înseamnă că suntem bîntuiți de teoria conspirației? N-o să trec pe lîngă institutul care ar trebui să facă vaccinuri fără să amintesc de cercetarea efectelor negative ale vaccinurilor. Cei care se știu cu musca pe căciulă să nu-și închipuie că modul oribil în care și-au bătut joc, unii medici și toată presa, de părinții copiilor morți sau îmbolnăviți cronic în urma a orice a fost și a pornit de la “criza bebelușilor de la Argeș” sau sindromul hemolytic diareic - SHU, a fost uitat sau a păcălit pe cineva. Copiii sub un an pot să primească supă de pui, asta dacă nu cumva vrem să-i facem pe toți vegetarieni, cum se întreba și singurul medic din afara “sistemului” care s-a auzit pe televizor. Sau, poate așa e directiva europeană și nimeni nu-i informează și pe romîni!
“Agriculture will need to cut emissions from fertilisers, manure and livestock and can contribute to the storage of CO2 in soils and forests. Changes towards a more healthy diet with more vegetables and less meat can also reduce emissions.” https://ec.europa.eu/clima/policies/strategies/2050_en
Apropo, cine își asumă îndemnul obsesiv de pe televiziuni care spune că numai alăptarea exclusiv la sîn în primele șase luni garantează sănătatea copilului? Poate ar fi mai bun îndemnul de a nu hrăni copilul cu alimente produse acum șase luni, de pildă!
Nestle și alți nebuni ai sfîrșitului de lume vor ca apa să nu mai fie un drept al tuturor ci să cumpărăm apă de la plutocrații lumii după ce se vor împroprietări cu ceea ce ei numesc singura resursă a pămîntului neprivatizată, pentru că apa n-ar trebui să fie, după ăștia, un drept al oamenilor. http://adevarul.ro/news/societate/presedintele-nestle-apa-nu-public-oamenilor-trebui-privatizata-8_5892e3bd5ab6550cb809ded6/index.html (O “ecologistă” ONG-istă ne-a scos ochii déjà, la televizor, că în Romînia curge apă potabilă la baie. Ştiți că, ONG-iștii există la noi deoarece statul romîn, prin reprezentanții săi, este defrișator, iresponsabil și prăduitor!)

Un alt slogan neasumat este “Pentru sănătatea dv. evitați excesul de sare, zahăr și grăsimi.”. În teorie sună bine, fiindcă îl conține pe “excesul”, numai că, este susținut însutit prin “știri” și emisiuni TV. care amenință publicul cu toate bolile pămîntului dacă mai consumă alimentele de mai sus. De cînd au început campaniile de grija sănătătii populației și îmbolnăvirea ei de nervi, sponsorii ascunși au reușit să scadă valorile admise de cholesterol, gripa de sezon a devenit mortală și “născut prematur” se numește și copilul născut cu o săptămînă-două înainte de termen. Asta ca să vîndă ei mai multe incubatoare, vaccinuri și medicamente de scăderea colesterolului.

Acum, însă, cînd demența globalistă începe s-o ia la vale, apar alte “cercetări” din care reiese că 85% din populație suferă de deficit de vitamina D ca urmare a campaniilor împotriva expunerii la soare și împotriva consumului de grăsimi (soarele este sursa naturală principală de vit. D și are nevoie de grăsimi pentru a fi absorbită) dar și dietelor neputinciose în fața alimentelor sărace în nutrienți și bogate în calorii care îi fac pe oameni să mănînce pînă la moarte.

Apropo, Televiziunea romînă de unde își ia informația? Avem dreptul să știm cine a plătit, de pildă, “știrea” despre cum statul romîn ar trebui să deconteze “tratamentul” populației din ce în ce mai obeze din țara noastră, asta după ce publicitatea și “porțiile de sănătate” din televizor au reușit s-o îngrașe. Va urma!


Consumul insuficient de grăsimi sau digestia defectuoasă a grăsimilor reduc absorbția de vitamina D. Vitamina D este o vitamină liposolubilă, ceea ce înseamnă că are nevoie de grăsimi pentru a fi absorbită. Persoanele cu o dietă săracă în grăsimi și persoanele cu probleme de absorbție a grăsimilor (sindromul colonului iritabil, boli intestinale inflamatorii, afecțiuni hepatice sau biliare) au, de regulă, deficit de vitamina D.” http://www.ziaruldesanatate.ro/articole/sanatate/ce-trebuie-sa-stii-despre-vitamina-d-cand-suferi-de-tiroida/
“O mare ticalosie pe care o pregateste de cativa ani Comisia Europeana este privatizarea apei in toata Uniunea Europeana.” https://gandeste.org/general/ticalosia-deceniului-privatizarea-apei-in-ue/40211