luni, 2 februarie 2015

REVISTA PRESEI cu ELENA UDREA



Bătălia bestiei politico-mediatice pentru PUTERE continuă.
Mai abitir ca la auto-dezvelirea acoperitului Turcescu pentru că Elena Udrea a băgat bătul prin gard mai cu temei și a pișcat bestia la integritate.
Așa că, în timp ce, în politică, se fac alte mușuroaie, în presă, jurnaliștii de marcă opinia publică nu mai știu cum să-i dea delete vedetei care, până mai ieri, le umplea gura de rating.
Deci, scurt, că m-am plictisit!
De ce acum? Pentru că acum i s-a înfundat. A vrut să se ridice prin orice mijloace pentru că-i place puterea, n-a reușit și a fost lăsată din mână de “colaboratori” dar nici ea n-are de gând să pice singură.
Da’, ce ne spune ea? Că a făcut parte dintr-un regim corrupt? Da, asta ne spune, dar numai nouă, nu și presei care știa déjà. Apoi, terminați cu regimul corrupt Băsescu fiindcă, de 25 de ani, guvernează același regim. De-asta Elena Udrea era “prietenă” interpartinică și inter-instituțională.
Nu vede că se auto-incriminează? Binențeles, dar se incriminează înainte să fie incriminată official.
Spune ea adevărul? Păi, să vedem ce spune! Spune despre legăturile ei cu Ghiță- știm că era vedetă plină la RTV-spune despre “acoperiții” din presă care fac jocul Serviciilor- asta nici măcar nu e prima dată când se aude- spune c-a negociat numirea lui Kovesi cu Ponta-nici o mirare, Ponta nici n-a negat- spune de legături între oameni de afaceri, securitate, politică, justiție- păi, cum altfel să fie dacă sunt unii pe care legea nu-i atinge, nici presa nu-i frânge? Că tot se plimbă Tender zilele astea prin cadru iar UTI-Urdăreanu se află într-un pachet de evazioniști. Cine e Urdăreanu? Cine e Ghiță și cine l-a făcut pe el? Cât îl privește pe Coldea, nu e prima dată când cineva crâcnește împotriva lui dar presa a evitat subiectul iar acum îi ridică statuie și aberează amenințând cu “terorismul” dacă se ia cineva de el. Plus, comisia de control a SRI din parlament care, având în vedere componența ei, e făcută la mișto, nu?
Deci, legile SRI, așa cum s-a vrut să fie impuse, prin frică, au fost a tentativă securisto-mediatică de a prelua puterea absolută pentru că este o afacere bănoasă și sigură să deții controlul! E lumea plină de nebuni și toți știu ce e mai bine pentru noi!
De-asta și reactia presei la ce spune Elena Udrea a fost, în mare: Uite cu cine s-a găsit să se pună o muiere?
 
Adriana Săftoiu: “Cum să îl absolvi ab initio chiar si pe domnul Coldea de rele, doar „pentru că instituţia luptă împotriva corupţiei”? Domnul Coldea e vreo instituţie?” Citeste mai mult: adev.ro/nj3dlr

Cea mai deraiată reacție:
Cristoiu, despre Elena Udrea: „Traian Băsescu s-o aducă la REALITATE”! | „Nu acord dezvăluirilor nici o unghie de credibilitate” “Din cîte știu, SRI n-are, precum CIA sau Mossadul, un Departament de Operațiuni Clandestine, care pun la cale asasinate prin otrăvirea cu frișcă  sau prin împungerea cu umbrela.” http://www.reportervirtual.ro/2015/02/elena-udrea-l-a-enervat-si-pe-ion-cristoiu-cine-ar-vrea-s-o-lichideze.html (interesantă informație)

În sfârșit, niște întrebări:
“1. e adevărat că politicieni de vîrf (miniștri, ca în cazul delațiunii Elenei Udrea) participă la paranghelii cu șefii serviciilor secrete, în afara cadrului oficial care ar trebui să normeze relația serviciu de intelligence – demnitar? dacă da, cît de multe sînt aceste paranghelii și cît de mulți sînt demnitarii care se trag de șireturi cu șefii intelligence-ului românesc?
2. e adevărat că SRI (dar nu numai) a umplut toată societatea de acoperiți, de la magistrați (în ciuda interdicției legale), funcționari publici și membri de partid pînă la jurnaliști? dacă da, cît de mare e amploarea fenomenului?
3. e adevărat că acoperiții SRI (dar nu numai) nu fac doar recoltare de informații, ci și diseminare de informații sau chiar implementare a unor decizii dorite de șefii serviciilor secrete? dacă da, de exemplu, se ajunge la situații absurde în care unor magistrați li se cere să facă lucruri ilegale pentru că așa li se ordonă de către serviciul de intelligence căruia îi sînt arondați?
4. e adevărat că serviciile secrete produc bani prin intermediul unor firme și companii? dacă da, acele firme și companii sînt imune în fața legii penale?
5. e adevărat că, uneori, serviciile de intelligence mai uită să trimită informații utile procurorilor către parchete, în funcție de interese conexe acoperiților?” http://prisacariu.ro/2015/01/31/uneori-serviciilor-de-intelligence-le-lipseste-inteligenta/


GRIGORE CARTIANU: “A devenit o modă ca unii reporteri să pună întrebări tâmpite personajelor care se perindă pe la DNA sau care iau drumul arestului. Câteva „perle”:
* „Câ
ți bani ați furat de la stat, domnule Videanu?”
* „Vă e frică de pu
șcărie?” (către Elena Udrea)
* „Face
ți parte dintr-un grup infracțional?” (către ginerele lui Băsescu)
* „Sunte
ți hoț, cum zic procurorii?”
* „V-au pus cătu
șe potrivite?”
* „Vă pare rău că nu mai pute
ți fura?”
* „De ce a
ți violat victima?”
* „Vă pare rău că i-a
ți furat toți banii?”
A
ștept ziua când clienții Justiției vor răspunde cam așa: „Da, am furat… Evident, sunt un mare hoț… Mi-au pus cătușe prea strâmte… Mi-e frică de pușcărie… Îmi pare rău că nu mai pot fura… Mă bucur că am violat-o… Trebuia să-i mai las, totuși, bani de-o bere!”” http://www.reportervirtual.ro/2015/02/antena-3-rtv-b1-realitatea-tv-digi-24-x-5-batalie-inegala-pentru-adevar.html

Difuzarea imaginilor cu mama lui Adriean Videanu și Dorin Cocoș plângând este interzisă de lege. CNA va ignora însă legislația, de dragul România TV. http://cutiapandorei.net/difuzarea-imaginilor-cu-mama-lui-adriean-videanu-si-dorin-cocos-plangand-este-interzisa-de-lege-cna-va-ignora-insa-legislatia-de-dragul-romania-tv/
Alți nebuni care vor să dețină controlul: “Decizia Curţii Constituţionale care elimină obligativitatea orelor de religie din şcoli i-a speriat pe unii dintre profesorii de specialitate. De teamă să nu îşi piardă locul de muncă, o profesoară de religie de la Şcoala nr. 24 „Sfântul Gheorghe” din Craiova a vrut să se asigure că va avea la clasă acelaşi număr de elevi. Ea a solicitat copiilor să aducă „urgent” acceptul părinţilor pentru continuarea orelor de religie în următorul an şcolar.” http://www.gandul.info/stiri/o-profesoara-de-religie-i-a-trimis-pe-elevi-acasa-cu-un-bilet-ce-a-facut-cand-a-constatat-ca-parintii-nu-il-semnasera-13793727

http://antipresa.blogspot.ro/2015/01/elena-udrea-nu-mai-e-vedeta-politico.html