luni, 24 noiembrie 2014

Who the…pac is Ponta?!




Protejatul lui Traian Băsescu. Președintele a ieșit după invalidarea referendumului de suspendare imediat ce televiziunile țiitoare de Ponta au început să se agite fiindcă le scădea ratingul și popularitatea “prințișorului”. Ratingul celor două televiziuni se bazează strict pe falsa dihotomie dintre cele două personaje iar personajul Ponta există numai din cauza lui Traian Băsescu. Mai întâi, Ponta l-a provocat pe Băsescu până la Suspendare ca să se ridice de la Victoraș la rangul de șef de trib PSD-ist iar apoi Băsescu l-a ajutat să se mențină, întreținând un conflict la cacealma prin care cei doi și-au împărțit scena politică între ei. Scopul actualului Președinte a fost să radicalizeze electoratul în stânga și dreapta, acum și cu actuala clasă politică, iar pentru asta avea nevoie ca PSD-ul să nu-l înlocuiască pe Ponta cu un adversar mai serios. În plus, are și un pact de coabitare cu el care nu știm ce conține în totalitate. Rezultatul a fost un vot anti-politică, de fapt!


Protejatul Serviciilor. E chiar d-acolo, ce să mai! Nașul lui e șeful SRI, George Maior, numit de Traian Băsescu la șefia acestui Serviciu, iar Ponta a fost securici sub acoperire în magistratură. Da’ n-avem voie să spunem! Asta pentru că Teodor Meleșcanu, șeful celuilalt serviciu, împreună cu prietenul lui Ilie Sârbu-fost popă sub acoperire-și cu ginerică Ponta au dat o ordonanță prin care i-a conspirat și pe foștii infiltrați. La ce mai avem legi dacă o ordonanță dată de un prim-ministru poate să le anuleze? Şi, cine conduce țara, dacă Serviciile se pot infiltra în politică și magistratură, illegal, fără să poată fi deconspirate?
Păi, s-o conducă direct George Maior, mult vehiculat drept candidat la președinție și viitor prim-ministru de către “adversarii” politici Udrea-Ponta![1]
George Maior e un fel de Sfântă Fecioară politico-securistico-mediatică. Toată lumea îl laudă: e cult, scrie prefețe la cărți, e serios, profesionist, echidistant, respectabil… Are singur un defect, da’ mic, nu cine-știe-ce, presa zice că el l-a făcut pe zgubiliticul de Ghiță mare. Ghiță, cel care a ajutat la alegerea lui Ponta la șefia PSD-ului, înșelând vigilența baronilor bătrâni: “Am încurcat judeţele între ele, după aia i-am zis lui Alex ,,ia tipăriţi mă câte o mie de variante cu vicepreşedinţii schimbaţi”, şi-am schimbat vicepreşedinţii lui Ponta cu ai lui Geoană, le-am dat la toate judeţele liste, că dacă aveam oameni acolo puteam face toate porcăriile.”[2]  iar acum bagabonțește p-acasă și prin Emirate cu Ponta.
  
“Prințișorul” presei. Lasă cele două televiziuni care îl țin pe soclu, la vedere! E vorba de “infiltrații” în presa cu aere imparțiale, aceia care vor să prostească restul publicului descurajând participarea la vot care creștea șansele contracandidatului, criticându-l pe Ponta dar accenctuând că nici celălalt nu e mai bun, nu comunică, nu face rating și oricum, zarurile sunt aruncate, nu vă uitați la ce spune “prostimea” care îl dă pe Iohannis cu șanse în sondaje. Apoi, economia merge exagerat de bine, prețurile scad până la dispariție (practic, nici cu un pumn de piramidoane n-am putut să-mi revin din “deflație”, am crezut că e un virus nou!), iar, de la Papa de la Roma până la Barack Obama, toată lumea vrea să-și facă poze cu Ponta, mai abitir decât cu Gogu de la sculărie. A pus România pe hartă, ce mai!

Ultima știre, înainte de încheierea campaniei electorale, a fost creșterea economică cea mai mare din Europa, o urieșenie, afișată cât o pagină sub mufa premierului într-un ziar auto-proclamat de dreapta!
Uluitor dar, chiar astrologi…onorabili l-au dat de “neoprit”!

Acum, Prințișorul Nerușinat a comis-o din nou: după ce-a anunțat că se retrage să sufere-n tăcere cu familia, s-a dus să se răcorească la Dubai cu Ghiță.
Ce spun “infiltrații”: în fond e vorba de viață privată, să nu ne băgăm!, dacă are omul bani, asta e, nu ne naștem toți egali și, fără nici o legătură, a vrut și el să reformeze PSD-ul dar n-a putut, asta e!

ALTĂ PĂRERE: http://www.nasul.tv/2014 GEORGE MAIOR VREA SA IL ARESTEZE PE TRAIAN BASESCU “5. Luatul cu japca, de pe strada, a sefei DIICOT e demna de Burundi! Pai bai baieti, nu voi ati zis ca e cea mai buna cind ati facut pactul de coabitare?! Acum ne spuneti ca e o rapandula?! Idiotilor! Cum va jucati voi cu tara asta!”

Dan Mihalache, fost APR (Melșcanu), fost consilier al lui Adrian Năstase, fost deputat PSD-ist, acum membru și strateg PNL-ist.
Hellvig, fost Partidul Conservator al lui Voiculescu susținător al “exercițiului democratic” din 2012, a declarat că votul din 16 nov.2014 a fost pentru USL.

http://www.paginadepolitica.ro Slavă Domnului! Iohannis scapă de Hellvig – fanul loviturii de stat din 2012

 “Declaraţiile nesimţite ale acestui individ pretins liberal (recuperat din oficina securistică a lui Dan Voiculescu numită Partidul Conservator) au jignit nu doar cele peste 6 milioane de români care au votat cu Iohannis pe 16 decembrie, dar şi pe toţi aceia din Diaspora care au îndurat ore în şir la coadă să poată vota.” (Asta nu înseamnă că vicleanul transpartinic dispare din peisaj, va fi consilier din umbră! Hellvig e europarlamentar PNL)



[1] Elena Udrea: Seful SRI, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte pentru Romania. L-as vota in fata unui candidat PDL

 HotNews.ro /Joi, 19 decembrie 2013



[2] STENOGRAME. Ghiţă, "spionul" lui Ponta la congresul PSD din 2010
 “ În 2010, Victor Ponta a câştigat şefia PSD cu ajutorul prietenului său Sebastian Ghiţă. Actualul deputat PSD a înlocuit paza, a montat camere video - spion şi a schimbat locurile, pentru ca Victor Ponta să stea alături de Ion Iliescu.” Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/stenograme-ghita-spionul-lui-ponta-la-congresul-psd-din-2010