marți, 18 noiembrie 2014

Luați-vă labele după Revoluția Votului și după Iohannis



N-am citit reflecțiile și sfaturile jurnaliștilor și analiștilor către “fiul” Iohannis fiindcă n-am chef să mă încarc de impresionismul și/sau fitilele lor, la cald. E o nebunie generală și o luptă pentru putere ca și când nici n-ar fi fost ales deja viitorul Președinte.

După ce, în ziua votului, cele două televiziuni de partid au petrecut cu sloganul PSD-ului pe ecran iar, la sediul ACL, nimeni nu se aștepta să câștige Klaus Iohannis, după vot, toată bestia politico-mediatică  s-a repezit să tragă vre-un folos din asta.


Românii de peste graniță au devenit de-odată foarte importanți ca rating și electorat.
La sfârșitul zilei de duminică deja se înșfăcau hălci mari din victorie și se atașau de oameni politici în același timp cu Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie, poze cu proprii copii, mesajul lu’ EBA pe facebook și Victoria lui Traian Băsescu iar Blaga a ieșit spre miezul nopții să proclame triumful ACL.

Gușă, mogulul viclean al REALITATEA-TV, tolănit ca un becalii într-un fotoliu aurit, a declamat amenințător: Ioane, pregătește-te de război! (Întâi Băsescu, apoi Ponta, după care George Friedman-Stratfor și acum Gușă ne amenință cu războiul. Nu există nici o lege împotriva a ce fac ei?)
Cocoțat pe val, “Marele PNL”, hibridizat dintr-un PDL și-un PNL, vrea alegeri anticipate gândind că va încasa voturi din Revoluția Votului.
 
Nu doar PSD-ul trebuie să se reformeze!
Mai exact, reformarea clasei politice trebuie să debuteze, obligatoriu, cu schimbarea legii partidelor ca să se permită înființarea de noi partide.
Terminați cu vrăjeala!

Astăzi a fost respinsă Legea amnistiei după o samă de discursuri patetice și în ropote de aplauze! Scutiți-ne!

În același timp, a fost amânată decizia în cazul de incompatibilitate al lui Iohannis pentru 25 noiembrie. Bă, terminați-vă!