miercuri, 25 septembrie 2013

ROSIA MONTANA VS. CASTRAVETELE CO-RUPT POLITICO-MEDIATIC


Doar REALITATEA-TV n-a pus botul pe cianura
Ce-am învățat noi până astăzi de la Gabriel- Mâncătorul de resurse? Păi, în primul rând, am învățat ce e ăla lobby iar lobby e atunci când le-o dai la toți: jurnaliști și politicieni. Intre timp mituiești cu mărunțiș artileria grea de cap care, după ce interzici toate investițiile în zona ce urmează a fi distrusă, va ieși ca miloaga să te implore să-i dai servici’ cu cianuri.

Surpriză, însă, “mămăliguța” românească, formată din zeci de mii de români educați și spălați, a explodat și nu cred că e toată învârtită de valutistul de Soros (ăla care ne sondează din când în

 
 când, de control, să vadă dacă suntem fericiți sau dacă vrem s-avem homosexuali pe scară).

In condițiile astea, cei doi iubiți USL-iști simt nevoia de spațiu și, în timp ce unul își ia “căscuța” și se coboară în mină ca Ceaușescu, celălalt își umflă suprarenalele până i se opresc “chiloțeii” din tremurat și declară că nu mai depandă de PSD.

INTREBARE: Ne trebuie acum exploatarea de la Roșia Montană?

RASPUNS: Nu. Banca Națională și-a făcut plinul, deci aurul va zbura tot peste hotare. Nu rezolvă problema șomajului care e de vreo opt sute de mii iar exploatatorul minier va angaja doar câteva sute de necalificați, măturători și împingători de vagoneți, pentru că nu e vorba de minerit în ce face ăsta. Așa numitul minerit de suprafață este despre doborârea munților din zonă și culesul aurului dintr-un tău mare proptit cu un baraj înalt de 180 de metri care, în caz de cutremur sau inundații va revărsa cianura peste țară. (In timpul ăsta, fondurile europene zac nefolosite!)

INTREBARE: Ce scrie în contractul cu RMGC care datează hăt, din guvernarea CDR și pe care toată lumea îl susține?

RASPUNS: Nu știm, pentru că e secret, dar putem să bănuim. Păi, dacă președintele Băsescu îl susține în draci dintotdeauna și, mai nou, a venit cu indicații pentru Banca Națională pe care o îndeamnă să cumpere aur în loc de valută iar, în present, de la Ion Iliescu până la Adrian Năstase, doi caduci care, practic, n-ar mai avea nici o treabă cu ce se-ntâmplă, toată clasa politică susține un proiect care aduce beneficii infime, înseamnă că e vorba de altceva decăt de bani. D-asta președintele Băsescu i-a întors întrebarea lui Ponta (brusc convertit la cianurare după ce a ajuns în funcția care i-a permis accesul la docomente): Câți bani ai luat? Pentru că aurul ăsta plătește altceva. Cu alte cuvinte, la ce v-ați angajat, nenorociților?

INTREBARE: Dacă e așa de bun proiectul ăsta și toată lumea îl vrea, de ce se feresc ca de dracu’ să-l semneze”

RASPUNS: Având în vedere că “înțelegerea” trenează de prin “95-“97 și, deși presa și politicienii de toate orientările îi fac reclamă ca la icoana făcătoare de minuni, nimeni nu vrea să și-l assume, răspunsul e unul singur: Pușcăria!

Tot într-un consens general, președintele și maidanezii din Parlament au dat o lege pentru omorarea în masă a zeci de mii de câini în loc să-i eutanasieze, politic măcar, pe cei care au mâncat banii destinați să rezolve problema.

De altfel, Președintele pregătește, împreună cu Mișcarea Populară, formată, în principal, din teologi -  legea care să oblige femeia româncă să fete câte 7-8 copii ca femeia romă. Pro-tv-ul a început déjà o campanie și ne-a prezentat două familii care aveau de la 15 copii în sus.


Bestia politico-mediatică a început Campania Electorală!