joi, 9 mai 2013

1 MAI MUNCITORESC. DE PAŞTE.




A mai trecut o rundă de sărbători, cu bine, pentru presă, pentru că dacă nu curge, pică. Anul ăsta a picat tocmai la timp o fotomodelă pornografică ce s-a pozat cu gaura din steagul revoluției în dreptul găurii din capul ei, Jeremy Clarkson de la Top Gear cu “umilirea” românilor vizavi de acele zone mioritice care arată la fel ca î. e. n. și o dispută F. Bichir- Remus Cernea pe subiectul sex-total heterosexual versus homosexual.

1 Mai a trecut ca nimic iar restul zilelor ne-au fost numărate și picurate cu melancolie de la Cornu unde A. Năstase citește, strânge ouăle din cuibar și trezește cocoșii cu Wagner.


Lumina Sfântă a fost adusă direct de la producător, Duhul Sfânt de la Ierusalim care se pogoară de câțiva ani, personal, cu bricheta Invierii deoarece credința abia mai flicăre iar Cristian Tudor Popescu a fost hirotonit drept apostolul Pavel al presei, de către un preot care scrie la Adevărul. De ce, nu? In fond nici Biblia, nici presa românească nu conțin adevăruri istorice și, cum Biserica Ortodoxă face sfinți pe bandă rulantă, într-o zi și moaștele presei pot să facă profit.

Numeroși turnători la securitate au dat cu smerenia în noi: Dan Ciachir[1], Gheorghe Turda[2], Dan Puric[3] iar Ceaușescu și Consoarta ne-au confirmat că există viață după moarte în televizor.
Spiritul acestui popor, Becalii însuși, ne-a luminat Sfintele Sărbători și ne-a făcut catehizarea la miezul nopții Invierii chiar înainte de ciocnitul ouălor și imediat după ce Năstase și le-a numărat.
Şi nutriționiștii cred că masa de Paște pică greu!

UPDATE: "Potrivit CNSAS, Dan Puric a fost recrutat de Securitate în 1976. Potrivit datelor din dosar Puric ar fi trebuit să supravegheze şi să furnizeze informaţii securităţii despre colegii săi de la liceului Nicolae Tonitza. În urma analizei efectuate, CNSAS nu a găsit însă elemente din care să rezulte că Dan Puric ar fi fost lucrător sau colaborator al Securităţii." http://www.romanialibera.ro/cultura/oameni/dan-puric-nu-a-colaborat-cu-securitatea-301447.html


[1] http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1165229-ziua-aniverseaza-patrulea-turnator-dan-ciachir.htm
[2] http://www.ziarelive.ro/stiri/cantaretul-gheorghe-turda-turnator-la-securitate.html
[3] http://roncea.ro/2013/03/10/documente-cnsas-dan-puric-recrutat-de-securitate-marius-oprea-turnator-anti-turnator-intermezzo-pana-la-postarea-cu-parintele-justin-parvu-sfintii-inchisorilor-miscarea-legionara-si-holoc/