joi, 21 martie 2013

SCANDALUL LAPTELUI




Sexul în spaţiu poate duce la apariţia unor boli grave- Romania Libera



Substanţe CANCERIGENE în haine de firmă  Sarea iodată poate produce cancer
Cancerul din farfurie  Cafea de firmă cu o substanţă cancerigenă Morcovii ar putea fi PERICULOŞI pentru sănătate(cancer pulmonar) Cancerul la creier ar putea fi provocat de telefoanele mobile Radiografiile dentare pot fi cauza tumorilor cerebrale ATENTIE. Soia face ca tumorile la sân să fie mai rezistente ŞOCANT. Cartofii şi cerealele integrale pot cauza cancer de sân Socant: Sampoanele Johnson and Johnson contin substante cancerigene Un cancer silenţios care face ravagii. Vezi dacă eşti expus la acest risc Cancerul de colon muşcă mai tare din bărbaţi ATENTIE!Mezelurile şi carnea roşie favorizează apariţia cancerului Trei ouă pe săptămână şi ai cancer la prostată De la o simplă răguşeală, la cancer   (titluri din ziare)

Am scris despre cancerul din presă de câteva ori pentru că și ei l-au pomenit de câteva zeci de mii de ori. Practic, de la pâine până la gaura în stratul de ozon, de la cafea și până la murături, totul dă cancer. Sau nu! Pentru că, periodic, cercetătorii lu’ Pește se contrazic: scot un aliment de pe lista cancerigenelor și bagă altul. Mai mult, cancerigenul, șocant!, dar face bine, așa cum e cazul cu carnea roșie și vinul roșu. De fapt, cercetătorul și presa vând minciuni pe bani grei, îi sperie pe oameni până îi îmbolnăvesc de-adevăratelea-se știe că se poate- și îi trimit la diagnosticare precoce ca să le facă producătorilor de medicamente clientelă. Lumea numită civilizată a impus controalele anuale pe motiv că tratarea din pripă a bolilor costă mai puțin dar, de fapt, a băgat cam toată populația pe tratament. Bonus, 1000 de femei au fost mutilate pe viață de către un chirurg scelerat fără

să fi fost bolnave[1] și Peste un milion de femei din SUA, tratate inutil de cancer la sân în ultimii 30 de ani[2]. S-a “dovedit” științific, desigur, ceea ce știa toată lumea, anume că femeile fac inutil chimoterapie și că “Rezultatele fals pozitive ale acestor investigaţii imagistice mai mult creează panică şi impun efectuarea de biopsii inutile care mai mult „zgândără” o boală ce nu ar fi făcut probleme niciodată. Unele femei chiar ajung să facă radioterapie sau tratament cu citostitice, care mai degrabă induc neoplasme. “[3]


SCANDALUL LAPTELUI e interesant nu doar pentru că nimeni nu pare să-i dea de capăt, (miza de falimentare a micilor fermieri-recent supraimpozitați și schimbarea clientelei politice în programul “cornul și laptele” e prea mică pentru un scandal atât de mare) dar și pentru că apare cam în același moment cu “descoperirea” epocală, se-nțelege, a unui cercetător american care crede că și laptele face cancer și că n-ar trebui consumat. Pentru că uite, zice el, omul din Paleolitic nu bea lapte și avea oase tari.

Deci, fie americanii vor să-și vândă vre-un înlocuitor de lapte, în fond restul hranei este déjà compusă din înlocuitori de alimente naturale, fie vor să ne ducă în Paleolitic ceea ce, ca mentalitate, s-a reușit în mare măsură!

www.Evz.ro -Îl bem ÎN FIECARE ZI, dar ştim cât e de PERICULOS? Laptele, plăcere sau OTRAVĂ? AVERTISMENTELE medicilor |

 “Dr.Kradjian a condus secţia de chirurgie a Seton Medical Centre, California, şi a devenit faimos cu "Milk Letter" („Scrisoarea laptelui”) - un averstisment în legatura cu efectele negative ale consumului de lapte. Potrivit medicului, laptele poate favoriza o serie de boli, între care şi cancerul.”

“Teoretic, conform lui Kradjian, în cei 10.000 de ani ar fi fost imposibilă o adaptare a organismului pentru consumul unui aliment „pe care omul l-a obţinut doar prin intermediul capacităţii sale de a controla natura”. El mai arată că „omul din Paleolitic nu suferea de formele avansate de osteoporoză întâlnite astăzi, iar oasele sale nu prezentau deficienţe de calciu”.











[1] http://www.ziare.com/articole/medic+chirurg

Un medic chirurg a mutilat 1.000 de femei - "Lasati-ne sa-l macelarim si noi!"

 “Medicul Ian Paterson (54 de ani) este acuzat ca si-a mintit pacientele ca au cancer de san, fortandu-le sa isi faca operatii de extirpare de care nu aveau nevoie.”



[2] Peste un milion de femei din SUA, tratate inutil de cancer la sân în ultimii 30 de ani-Mădălina CHIŢU  http://www.gandul.info/magazin/peste-un-milion-de-femei-din-sua-tratate-inutil-de-cancer-la-san-in-ultimii-30-de-ani-10346579


“Mamografii de rutină au făcut ca în jur de 1,3 milione de femei din Statele Unite ale Americii să fie tratate în mod inutil împotriva cancerului de sân, în ultimii 30 de ani, deşi tumorile nu ar fi ajuns niciodată la un stadiu avansat. Aceasta este concluzia unui studiu american publicat în New England Journal of Medicine (NEJM).”
Informația apare în Gândul, în josul paginii, sub bărbatul gol cocoțat pe statuie, vre-o câteva “știri” despre Black Friday, “dansez porno pentru tine”, monstrul din Peru, și alte prostii “virale” după youtube.



[3] SCANDALUL INTERNAȚIONAL al mamografiilor. Femeile fac chimioterapie fără să aibă CANCER!



“Obsesia pentru mamografii a dublat numărul femeilor depistate cu cancer la sân în stadiu inițial. Multe dintre acestea însă nu ar fi făcut niciodată această boală, este ipoteza lansată de un studiu american, care subliniază că screeningul exagerat a dus la fenomenul supradiagnosticării.”

„Este o problemă mai mare decât ne putem imagina, în SUA”, este avertismentul doctorului Archie Bleyer, unul dintre autori. Un alt studiu al cercetătorilor norvegieni prezintă aceeaşi concluzie, estimând că până la 20% dintre cazurile de cancer la sân sunt supradiagnosticate.

“Există diferite recomandări în ceea ce priveeşte screeningul pentru cancer mamar. În timp ce Societatea Americană de Onclogie recomandă efectuarea de mamografii anuale după vârsta de 40 de ani, o altă organizaţie americană din domeniul sănătăţii spune că aceste investigații trebuie efectuate o dată la doi ani, şi doar după vârsta de 50 de ani. “

Citiţi mai mult:
SE TRATATEAZĂ INUTIL de cancer. VEZI MOTIVUL ȘOCANT - Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/se-tratateaza-inutil-de-cancer-o-investigatie-recomandata-foarte-des-duce-la-supradiagno-1012.html#ixzz2DJc3F8zO
EVZ.ro


O femeie din Marea Britanie diagnocticată cu cancer și 18 luni de trăit și-a cheltuit toate economiile pe vacanțe și. după 3 ani, medicii nu i-au mai găsit tumora. http://www.evz.ro/detalii/stiri/povestea-bolnavei-de-cancer-care-a-supravietuit-bolii-1018538.html