sâmbătă, 21 aprilie 2012

CREDETI CA CEAUSESCU ERA TAMPIT?



GOSPODARIA TARANEASCA DE PARTID şi PROPAGANDA DE IMPORT: KILLING ME SOFTLY

Stăpănii ogrăzii din Coteaţa aurită numită propagandistic Casa Poporului, lăsată moştenire de marele ideolog Nicolae Ceauşescu, vor rămane la fel de mulţi, în timp ce, electoratul, se împuţinează văzand cu ochii. Un procent mic pentru politică dar un pas uriaş pentru capitalism. Pentru că, se ştie, interesul politicienilor din toată lumea este să domine, ca o castă, nemulţumiţii. Referendumul, care e democraţie pură, a fost aruncat în vreo debara cu mături unde nici femeia de serviciu nu face curat. Am tot fost avertizaţi doar, că marile decizii se iau peste capul alegătorilor. De asta propunerea de referendum a premierului Greciei, Papandreu, i-a băgat în sperieţi pe Sarkosy şi Merkel. Nu de alta, dar nu ne-am aşteptat! au zis ei, cand şi-au revenit din şoc. Dar ce, noi ne-am aşteptat?

Altă pierdere colaterală a războiului de menţinere a păcii între partide a fost votul uninominal care s-a transformat în mixt, un fel de vin îndoit cu apă tocmai bun de împărtăşit o democraţie abstinentă şi cunoscutul “nu ne vindem ţara” pentru că vrem s-o dăm unui grup de “patrioţi romani”.
Inventarul gospodăriei de partid şi de stat l-a făcut cel mai bine Victor Ponta[1]: tovarăşi, prieteni (pretini), camarazi completat de Crin Antonescu[2]: camarazi şi fraţi de arme. Amandoi au fost de accord că USL-ul este armata de eliberare care aduce pacea.
Apoi, în Săptămana Mare cand toate orătăniile de pe bătătură l-au vizionat pe Sf. Nicolae Ceauşescu în coteţul coiotului Rtv, PDL-ul a reuşit minunea împăcării între Sf. Partid Communist şi religie printr-o Bulă PeDeLă care prevede ca toate femelele fertile de pe izlazul mioritic să fete mai des, să dăm şi la export dar şi la intern pentru junincile firoscoase care nu sunt bune de montă. Si, pentru că “tanăra generaţie” de nepoţi ai comunismului într-ale politicii este mai proastă decat dacă ar fi fost născută de Ceauşescu însuşi, am trăit, după 22 de ani, să înghiţim, din nou, omagiul adus conducătorului iubit, de către ministrul agriculturii care a făcut pledoarie pentru CAP-uri cu fraza: Credeţi că Ceauşescu era tampit? (Da, dar nu aşa de tampit ca tine, Fuia, pentru că el ştia că poate strange recoltele cu muncă voluntară şi obligatorie!)

Şi tot în onoarea strămoşului communist, PDL-ul a suprimat de tot retrocedarea proprietăţii continuând tradiţia fraţilor de arme. După ce Iliescu a dat-o acolo unde s-a putut, mai mult nu s-a putut, iar retrocedarea s-a uşurat, în timp, prin procese interminabile şi moartea proprietarilor, PNL-ul i-a trimis pe cei rămaşi să joace la bursă cu acţiunile de la Fondul Proprietatea iar PDL-ul le aruncă niste mărunţiş de 15% din valoare.
La recapitularea acestei perioade Luminate de după Revoluţie constatăm ca ne-am ales cu un popor de salahori care costă mai puţin ca sclavii, cu nişte drepturi ale omului collective care au învins dreptul individual, cu OTV-izarea lui Isus şi cu o schimbare de doctrină de la “şeptic” la “Păcălici”.

In final, pentru ca nimic să nu se piardă, românii, produse de serie în lumea asta tămpită de propagandă, trebuie reciclaţi obligatoriu şi după moarte pentru că Agenţia Naţională de Transplant le vrea cadavrele fără acordul familiei şi fără acordul explicit al donatorului în timpul vieţii.
Pe langă alte imbecilităţi, partidul de la putere nu doar că a reuşit unificarea bisericilor şi doctrinelor în sânul aceleiaşi “ideologii”, creştin-democraţi, populari,evanghelişti-baptişti-adventişti etc., dar chiar a exportat prostia fundamentalistă şi la USL, care va veni la putere cu o parte din PDL-işti în frunte cu Marius “Torquemada” Dugulescu, o valoare adăugată PNL-ului, în viziunea lui Crin Antonescu.
Pentru că “secolul” religios tocmai a început (pe bune!), ultima Inviere a culminat cu anunţul Patriarhului Daniel cum că religia trebuie să se unească cu ştiinţa. 

Acu’, să vezi cum cresc dovlecii în copac!


NU STII- TE INVATAM, NU POTI- TE AJUTAM, NU VREI- TE OBLIGAM!

Marius “Torquemada” Dugulescu s-a mutat la PNL dar a lăsat proiectul creşterii demografice prin teroare, pe maini bune, la PDL. Iată procedura:

Se ia femeia însărcinată, se aşează confortabil pe un fotoliu şi, după ce i se fixează ochii deschişi cu scobitori, se dă drumul la televizor unde se derulează, în buclă, acelaşi film cu un chiuretaj. In acest timp, subiectul ascultă forţat în căşti aceeaşi frază: Aceasta este o viaţă iar avortul pe care vrei să-l faci este o crimă! Fraza va fi rostită pe fondul unor ţipete mixate de un DJ care se vor a fi ţipetele embrionului în momentul terminării sarcinii. După 40-50 de minute femeia leşinată se deconectează de la aparate, se udă cu apă iar procedeul este repetat. După câteva ore este trimisă acasă, în arrest la domiciliu, unde are timp de gândire 5 zile. Dacă şi după 5 zile mai vrea să facă întreruperea de sarcină şi se mai încadrează în cele fix 3 luni, trebuie să se întoarcă în acelaşi loc unde, în drumul spre cabinet, mai mulţi evanghelişti, PDL-işti şi PNL-işti o vor scuipa şi blestema. După asta, poate să meargă să facă avortul, că noi nu-i interzicem!




[1] www.hotnews.ro „În mod normal, i-aş fi salutat pe colegii mei de la PSD cu salutul «dragi tovarăși». Pe colegii liberali și conservatori, cu salutul «dragi prieteni». Dar dacă uneam cele două, unii care se uită la TV și-ar fi putut aduce aminte de congresele de la UTC. Așa că vă salut pe toți dragi camarazi ai mei în această bătălie pentru România“- V. Ponta 7 apr. 2012

“Camarazi, pentru ca daca Victor Ponta vi s-a adresat astazi, o fac si eu pentru ca suntem camarazi, suntem frati de arme, intr-un razboi pe care nu noi l-am pornit dar pe care va trebui  sa-l castigam aducand pacea” C. Antonescu 7 apr 2012 (mare discursolog!)