miercuri, 8 septembrie 2021

Teoria conspirației – II. Vaccinarea

 


Sau cum a evoluat “vaccinul covid” de la Un vaccin împotriva coronavirusului e imposibil pînă la Vaccinați-vă, că ne omoară ăștia!

Există o categorie de doctori care sunt adepți fanatici ai vaccinării. Nu contează dacă sunt și plătiți ca să propage ideea, fiindcă ei oricum erau convinși de asta.

Apropo! Este corectă următoarea afirmație: persoana vaccinată poate face o formă ușoară (de regulă) a bolii, cauzată chiar de vaccin?

Dacă da, de ce nu li se spune și oamenilor asta?

Să revenim.

Există, deci, în lumea oamenilor de știință din domeniul medical acest current aproape ideologic al vaccinării cu orice preț. Pe ideea că, asta e, unii vor muri, alții vor trăi și, într-un viitor neprecizat, se va obține o turmă de oameni mai rezistentă la boli (cred ei!), supraviețuitorii vaccinărilor successive. Apoi, evident că și Big Farma preferă să vîndă miliarde de vaccinuri, adică produse de serie, în loc să caute, ani în șir, tratamentul exclusiv care să salveze viața a… o mie de oameni, să zicem. Mai bine, o să se spună, vaccinăm toată planeta ca să salvăm viața celor o mie, fiindcă fiecare viață contează.

În realitate, nu, nu contează mai mult decît viața găinilor crescute și vaccinate în baterii! Viața acelora care rămîn cu sechele pe viață sau mor nu contează.

Ce ni s-a spus despre acest vaccin, de la nivel oficial: că e sigur, că oprește pandemia, că nu va fi sezonier, că e singura soluție, că nu e nevoie să-ți faci testul de anticorpi înainte, că nu contează dacă ai trecut recent prin boală (deși unul dintre doctorii pandemiei a declarat ulterior că, în ce-l privește, va face vaccinul mai tîrziu pentru că tocmai a trecut prin boală), că te vaccinezi ca să-i protejezi pe bolnavii care nu se pot vaccina, apoi că, de fapt, toți cronicii, oricît de grav, e indicat să se vaccineze dar că vaccinarea nu oprește pandemia, vaccinații pot transmite boala, măștile și restricțiile nu vor dispărea, însă nu vor fi vaccinați copiii, fiindcă ei nu se îmbolnăvesc grav; după care a venit Violul IV al pandemiei care e atît de periculos pentru copii încît trebuie să se vaccineze toată lumea, chiar cu a treia, a patra doză și dac-o ținem tot așa, ca mîine, ne întoarcem la o viață normală.

Ce nu ni s-a spus despre acest vaccin, de la nivel oficial: că nu e vaccin, că Bill Gates și alții îl aveau pe bandă înainte să fie declarată pandemia, că are contraindicații, chiar mortale, că la 3-4 luni se va mai tot face cîte o doză de vaccin, cel puțin pînă în 2023-2024 cînd pandemia ar fi trecut de la sine, dacă n-ar fi fost alimentată din laborator, dar că e mult mai profitabil și de viitor să spui că ai învins-o cu vaccinul;

Ce altceva nu ni se mai spune: că vaccinarea asta în masă, nejustificată, e un test; dacă această vaccinare, cu un tratament experimental, va reuși, atunci sute și mii de vaccinuri și tratamente se vor face pe oameni fără voia lor, mai ales pe copii;

Poate ăsta e un produs medical cinstit dar, pe viitor, orice se va putea pune într-un vaccin care să fie injectat, în același timp, în corpul a miliarde de oameni odată.

Dacă Vaccinarea asta, politico-medicală, va reuși, atunci ăsta e Viitorul!

Precizare: Era o vreme cînd eram freak pentru vaccinare. Chiar am trimis oameni să-și facă inclusiv antigripalul sau să se caute la doctor, cum mi se părea firesc, atunci. Era o vreme cînd chiar credeam că omul de știință e Dumnezeu pe Pămînt. Doar pe Pămînt și doar pentru ceea ce se poate demonstra!

Acum cred că hexavaccinurile, polivaccinurile (chiar și la cătei), medicamentele noi, experimentale, sunt cea mai probabilă cauză a înmulțirii bolilor considerate odată rare și a tumorilor - tumorile sunt doar maligne! În orice caz, cancerul la copii nu e de la stilul de viață și încălzirea globală. Terminați-vă! Știu toată teoria propagandei medicale din ultimii 30 ani. Despre știință, nu mai poate fi vorba.

N-am crezut niciodată, pînă anul ăsta, în acea teorie a conspirației – una clasică, de altfel - care previziona că se urmărește decimarea populației lumii. La început gîndeam că nu se vor găsi ticăloși care s-o facă, apoi că nu există mijloace, că vor fi mulți cei care se vor opune etc. Nu m-am gîndit că se va putea infiltra o dictatură globală.

Cine a știut că vine pandemia?

Toată lumea a știut că e obligatoriu să vină pandemia: politicieni, presă, angajați în sistemul sanitar, propagandiști ai sectei deghizați în analiști, oengiști etc. Inclusiv adecvarea salariilor doctorilor la ceea ce înseamnă un venit decent în această profesie – după ce, zeci de ani, au fost remunerați ca ospătarii, ca să trăiască din ciubuc – și care a fost făcută de PSD, tot preperedness pentru pandemie a fost!

Deci, Ciolacu și PSD-ul, dacă vor să aibă masă critică în stradă, ca să acționeze, să le spună oamenilor despre ce e… Pandemia! Despre… omor și control?

P.S. Nu vă e scîrbă cînd îi vedeți pe acești inferiori, din punct de vedere politic și uman, cum invocă Constituția, Statul de drept, Democrația, în disputele lor de gașcă, cîtă vreme, în România, dreptul la protest (prevăzut de legea fundamentală) este interzis?

23% este intenția de vot în momentul ăsta. Care democrație?

 https://blog-searchro.blogspot.com/2016/12/vaccinarea.html

“In conformitate cu datele disponibile la ora actuala, s-a stabilit ca in SUA, un copil din cinci sufera de afectiuni cerebrale. […] In prezent, imunologii isi pun tot mai multe intrebari cu privire la cauzele reale ale izbucnirii unor epidemii tocmai in randul populatiei vaccinate.” http://terapii100.blogspot.ro/2013/08/adevarul-despre-vaccinuri.html

Uite o informație de breaking news pe care presa n-o dă: francezii au inventat un test (costă 800 euro) care ne spune dacă organismul nostru suportă diversele tipuri de medicamente!  https://blog-searchro.blogspot.com/2016/09/big-farma-cartelul-farmaceutic-bad.html

M-am gîndit să produc ceva în acest sens, fiindcă mă seacă să-i văd pe apărătorii regimuluihttps://freefrompress.blogspot.com/2021/08/teoria-conspiratiei-hai-c-avem.html

Mai întîi, aud că o să vină doamna Ursula să-i facă fală lu’ domnu’ Florin sau, mai bine zis, Super-Ursula îl va vizita pe Super-Câțu, înhttps://antipresa.blogspot.com/2021/09/super.html

Mă duce gândul la un articol din The Guardian de acum mai bine de trei ani de zile, al cărui titlu ilustrează articolul de azi. Acolo se vorbește despre modul în care o terapie – aplicată prin intermediul unui ser – poate schimba configurația genetică a unei persoane.”  https://gandeste.org/analize-si-opinii/dan-diaconu-diavolul-detaliilor-este-mult-mai-negru-decat-si-ar-putea-imagina-asa-zisii-conspirationisti/121813/