luni, 20 septembrie 2021

Calendarul restricțiilor

Un control care nu este efectuat de cadre medicale nu este… control medical

Mai întîi, să nu uităm: Pandemia va trece abia în 2023-2024, atunci cînd va începe Marea Demascare!

Să observăm lucruri! Autoritățile înalt-competente nu folosesc niciodată cuvîntul “lege”.  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/regula-ordinea-si-masurile.html#more

Calendarul restricțiilor și nu numai

Restricțiilor vor crește fără încetare pînă de sărbători (Crăciun, Revelion) – cînd vom avea, strategic, un vîrf de cocoașă de cămilă - și vor tot continua mascate sub false relaxări. Pînă atunci, problemele tractului urinar și luptele intestine ale partidelor ne vor ocupa tot timpul. Din ianuarie, Marea Pleașcă a banilor europeni vine să schimbe tot. Banii vor fi dăruiți oamenilor buni, binefactoriștii care merită și ei să se scalde în lux. Iahturile se vor vinde foarte bine. După care, prin 2023 vin adevărații Controlori!

Trebuia s-o spun, nu se poate, totuși, să-i lăsăm p-ăștia să ne bage cu forța în Organizația lor și să ne ierarhizeze după bunul plac. (Așa e, am început să mă uit la filme. “Organizația” e din Puțul, de pe Netflix)

Despre PSD, nu știu ce să zic… Probabil c-ar trebui să facă opoziție fără încetare, dacă ar fi cinstiți. Opoziție! Opoziție! Opoziție! Nu i-am văzut, de pildă, exprimîndu-se pe subiectul activiștilor de mediu căsăpiți în bătaie, pentru a nu știu cîta oară, de ucigașii de păduri. Aici, cineva trebuie să-l scoată pe Prințul fericit de la Cotroceni în lume și să-i arunce un ciubăr de lături realiste peste gargara lui ieftină despre încălzirea globală.

Că veni vorba, să nu aud de încălzirea globală. La noi, cel mai cald a fost acum vreo 15-16 ani, cînd umbla lumea noaptea pe stradă, că nu putea să doarmă. Anul ăsta, am văzut la postul cel mai propagandist din țară, ar fi fost cea mai caldă vară din Europa, vreodată. Nu mă interesează. La noi a plouat, începînd de anul trecut, ca la tropice, iar în vară am avut doar vreo săptămînă de caniculă. Există o ciclicitate climatică, toată lumea știe.

Dacă e vorba de război climatic, atunci adevărul trebuie spus.

Deci, dacă e ordin să plantăm panouri solare și mori de vînt, asta facem dar, în nici un caz, nu susținem lucruri în care nu credem! Ipocrizia în principii va fi taxată urît de tot și asta în scurt timp.

Pînă atunci, trebuie să ne ajutăm singuri. În primul rînd, să nu uităm să privim adevărul verde-n față, ca și cînd n-am fi proști: un control care nu este efectuat de cadre medicale nu este… control medical. Dacă este efectuat de Poliție este control polițienesc.

Delta, MU, Queer, o chestiune globală  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/e-o-chestiune-globala.html#more


One Health, “O singură sănătate” este noua fiță la care lucrează CDC și ceilalți… https://antipresa.blogspot.com/2021/09/de-ce-se-numeste-certificatul-verde.html

Dă-o încolo de Constituție!

Pînă la urmă, ce înseamnă, de pildă dreptul la liberă circulație? Nu scrie niciunde pînă unde poți să circuli. https://antipresa.blogspot.com/2021/09/da-o-incolo-de-constitutie.html#more

Vezi, Doamne!, Autoritățile înalt-competente ar împărți lumea în aste două categorii: vaccinați și nevaccinați. Ce minciună! https://antipresa.blogspot.com/2021/09/doua-diversiuni.html#more