miercuri, 16 iunie 2021

Completări utile


Fiindcă am văzut ieri niște crize de nervi
topite în dezinformarea despre dezinformare, specifică zilelor noastre și tranziției omenirii spre nu-știu-ce. Știu toată saga evoluționistă pe subiectul ăsta. Gender identity” nu este știință, este un experiment groaznic, eșuat.

Din articolul David Reimer, 38 ani. După o operație greșită a fost crescut ca fiind fată, în cadrul unui experiment despre gen www.latimes.com   

Canadianul David Reimer a fost supus unui experiment de schimbare de sex (“sex reassignment” - reatribuire de sex), de la vîrsta de un an, aproximativ. Părinții și-au dat acordul, pentru că bietul copil fusese deja mutilat, tot în spital, unde fusese circumcis, ca soluție la fimoza cu care el și fratele geamăn se născuseră.

Ca prim născut, fusese și primul servit, astfel că fratele lui a scăpat de mîinile dibace ale doctoriței mînuitoare de cutter electric iar problema i s-a rezolvat de la sine, natural. Nu s-a putut stabili exact o vinovăție între doctoră și unealta tăietoare iar părinții au fost anunțați și convinși că o reconstrucție a organului sexual ar fi dureroasă și inutilă.

Noroc cu televizorul, unde doctorul minune își prezenta descoperirile ultra-științifice, iar părinții, încrezători în televiziuni și știință, au putut intra în direct să-și resolve problema.

Experimentul trebuia să dovedească, fără tăgadă, că operațiile chirurgicale și hormonii pot transforma omul în orice. Descoperirea a fost lăudată pe toate canalele, în speranța că experimentul medical dovedește, odată pentru totdeauna, că genul individului este o chestiune determinată cultural și nu biologic.

Deci, copilul a fost castrat, tratat cu hormoni și crescut la genul feminin. Ideea era ca părinții să nu-i spună niciodată că a avut un alt gen la naștere, fiindcă, vorb-aia, ce nu știi, nu te deranjează, să-l îmbrace în rochițe și să-i cumpere păpuși. Pe dinafară arăta ca o fetiță, grație tratamentului hormonal, însă pe dinlăuntrul lui, simțea nevoia să-și rupă rochițele, să se joace cu pușcoace și să se bărbierească cu lama lu’ tac-su. Dr. Money a zis să-i dea ‘nainte fiindcă, pînă la urmă, se dă el pe brazdă. În timpul ăsta, faima doctorului creștea iar feministele îi mîncau din palmă și contribuiau și ele cu noțiuni gen “politici sexuale”, “personalitate psihosexuală”, care să șteargă diferențele (fizice) dintre femei și bărbați, pe ideea că, doar atunci cînd vom fi toți identici, femeile se vor elibera de sub jugul patriarhatului. In other words, nurture had trumped nature.(există, chiar, o teorie care susține că poți schimba inclusiv ADN-ul copilului, doar prin tehnici care țin de psihologie și educație, cam asta vrea să spună)

Abia prin “97, alți doctori - negaționiști, se vede treaba - au cercetat cazul și au demascat dezastrul făcut de acest psihopat al științei. Așa s-a aflat că experimentul a fost un dezastru iar “subiectul” a fost iremediabil distrus fizic și psihic. După ce a respins din ce în ce mai furios tratamentul hormonal (se enerva teribil că îi creșteau sîni), “subiectul” a reversat operația de schimbare de sex, s-a străduit din toate puterile să-și recapete viața normală, chiar și-a întemeiat propria familie (am văzut documentarul), n-a mai făcut față dezastrului și s-a sinucis.


Dr. John Money a supravegheat cazul cîțiva ani, l-a declarat un success, a scris o carte despre cum “gender is learned, not inborn” (adică sexul se învață, nu este înnăscut), iar ONG-urile care susțineau, încă din anii “70”, că genul omului este “neutru” la naștere, au exultat. Dr. J. Money, absolvent de Harvard și specialist în “sex”, nu și-a recunoscut niciodată dezastrul.

Gratulat de către cunoscuți cu epitete ca genial și arrogant, doctorul și-a susținut neobosit teoria, în cercuri științifice înalte, astfel că, lui îi datorăm eticheta “gender identity”, identitate de gen. Asta pe care o flutură mulți acum fără să amintească de fiascoul care a generat-o.

Mai întîi, în codul bunelor manière din vremea aceea, rîgîitul era permis dar numai dacă https://freefrompress.blogspot.com/2021/06/barna-si-evul-mediu.html

Părinții trebuie să se trezească! Normalitatea nu mai există! https://antipresa.blogspot.com/2021/06/click-aici-momente-impresionante.html

What went unreported until decades later, however, was that Money’s experiment actually proved the opposite -- the immutability of one’s inborn sense of gender.https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2004-may-13-me-reimer13-story.html

“Good parenting can't change your child's hair or eye colour, but what if it could alter the genetic underpinnings for everything from anti-social behaviour to cardiac disease?”  How nurture can trump nature: ‘Parents are their kids’ stress response system’ - The Globe and Mail

”nu contează cu ce sex te-ai născut, întreabă-te dacă nu cumva în sufletul tău te simți de sex opus”  https://evz.ro/legea-educatiei-in-forma-sa-actuala-nu-scoate-monstri-intoleranti-ea-prevede-valorile-care-trebuie-date-copiilor.html