marți, 30 martie 2021

Acordul prezumat. Poartă mască, arată că-ți place!


“Silence is at least not denial and may be consent.” Herman Mellvile, The Confidence man  (Tăcerea, cel puțin, nu e negare și poate fi consimțire.”

Mai întîi, e adevărat că printre formularele pe care pacientul sau aparținătorii, acolo unde e cazul, trebuie să le semneze într-un spital s-a insinuat și acordul prezumat pentru recoltarea de organe? Nu de alta, dar, parlamentul s-a îngrijit, din timp, să existe o lege care permite experimente medicale pe români.

Acum, părerea mea. Pandemia nu există.

Îl susțin pe sindicalistul Rădoi! https://antipresa.blogspot.com/2021/03/iohannis-e-un-dictator-fara-scrupule.html

Câțu și Arafat promit relaxare după moarte. Broasca fiartă ar putea fi îmbrăcată și-apoi îngropată  https://antipresa.blogspot.com/2021/04/relaxarea-lui-catu-si-arafat.html#more

Virusuri și coronavirusuri care pot fi letale există și vor mai exista, însă, pandemia asta nu există. Doar dacă nu cumva virusul nu se extinde prin polenizarea informației.

Altfel, nu există, pentru că a debutat cu o înscenare (aia cu chinezi care picau secerați), pentru că a beneficiat de campanie plătită în presă, pentru că este hăndălită (manageriată nu pot să-i spun) de către un “comitet secret”, pentru că nu s-au făcut autopsii, pentru că s-a mințit mult, pentru că “virusul ucigaș” pe scară largă s-a transformat în “și-o viață dacă salvăm” merită toate restricțiile.

Pentru că, “Poartă mască, arată că-ți pasă!” nu mai e de ajuns, acum autoritățile înalt competente cer complianță din suflet: Poartă mască, arată că-ți place!

Nu scriu pentru că-mi place să mă bag. Din contră. Tocmai d-asta, nici mie nu-mi place să iau prizonieri și eu chiar înțeleg ce înseamnă!

Cine este Voiculescu?

“Iute, ca o soră de caritate, străinul se înființă lîngă el:

-Bietul meu domn, ce pot să fac pentru dumneata?   https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/mesajul-autoritatilor-hiperbare-nu-ori.html

Alte precizări – Am văzut că nu sunt părinți cu copii la proteste, deși copiii sunt miza! - Evident că autoritățile înalt-competente au înscenat violențele de la proteste, un polițist chiar a anticipat asta. – AUR are “mandat” să compromită protestele – Arafat este cheia! Pentru că toate partidele se ascund în spatele lui și nici măcar nu mai e măsurat în sondaje, atît de prost stă! – Se zvonește, de multă vreme, că Iohannis vrea să-l pună pe Ciucă, ministrul apărării, prim-ministru, încrederea în partide și parlament este de 3%, respectiv 7% deci… dictatura militară e soluția, nu?



M. Pieleanu, sociology, Avantgarde “Într-o democrație consolidată și funcțională armata face doar ceea ce societatea, ca atare, nu poate face.” (Antena3)

54% dintre respondenți au precizat că nu îi interesează  https://www.antena3.ro/emisiuni/punctul-de-intalnire/presedinte-pnl-sondaj-ludovic-orban-florin-citu-597067.html

Excelent! N-ai văzut așa ceva!

Video - https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/sondaj-avangarde-gestionarea-pandemiei-romania-597284.html


După ce mîrlanul de la Cotroceni a compromis protestele de stradă calificîndu-le drept anti-semite și violente iar simple minds…  https://antipresa.blogspot.com/2021/04/organizatia-secreta-covid-copiii-vostri.html#more