miercuri, 6 ianuarie 2021

Războiul Lașilor. Oh, Ford!

 https://antipresa.blogspot.com/2021/01/precizari.html


Mai întîi, campania de vaccinare e atît de proastă pentru ca vaccinarea să devină obligatorie. Altfel, ce rost are să faci atîta reclamă celor 3% anti-vacciniști și pe urmă să te miri cum crește neîncrederea? Pe de-o parte, există o lege în Parlament, mai veche, pentru obligativitatea vaccinării, în general, pe de altă parte vaccinarea anti-covid voluntară n-are nici o șansă și trebuie impusă cu forța.

Apoi, spre amintire, împuterniciții politici ai acestor vremuri ne-au tot amenințat cu “România are o șansă unică, nemaiîntîlnită”, cu referire la fondurile europene. Apropo, ați prins-o? Evident, că nu!

Acum, despre cipuri și dictatura medicală.

Se rîde foarte mult – în parte, pe bună dreptate – despre implantarea de cipuri prin vaccin. Într-adevăr, ce rost are să ți se implanteze un cip, de vreme ce umbli cu telefonul după tine? Dar, dacă cetățeanul devine recalcitrant (îmi repugnă maxim cuvîntul ăsta, îl foloseau și comuniștii) și vrea să-și ia viața înapoi? Își lasă telefonul acasă atunci cînd vrea să “conspire”, vorbește la o fîntînă arteziană ca mafioții, împrăștie manifeste în loc să se revolte în văzul lumii pe rețelele de socializare, păzește patrulele Miliției Covid și se furișează în case conspiraționiste etc. Ce-ar face, atunci, Autoritățile înalt-competente? Pentru că un cip se poate monta foarte simplu, exact ca o injecție, cum se procedează la căței.

Dar, să vedem dacă cetățeanul dresat acceptă sau trebuie să introducem o lege în parlament ca să facem microciparea obligatorie, invocînd dreptul la viață al aproapelui, găselnița cea mai abjectă de persecuție a libertății individuale, singurul motiv pentru care merită să trăiești.

Cei care au urmărit documentarele de pe canalele de profil, pe vremea cînd politically corectness-ul era doar o chestiune de bun-simț, nu o gumă de eradicat adevărul (cum e și minciuna care vrea să nimicească fake-news-ul), știu că s-a încercat, chiar cu zeci de ani în urmă, vinderea produsului. Îmi pare rău să spun dar femeile au pus botul foarte mult și la răspîndirea bolilor în mentalul colectiv și la impunerea de restricții sau de “drepturi” aberante și s-au băgat în ciorbă mult atunci cînd nu era cazul.

La fel, în documentarul cu pricina, o mama responsabilă, nu-i așa!, gîndea să schimbe lumea în bine povestind și altora cum a montat fiicei un cip care, în cazul unei răpiri, ar putea să-i aducă salvarea. Un cip pentru siguranță, deh! O alta, povestea cum a acceptat, la sfatul medicului, să-i administreze fetei o pastilă care s-o facă mai sociabilă. Pentru că, spunea ea, își dorește ca fiica să reușească în toate domeniile, n-ajunge că e frumoasă și deșteaptă, trebuie să fie și Miss Popularitate.

Sigur, erau alte vremuri. Acum se va inventa un vaccin care să te facă distanțat social. Deci, ideea e că se poate.

https://antipresa.blogspot.com/2021/01/ce-se-va-intimpla-cu-copiii-privati-de.html

În altă ordine de idei dar tot p-acolo, nici dreptul patronului, de urmărire și control, asupra sănătății angajatului, nu e nou sub soare. Nu ne-am tras așa de mult din sclavie, cînd stăpînul te căuta de dinți ca pe cai. H. Ford, celebrul inventator al automobilului fabricat în serie, își trimitea militia personală să verifice dacă angajații au un stil de viață sănătos, dacă se spală, cum își cheltuie banii etc. Pentru acele vremuri (1914), se spune că n-ar fi făcut tocmai rău, însă, după ce a suferit o schimbare de mentalitate radicală, H. Ford a devenit simpatizant și finanțator al nazismului și nu a ascuns acest lucru. În zilele noastre, nu știm nici măcar cine îi sponsorizează p-ăștia din govern.

Deci, nimic nu e imposibil. Poți să faci dintr-o pandemie artizanală un produs de serie, din dreptul la viață, dictatură și din siguranță… siguranță și control.

Și pace-n lume. De-asta n-au mai fost războaie, fiindcă s-au inventat Crizele.  

Și altele – Cumpămașu “lucrează” la cenzurarea internetului.



“Mii de suedezi au pledat în favoarea utilizării microcipurilor futuristice care pot fi implantate pe mână, sub piele şi care pot fi utilizate…”  https://www.g4media.ro/implantul-de-microcip-urmatoarea-provocare-a-europei.html

Excelent - “Ei sunt crescuți și îngrijiți pentru noi experimente. Primii, pentru diagnosticarea și tratarea cancerului. Cei din urmă, pentru studierea microflorei intestinale.

Toate menite să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor.”  https://oamenisikilometri.md/sobolani-si-experimente/



Excelent! - “Ba mai mult, înfricoșați de manipularea mediatică, toți cetățenii au fost în astfel de împrejurări fericiți că li se încalcă drepturile. Mulți au cerut mai multe îngrădiri. E un fenomen întîlnit în istoria modernă în cazul ascensiunii fascismului și comunismului.”  https://www.cristoiublog.ro/personalitatea-numarul-unu-a-anului-2020-renate-weber-avocatul-poporului/

https://adevarul.ro/international/asia/china-refuza-venirea-wuhan-echipei-oms-trebuie-investigheze-originile-coronavirusului-1_5ff506be5163ec42719fef68/index.html

“DA, aceste complicaţii apar, foarte rar, dar apar, după vaccinuri…”  https://adevarul.ro/locale/timisoara/vaccinul-balanta-unui-medic-celebru-campanie-provaccinare-demagogica-prezentand-totul-roz-e-total-ineficienta-1_5ff4d5b55163ec42719ed557/index.html



THE WALL STREET JOURNAL, Henry Ford's Experiment to Build a Better Worker - https://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324059704578471112978065632

https://dogandlemon.com/sites/default/files/cars_nazis.pdf

https://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Ford

https://study.com/academy/lesson/henry-ford-in-brave-new-world.html

 http://www.desprejoburi.com/index.php/2015/03/07/1despre-sefi-care-nu-suporta-oamenii-mai-buni-decat-ei1/