miercuri, 25 septembrie 2019

Această Jigodie, Statul român




C-14, ptr. oasele din pădure?


Ieri, “Autoritatea” s-a dus la casa Mamei fetei dispărute, Luiza, și i-a ordonat să mai doneze o probă ADN. Nici tu, hîrtie oficială, nici tu, explicații, nici tu, nimic. Asta, la cinci-șase luni de cînd Autoritatea n-a făcut altceva decît să hărțuiască familia victimă, în loc să caute adevărul, ba chiar a tras ancheta la temă, ca la rebus, încercînd să-și demonstreze teoria emisă inițial.

Nu e de mirare, deci, că Mama refuză recoltarea de noi probe biologice. Ce face Autoritatea? Mai întîi o compromite public, prin intermediul presei, trimițind “pe surse” zvonul că soțul ei nu e tatăl fetei. De parcă, ancheta este despre stabilirea paternității și adulter. Mai mult, Jigodia plusează și amenință că vine cu o citație a doua zi. Fiindcă familia fetei dispărute are avocat și poate fi informată ce drepturi are în fața bestiei de stat, astăzi Autoritatea vine cu o variantă suplimentară, anume, probele biologice ar fi necesare FBI-iului care a luat problema în mînă și va extrage el ADN-ul mitochondrial, adică acea parte a AND-ului care provine numai de la mamă. Păi, ce dracu’ faceți? După ce ați umplut gura tîrgului de bîrfa cu paternitatea, acum vreți să stabiliți dacă mama Luizei e mama Luizei?

Despre ADN-ul mitochondrial am aflat toți cei care am urmărit documentare de profil dar, ne-am abținut pentru că, nu-i așa, să nu sufocăm “specialiștii” cei mai buni din lume cu părerile noastre neprofesioniste. La AND-ul mitochondrial, din cîte am văzut, se recurge atunci cînd se găsește un cadavru vechi, de nerecunoscut, care, pentru a fi identificat, se extrage ADN-ul mitochondrial din ADN-ul mamelor cu copii dispăruți. De-asta, e de mirare că “specialiștii” nu s-au gîndit cu mintea lor pătrunzătoare, să dateze oasele din pădure cu C-14, și doar doctorul legist D. Mărculescu  a sugerat asta, într-un final, abia astăzi, la România TV.

Autoritatea, însă, după luni întregi de tentative nebune de mușamalizare, inclusiv prin intermediul influențărilor TV, zilele trecute ne-a trimis fraza: avem noi pregătire în domeniu ca să ne dăm cu părerea? Asta se întreba un formator de opinie, adică un vorbitor despre orice îi convine, cînd îi convine.
Pînă la urmă, despre ce e libertatea de exprimare? Despre datul din cap afirmativ atunci cînd “specialistul” își face expozeul?

Şi, dacă tot veni vorba de “specialiști”…

Ultima impresie cu care am rămas de pe urma INML-ului este din cazul ginecoloagei care a chiuretat, pînă la moarte, o adolescentă care avea un fibrom, pe care “specialista” a bănuit-o că a făcut un avort. În apărarea ei, ginecoloaga a susținut că biata fată ar fi recunoscut, înainte să moară, că a fost violată de tatăl ei. Seamănă cu șantajul cu paternitatea, nu?

Tatăl fetei măcelărite de ginecoloagă și-a căutat dreptatea, în van, pînă a murit, inclusiv la Institutul de medicină legală.

La o emisiune moderată de M. Tatulici, care încerca să-i împace, nenorocita de doctoriță a recunoscut, indirect, că, asta e, trebuie să se apere și ea.



https://adevarul.ro/locale/hunedoara/legistul-dan-marculescu-acuza-sefii-spitalului-vor-pensioneze-fortat-medicul-conduce-morga-anii-80-1_5c46cacfdf52022f75dfcd4e/index.html
Legistul devean care conduce Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara şi-a dedicat ultimii ani inovaţiilor şi a reuşit să transforme morga unde îşi desfăşoară activitatea într-un laborator hi-tech, inspirat parcă din filmele Science Fiction.”  http://medicinalegalahd.ro/sjml/index.php?option=com_content&view=article&id=91:dan-mrculescu-a-revoluionat-medicina-legal&catid=40:presa&Itemid=91
P.S. 

Procurorii să-și facă treaba cinstit și profesionist și, dacă vom fi contraziși, va fi cel mai bun moment din viața acestui popor de la Revoluție încoace. Oamenii vor sta de vorbă, la o cafea, despre asta, ca atunci cînd Einstein a descoperit teoria relativității, toată viața românului se va reseta în fața primului moment, ever, de mîndrie națională.

Asta, dacă nu cumva, Autoritatea face parte din Inelul global al pedofililor, cine știe?!