luni, 8 octombrie 2018

Braavoo PSD! Braavoo PSD! Uraaa!

Bravo! Iar, acum, fiindcă ne-a ieșit atît de bine referendumul ăsta, poporul simte că abia s-a-ncălzit. Arde norodul de patima limpezirii minții și voinței naționale. De aceea, referendumul pentru monarhie ne-ar unge pe suflet. Hai, să nu ne uităm, la bani! Păi, dacă a dat Firea un sfert de million, în valută, pe Rod Stewart care, la cei șaptezeci de anișori, ne-a cîntat “Do you like my body”… Îți dai seama, ce de referendumuri făceam de banii ăștia?

Să nu ne zgîrcim! Am putea să ne întrebăm, de pildă, dacă vrem să ne alegem singuri Avocatul poporului sau Procurorul general, dacă suntem de accord ca emisiunile de știri TV să aibă o rubrică de cancer zilnic, dacă vrem ca nici un ban public să nu fie aruncat pe distrarea alegătorilor înainte ca localitatea respectivă să aibă asigurate mijloacele de trai decent (apă, căldură, canalizare, transport, școli, spitale, totul în regulă), dacă acceptăm ca politicienii și neamurile lor să conducă țara, peste rînd, eventual, odraslele lor să moștenească sistemul, dacă vrem să mai cultivăm OMG-uri, sau ONG-uri, ce mai contează…
Uite, de pildă, județul Olt, s-a folosit de ocazie ca să-și tragă un referendum local prin care cereau să se numească și Romanați, ca să se știe că ei se trag de la Roma, din romani! Îți dai seama? Ţara mustește de pîlcuri revanșarde de daci care denunță pînă și faptul că țara și limba poartă pecetea cotropitorilor, iar ăștia din Olt fac exact pe dos. Şi știți de ce, voi, politicieni (și tu intelectualul Mitralieră)? Fiindcă noi, aici, suntem fiecare în legea lui, cînd vine vorba de mentalitate.

Rezultatul acestui referendum otrăvit nu înseamnă că un politician a influențat decizia (toate sondajele arată că încrederea în oricare dintre politicieni e nesemnificativă), nici că un post sau altul de televiziune și-a pus amprenta definitiv (oamenii iau de la fiecare numai ce le convine!), nici că trei milioane jumate, care au votat pentru, sunt de accord cu Pro-Vita sau că, cei care n-au votat, sunt pentru căsătorii între divers-sexuați și pentru înfierea de copii de către aceștia.
Înseamnă că, pe români, nu poți să-i împarți în două. În orice caz, vrăjeala nu merge de două ori (asta pentru cei care invocă “genuflexiunea democratică” din 2012).
De-asta, nu poți să spui la infinit aceleași prostii, cum au fost luările de cuvînt ale politicienilor dopo referendum, fiindcă, la noi, Sf. Plictiseală ar trebui să-și aibă locul într-un calendar mistic, dar nici nu poți să turezi motoarele, în gol, pe lîngă mentalitatea noastră fiindcă Sf. Rezistență o să te lase fără combustibil.
Spun asta, pentru că, cel care și-a asumat inițierea referendumului pentru Controlul Familiei, după o ieșire decentă aseară, astăzi, îmboldit de evanghericanii din spatele lui, a ieșit cu tupeu revendicîndu-și trei milioane și jumătate de followers (adepți) iar varianta “boicot” sau Veselia Diversă, cu Breton, prezentată ca “adevărații cîștigători”, multumea poporului român că a votat, sau nu, în favoarea ei și se bucura că, de-acum, or să se simtă și minoritarii sexuali, în siguranță, într-un club de profil.
Uite ce e, Înțeleptule, tu care-l ții pe Dumnezeu la buzunarul mic, să știi că Iadul, piesa principală din recuzita voastră, este ipocrizia în credință (nu-i mai duceți pe pustii, pe cei “convinși” cu forta, adică!), iar tu, Gagico (apropos, de cînd homosexualii nu se simt în siguranță în cluburile lor, în România?), să știi că Iadul este “urmează-ți instinctul pînă-n fundurile iadului”, o chestiune de aprecierea distanței, desigur!
Şi unii, și alții, mulțumiți-i Sfintei Indiferențe, că puteți să vă desfășurați, și nu mai stîrniți alți demoni!
De pierdut, a pierdut doar Biserica Ortodoxă Română, fiindcă s-a amestecat cu Evanghericanii! 

P.S. Observăm că, la acest moment, ai voie să impietezi, desființezi, chiar să scuipi, biserici, preoți, enoriași de condiție modestă, dar nu poți, nici măcar, să te plîngi sau să critici apucăturile sexuale ale minorităților organizate în ginte și triburi, cenzura impusă de politically correct fiind mai drastică decît în evul mediu.
De-acum politically correctness-u’, va dispărea!
Nici o băgare de seamă, din partea ONG-urilor de alăptat, pentru o femeie care abia a născut (e cu tampoanele la ea!) care se mulge în pușcărie să trimită lapte copilului de două săptămîni?!
Îți dai seama, trebuie să întrebi OMS-ul dacă te dai cu spirt pe o rană infectată! OMS-ul e globalistul care a declarat ca fiind sănătoase, deviațiile sexuale!

România, după ce i-a lăsat pe multigenderi să atace copiii în școli, le-a băgat românilor sub nas referendumul cu “răul cel mic”!