miercuri, 6 septembrie 2023

Credeţi că totul se ȋntȋmplă cu un motiv?

Țara Floricicii - Floricica Dansatoarea sau Floare de miting, Floricica Observatoarea…  https://freefrompress.blogspot.com/2023/08/tara-floricicii.html


Ȋntrebare: E adevărat că pȋnă la 80% din mult lăudatele fonduri europene se duc pe “consultanţă”?

Cȋţi dintre cei care aţi băut acea cola – 10 linguriţe de zahăr la pahar – aţi făcut recent crize diabetice? Nu-i nimic, se ocupă guvernul: taxa pe zahăr propusă de inteligenţii artificiali din politică e ca o doză de insulină. De-acum puteţi să beţi liniştiţi cȋte două kile-jumate de apă super-dulce, dar colorată, ȋn fiecare zi. Dacă are taxă, sunteţi salvaţi.

Asta dacă, nu cumva, zăpăcit probabil de noile standarde de boală (alea cu pre-), eroul din linia ȋntȋi nu vă prescrie o doză de insulină de cel puţin trei ori mai mare. Reţetă pe trei zile. Putea să moară oricȋnd pȋnă a doua zi, cȋnd a ajuns la un alt doctor.

Asta a fost a nu ştiu cȋta “one too many”!

Ȋmi place să-mi ȋntind nervii la maxim. Abia aştept “criza apei” ȋn Europa, ȋn special ȋn Romȃnia!

Bun. Să vedem de unde-am plecat… Exact, credeţi că totul se ȋntȋmplă cu un motiv, fiindcă Dumnezeu are un plan?

Nu ştiu de unde ne parvine cuminecătura de ȋnţelepciune dar, la o căutare superficială pe internet, am văzut că o grămadă de lume are ceva de adăugat - care poate deveni un citat - la zisa de mai sus. Am zis bine grămadă, multe sunt cuvȋntătoare din lumea show-bizzului. Vedetele, fiind şi mari modele de viaţă pentru ăştia cu creierul ȋn păr, au o “genă care şopteşte” şi care proiectează ȋn viitor scopul pozitiv ascuns ȋntr-o nenorocire din present.  

Important e ca, ȋntre două ştiri despre moaşte cu autor necunoscut descoperite ȋn turla bisericii, să-nvăţăm ceva din asta. E esenţa optimistă a cugetării de mai sus.

Deşi, după pandemie ȋncoace, m-am plictisit să tot ȋnvăţ acelaşi lucru: că gȋtul lung al girafei e doar o pseudo-realitate augmentată a conspiraţioniştilor care luptă ȋmpotriva progresului.

Aşa că, după “azilele groazei” şi spitalele de Doamne Fereşte!, am ȋnvăţat că cel mai bine este să vinzi locuinţa “bătrȋnului” şi să-l transplantezi undeva ȋn străinătate, chiar şi ȋn ţările din jur unde e mai ieftin. E valabil şi pentru bolnavi, gravide etc. Niciunde răutatea, moartea, crima nu sunt atȋt de acceptate şi muşamalizate ca-n Romȃnia.

Niciunde adevărul nu e minţit cu atȋta abilitate, pare-se ȋnnăscută. De pildă, ce-au ȋnvăţat politicienii din explozia de la Crevedia: că locuitorii n-aveau asigurare pe case şi uite d-aia e pus statul eşuat – dar, ce epavă! – la cheltuială. De ce nu sunt obligate staţiile GPL să se asigure, nu se comentează. Poate, pentru că n-ar putea să funcţioneze fără toate autorizaţiile?

Cine crezi că te asigură lȋngă o bombă cu gaz?

Ce-ar vrea să ne ȋnveţe minte politicienii?

Fiindcă, dacă Dumnezeu are un plan, siniştrii decidenţi ȋl au pe-al lor şi se ţin de el ca guma de mestecat lipită de pantof, “ȋntărindu-şi rezilienţa” ȋn faţa deconspirării adevărului.

De pildă, deşi accidentul horror provocat de drogaţii de la 2 Mai a fost aproape o carte deschisă plină de dovezi care incriminează statul complice, ba mai mult, providenţa ne-a lăsat ȋnregistrarea grozăviei pe camera victimei (declanşată incidental) iar, de-atunci, accidentele rutiere cu drogaţi la volan - ȋntre care cȋţiva poliţişti – rulează ȋn streaming, preluate de pe diverse CCTV-uri, girafa, zice-se, are capul ȋntre umeri.

Dovadă e sindicalistul din poliţie care tot stă ȋnfipt ȋn televizor ca să ne spună că drogatul nu era drogat şi nici conectat la relaţii sus-puse, la unison cu politicienii partidelor de acelaşi sex (de pe tot spectrul politic) care vin cu idei perverse, cum ar fi testarea anti-drog a elevilor (nu a poliţiştilor sau politicienilor!) iar primul ministru ȋntre miniştri, după ce s-a-ntors ȋnsărcinat de la Bruxelles, a considerat că, ȋn lumina reflectorului pus zilele acestea pe Statul drogat şi mafiot - care rupe ȋn bucăţi şi zdrobeşte ȋntre maşini poporul pieton, mai ceva ca bombele cu dispersie din Ucraina - cel mai bine ar fi să vorbească de “epidemia de consum de tutun”.

Adică, ce credeaţi? Că nu iese ceva bun din asta?

Evident, testarea va fi respinsă de părinţi, pentru că nu e altceva decȋt o nouă metodă de control abuziv – dar mai trece timpul şi responsabilii se spală pe mȋini de combaterea traficului de stupefiante. De-acum, e doar vina părinţilor.

Se vor face, ne-a spus unul astăzi, campanii şi cursuri, ȋn şcoli, despre sănătate, violenţă, consum de alcool, tutun, droguri… La grămadă.

Pȋnă la urmă, totul va fi bine. Dacă reuşesc guvernanţii să umple gaura din buget cu gargară, vor putea şi consumatorii să se lupte cu drogurile.

Iar campanie anti-fumat, şi nu numai, o să fac şi eu, gratis. Dacă romȃnii sunt din ce ȋn ce mai bolnavi după “89, cum se tot spune, ȋnseamnă că ni se trage de la ce s-a schimbat de-atunci, adică ţigările, medicamentele, drogurile şi mȋncarea de supermarket.

O să fac chiar eu o campanie ȋmpotriva lor. Ȋmi place să dau o mȋnă de ajutor.

Apropo, se duce o parte din acciza la ţigări către sistemul sanitar, aşa cum s-a motivat ultima mărire? Cinci milioane de fumători nu-s de colo.

Ce-am ȋnvăţat noi din asta?

Că Statul se pune la adăpost. Restul…scapă cine poate.

Ce este sigur e că nimeni, dar nimeni din lumea politică n-a pus problema combaterii traficului de droguri. Nu vor fi angajaţi poliţişti mai mulţi la anti-drog, nu se vor aloca fonduri, nu există un plan, nimic. Nu se ia ȋn considerare o soluţie.

Nu ştim nimic despre cine le-a vȋndut ălora heroină (oxicodonă) pe reţetă. Probabil se va dezincrimina şi asta, problema e ca şi rezolvată. Am ȋnţeles bine, industria Pharma e o afacere de 4 000 mld. ȋn Statele Unite?

Nu contează, important e să apucăm criza apei. Ce incendii, inundaţii, ce moleculă, ce cutremur! Criza apei!

https://everydaypower.com/everything-happens-for-a-reason-quotes/



https://www.psychologytoday.com/intl/blog/connecting-coincidence/202202/does-everything-happen-reason

“More than 100 people die every day from opioid overdoses. […] Overdoses kill more Americans than car crashes or gun violence.”  https://www.morepowerfulnc.org/get-the-facts/the-impact/

Statul mafiot a drogat copiii! Cum au fost implementate drogurile ȋn Romȃnia?  https://antipresa.blogspot.com/2023/08/ce-ar-fi-daca.html#more

“În aprilie 2004, la propunerea directorului Serviciului Român de Informaţii, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat instituirea Sistemului Naţional de Alertă Teroristă (SNAT).

De la instituirea SNAT şi până în prezent, nivelul de alertă teroristă a fost ALBASTRU-PRECAUT, cu excepţia unei perioade scurte - cu ocazia Summit-ului NATO de la Bucureşti - când s-a decis ridicarea nivelului la GALBEN-MODERAT, pe o perioadă de 30 de zile (aprilie 2008).”  https://www.sri.ro/sistemul-national-de-alerta-terorista

"O ȋntrebare pe care oamenii o pun ȋntotdeauna ȋn legătură cu gunoiştea programelor zi-lumină, de la TV: cine participă la aceste show-uri? De ce te-ai expune…”  Tom McAllister, traducere, fragment  https://antipresa.blogspot.com/2023/07/vreti-sa-fim-mai-americani.html

De ce ne-am resetat cu o pandemie?

Pentru ca, fundaţiile şi organizaţiile de bine să realizeze secvenţierea completă a genomului uman.  https://freefrompress.blogspot.com/2023/07/azilele-groazei-tara-lui-hannibal.html#more

“Ȋnainte de a începe orice schemă de tratament, pune-i doctorului cea mai importantă întrebare: Care sunt dovezile că, urmînd acest tratament, voi trăi mai mult sau voi avea o calitate a vieţii mai bună decît dacă n-aş urma acest tratament?”  https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2022/11/filozofii-periculosului-poate.html

Masculin, feminin, copil innocent nu sunt nici tradiţionale, nici discriminatoare. Plus, ce spunea sburătorul din presă, acum mai mulţi ani, despre campaniile homosexuale? O să fiţi mai uimiţi decȋt v-aţi aştepta!  https://freefrompress.blogspot.com/2023/07/de-la-foile-de-ceapa-la-suferinta.html#more

Nu există “dreptul copilului de a fi informat cu privire la propriul corp”. Apoi, cine poate să-l informeze ȋn legătură cu aşa ceva?

„Ce se întâmplă cu dreptul copilului de a fi informat cu privire la propriul corp atunci când părintele îl oprește din a accesa acest drept?”, se întreabă profesoara Codruța Pohrib.  https://adevarul.ro/stiri-interne/educatie/romania-corigenta-la-educatie-sexuala-ce-temeri-2280638.html

“Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 22:10. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului.”  https://www.libertatea.ro/stiri/incendiu-in-curtea-spitalul-nicolae-robanescu-peste-100-de-copii-au-fost-evacuati-4616937

“Update: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 11.30.”  https://observatornews.ro/eveniment/incendiu-putenic-in-spatele-spitalului-robanescu-din-bucuresti-dupa-ce-un-transformator-ar-fi-explodat-533605.html

“Azilele groazei”. Am aflat de ce ne-am resetat cu o pandemie  https://freefrompress.blogspot.com/2023/07/azilele-groazei-tara-lui-hannibal.html#more