vineri, 29 mai 2015

Regimul Iohannis




Măcar în emisiunea Laviniei Şandru de la 18:30 s-a dezbătut problema și s-au spus niște lucruri pe care românii aveau dreptul să le știe demult.


După fluturarea în spațiu a instituției Primei doamne (ajutat de multe reverențe din presă) și impunerea legilor Big Brother ( astea fără cercetarea voinței populare, doar prin lovitură sub centură!), Klaus Iohannis ne îngroapă iar în sondaje care să-i dea, în continuare, dreptate.

Evident, ca și la intrarea în NATO sau aderarea la UE, românii, zic cercetările sociologice (pe care noi nu le putem verifica!) vor să treacă la moneda euro în proporție de 70%, spre deosebire de toți ceilalți care sunt, intr-un mod sănătos, mai sceptici.
 
Evident că sunt români care s-ar integra oriunde se poate scăpa de plaga politică de la noi, doar au fost manipulați continuu s-aleagă răul mai mic. Nimeni însă nu le-a spus în ce constă răul cel “mic”.

“Plata” pentru UE și NATO nu se va termina în veci. Schengen-ul, cine știe ce mai vrea? Poate copii pentru pedofili sau pentru familiile formate din mai mult de două personae care practică sexul în grup (am văzut la Eurovision că se pregătește!). Cine știe ce mai pregătește the freaking Europe?

În orice caz, sondajele exagerat de favorabile trecerii la euro au cam acoperit povestea defrișărilor austriece în România și vor ocupa, în continuare, spațiul în defavoarea altor dezbateri cum ar fi: de ce avem noi atât de multe farmacii, cine sunt “spionii” sau agenții de toate influențele din presă, de ce i se permite lu’ McDonald’s să-și facă reclamă cu copii?

Deci, se poate! La anul, zic că n-ar mai fi nevoie de alegeri. După ce mărunțește gâdele de presă iohannist realitatea și-o strânge apoi într-un boț favorabil, facem un sondaj (cine poate să-l verifice?) și-i dăm direct Președintelui un govern Mărit PNL-ist.

La ce mai votăm dacă tot luăm toate deciziile pe bază de sondaje de opinie?!
Sigur că suntem pregătiți! Avem supermarketuri, “explozie de cancere”, 70% mâncare-moarte de import, farmacii lipite una lângă alta, etnobotanice la copii…Asta ne mai lipsea!