Pagini

Pagini

Pagini

luni, 25 martie 2019

ASTROLOGIE, previziuni



ASTROLOGIE

Mai întîi, cine poate ucide un Berbec cu Jupiter în Scorpion (un “greu de ucis”, adică)? Ați ghicit, un chirurg! Sau mai mulți!
O să scriu odată cum se poate muri din cauza cancerului, fără să ai cancer (victimă pe altarul “conștientizării” plătite borfeturilor din televizor) și de ce dăm bani în spitale, pentru că, mulți vor să combată fenomenul dar nimeni nu se pricepe.

ASTROLOGIE, previziuni

Pe 4 februarie 1936, Ra (radiul) a devenit primul element chimic radioactiv produs sintetic. Aflăm, de la cei care știu, că, acest metal nu se găsește chiar sub talpa casei ci, urme de radiu se găsesc in minereurile de uraniu dar și în deșeurile rezultate în urma prelucrării uraniului. Ăla de se folosește la producerea mult-lăudatei energii electrice… nepoluante, prin intermediul centralelor nucleare. Altfel, prezența Ra in natură este foarte rară, probabil mai rară decît “știrea” TV, pornită din SUA, despre cum, oamenii care locuiesc la casă și la parterul blocurilor se vor îmbolnăvi de cancer din cauza radonului, un gaz radioactiv rezultat în urma dezintegrării radiului.

Nu există decît două-trei variante în spatele acestei “știri”: fie, o acoperire pentru “iradierea”, în scop therapeutic, aplicată anumitor tipuri de cancer, fie, deșeurile radioactive sunt depozitate aiurea, fie, dacă tot poate fi fabricat de mîna omului, poate fi și răspîndit, să zicem, la întîmplare, precum o gripă globală răspîndită de OMS.

Altfel, inhalat sau ingerat, poate provoca - preventiv și doar așa, ca să meargă consumul, - cancer la oase.  De altfel, tot preventiv, probabil, a fost introdus, într-o vreme, chiar în pasta de dinți, crème și alimente, fiindcă se credea că face bine, pînă cînd au fost constatate efectele adverse. Dar, cine să răspundă?!

“Radium is over one million times more radioactive than the same mass of uranium. It loses about one percent of its activity in 25 years, being transformed into elements of lower atomic weight. The final product of disintegration is lead.”  http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Radium

“Combustibilul nuclear uzat trebuie să fie depozitat în condiții sigure mai mult de 100 000 de ani pentru a nu afecta mediul și sănătatea oamenilor. Pînă în present, 65 de ani dupa ce primul reactor nuclear civil a fost construit în Rusia, nu avem nici o idée cum putem gestiona deșeurile nucleare o perioadă atît de lungă, fără a afecta mediul.” https://www.greenpeace.org/romania/Global/romania/binaries/2009/7/factsheet-energie-nucleara.pdf