joi, 26 ianuarie 2023

Priveşte înapoi cu mînie Trei ani de crime – covid

ianuarie 2023 - Ştefania în România https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2023/01/stefania-moare-n-romania.html Presa a aflat de ce!

"De 2,5 ori mai mulţi oameni au murit cu covid în 13,5 luni după vaccinarea completă, decît în cele 21,3 luni anterioare vaccinării complete a 80% din populaţie."


Traducere, integral


Priveşte înapoi cu mînie Trei ani de crime - covid https://www.spectator.com.au/2023/01/look-back-in-anger-5/

“Vă amintiţi această glumă: un adolescent îşi ucide părinţii, după care cere clemenţă instanţei de judecată, fiindcă e orfan? Australian Medical Association a susţinut restricţiile lockdown-ului, la momentul respectiv, iar acum se plînge că sunt prea multe operaţii restante. Uite o întrebare: dacă sumele enorme aruncate pe covid ar fi fost direcţionate spre tratarea bolilor cu cea mai mare mortalitate - folosind evaluarea standard, anuală - oare cîte boli ar fi fost evitate, în toată lumea, în următorii zece ani? Răul pe care l-a produs lockdown-ul iese la suprafaţă prin nr. de morţi în exces, pierderile de locuri de muncă, haosul în lanţurile de aprovizionare, creşterea costului vieţii şi condamnă generaţii întregi la sărăcie şi inechitate între naţiuni şi în interiorul lor. Analfabetismul istoric este acum o cerinţă pentru un job de “expert”. Germania a ars 17,24 mil. de măşti expirate şi încă face stoc pentru alte urgenţe din viitor. Să ne amintim ce spunea M. Thatcher despre care-i problema socialismului: Politicienii nu învaţă din greşelile pe care le fac cu banii altora.

Presa, la fel, are în atribuţii să aştepte să treacă timpul, ca nişte stenografe cu amnezie. Statul a dictat fiecare aspect al vieţii oamenilor, pînă în cele mai absurde, caraghioase şi intime detalii. Cum nu se cunoaşte un antidot la încrederea oarbă în govern, oamenii s-au supus directivelor draconice venite de la politicienii care s-au folosit de pumnul de fier ca de glonţul de argint.

Lockdown e doar un euphemism pentru interzicerea totală a activităţilor economice şi sociale, şi arestarea întregii populaţii la domiciliu. Fără a se baza pe ştiinţă sau pe cele mai bune practici în medicină sau pe evaluări stratificate funcţie de vîrstă, interdicţiile au durat, cu întreruperi, doi ani, timp în care s-au tot schimbat regulile jocului.

Încă din februarie-martie 2020, datele arătau că cei mai vulnerabili erau oamenii în vîrstă, cu comorbidităţi.

În varianta modernă a sacrificării virginelor pe altarul zeilor virali, tinerii şi-au pierdut mai mulţi ani din viaţă, în schimbul cîtorva luni mizerabile şi solitare, atribuite bătrînilor infirmi.

Un studiu Proceedings of the National Academy of Sciences a arătat că lipsa contactului cu copiii a crescut spitalizările adulţilor cu 27% şi internările la terapie intensivă cu 49%. Mai bine le spuneau: Nu fii un ucigaş de bunici, lasă-i în seama noastră!

În conţinutul UK Influenza Preparedness Strategy 2011 există un consens aprioric în ce priveşte purtarea măştilor: “sunt prea puţine dovezi că folosirea lor, în comunitate sau în propria gospodărie, ar aduce un beneficiu pe scară largă”. Că nu există nici o diferenţă se poate vedea într-o serie de hărţi comparative în cartea lui Ian Miller: Demascarea: Eşecul global al obligativităţii purtării măştii (2022)/

Guvernanţii - susţinuţi de acţiunile uneori brutale ale poliţiei, îndreptate impotriva micilor grupuri care protestau sau se împotriveau - au “împuns” publicul să exercite presiune asupra propriilor concetăţeni, folosindu-l ca instrument de coerciţie socială. Obligativitatea purtării măştii a perpetuat domnia fricii şi a demonstrat că există complianţă pe scară largă în a susţine eforturile guvernanţilor de a exersa controlul social în masă.

Simbolul cel mai vizibil al complianţei colectiviste, masca a devenit “salopeta” lui Mao, dar pentru faţă. Nivelul de coerciţie desfăşurat ca să crească acceptarea vaccinării, n-ar fi fost posibil fără o bază pregătitoare solidă, formată din lockdown şi măşti.”  

Japonia are un nivel de complianţă extraordinar de ridicat din partea publicului, în ce priveşte directivele şi purtarea măştii, propagat în toate straturile sociale. În 9 dec. 2021, cînd rata mortalităţii zilnice era de 0,01 la un million, Japonia atinsese 80% vaccinare completă. (Our World in Data figures)

În 9 ian. 2023, mortalitatea crescuse la 3,43/million. Numărul total de morţi crescuse de la 18,370 la 63,777, în această perioadă.

De 2,5 ori mai mulţi oameni au murit cu covid în 13,5 luni după vaccinarea completă, decît în cele 21,3 luni anterioare vaccinării complete a 80% din populaţie.

Şi totuşi autorităţile refuză să ia în discuţie faptul că vaccinul ar putea fi problema şi nu soluţia. O ţin langa cu aceeaşi mantră “sigur şi efficient” şi cu eficacitatea purtării măştii în lupta cu coronavirusul, prostind publicul şi aducîndu-i la disperare pe “îndărătnici”.

Eficienţa de scurtă durată a vaccinului a necesitat booster-uri repetate, odată la cîteva luni. Adesea, după booster, gradul de infectare şi numărul de morţi au crescut, ceea ce sugerează “eficienţă negativă”.

Ultimele studii arată că dozele successive de vaccin sunt mai puţin eficiente iar vaccinarea în lanţ poate duce la infecţii, pentru că distruge sistemul imunitar.”

(Paranteză – Desigur, doctorii pandemişti ştiau asta, fiindcă e common knowledge şi le-au spus-o -n faţă, public, chiar specialiştii care nu s-au afiliat acestui experiment absurd şi mortal.)

“Cînd a început administrarea vaccinului, la sfîrşitul anului 2020, muriseră 1,9 milioane de oameni, cu covid-19, la nivel global. De atunci au mai murit 4,8 milioane. Dacă adaugăm nr. de victime, în creştere, din cauza vaccinului, asta discreditează oficialii şi experţii care pretindeau că vaccinul previne infectarea, transmiterea, îmbolnăvirea severă şi moartea.

Şi totuşi, tot ce contează pentru tifoşii pandemiei este cît de multe braţe au fost injectate şi cît de des.

Cu ajutorul presei, al social media (Mulţumim E. Musk pentru Twitter Files) şi al poliţiei, oamenii au fost înspăimîntaţi, brutalizaţi, făcuţi de ruşine - pentru a se supune unor dictate autoritariste şi arbitrare.

Guvernele au dat propaganda jos din pod, ca să insinueze [în rîndul populaţiei] frica de boală şi să facă de rîs orice tentativă de a pune la îndoială ordinele. Au distras atenţia de la discursul ştiinţific, transformîndu-l într-o dezbatere morală, cu ton imperativ, facilitînd astfel denigrarea şi demonizarea vocilor critice – în privinţa mortalităţii virusului, a cît de etice şi eficiente sunt lockdown-urile, în legătură cu obligativitatea purtării măştii şi obligativitatea vaccinării şi răul făcut populaţiei prin aceste măsuri forţate.

S-au înmulţit solicitările de suspendare imediată a vaccinării, pînă cînd corelaţiile, neobişnuit de multe, făcute între vaccin şi rata mare a deceselor, problemele de inimă şi de reproducere (la femei), nu vor fi investigate cum trebuie. Rezultatul a fost că a crescut gradul de suspiciune la adresa autorităţilor – preocupate, mai întîi, de propagarea vaccinării şi angajate, mai degrabă, în apărarea vaccinului de orice criticism - în loc să apere oamenii de vaccinurile care fac rău. Presa s-a sucit, de la expunearea minciunilor oficiale, la amplificarea lor.

Lecţia descurajantă a ultimilor trei ani este că oamenii pot “dormi liniştiţi”, dacă media ignoră felul cum guvernanţii ne calcă-n picioare libertăţile, pretinzînd, în acelaşi timp, că ne ţine bine, sănătoşi.

Cu fiecare măsură de “contenţionare” în masă folosită în managerierea pandemiei s-a dovedit că Great Barrington Declaration a avut dreptate.”

(Great Barrington Declaration este o scrisoare deschisă, din2020, a unui grup de oameni de ştiinţă (infecţionişti, epidemiologi, cercetători în domeniu), care susţineau “focused protection”, adică protejarea celor vulnerabili în timp ce restul populaţiei ar fi trebuit să-şi vadă de treaba ei şi, astfel, să se realizeze imunitatea de turmă. Nu e ceva nou, din contră, a fost susţinută şi la noi dar… altul era planul.)

“Propagandiştii fricii, precum Neil Ferguson, Anthony Fauci (pe care l-a părăsit omniscienţa în timpul depoziţiei), împreună cu idioţii lor utili, s-au înşelat. Bunul simţ concentrat în cîteva cuvinte – Great Barrington Declaration - a fost umilit. Cei trei autori, oameni de ştiinţă – de la Harvard, Oxford şi Stanford! – au fost puşi la pămînt cu sălbăticie şi minimalizaţi drept “epidemiologi marginali”. Această ticăloşie a fost susţinută de laşitatea liderilor politici - care s-au ascuns în spatele sloganului “Follow the Science”, încurcînd sloganul cu politica şi care au dat liber la acţiuni de neimaginat, pînă atunci, asupra populaţiei: cenzură, coerciţie, brutalitate – care au erodat treptat încrederea în instituţii şi autorităţi.

Recuperarea şi vindecarea vor fi dificile fără asumarea responsabilităţii, pedepsirea vinovaţilor şi măsuri instituţionale robuste care să ne păzească de repetarea unor astfel de abuzuri." https://www.spectator.com.au/2023/01/look-back-in-anger-5/

Am aflat de ce nu vor guvernanţii să mărească pensile? Răspunsul te va surprinde! https://antipresa.blogspot.com/2023/02/de-ce-nu-vor-guvernantii-sa-mareasca.html#more


 

“The Great Barrington Declaration – As infectious disease epidemiologists and public health scientists we have grave concerns about the damaging physical and mental health impacts of the prevailing COVID-19 policies, and recommend an approach we call Focused Protection.”  https://gbdeclaration.org/

https://ourworldindata.org/coronavirus/country/japan  

https://www.barefootbooks.com/3/our-world-japan

https://ourworldindata.org/country/japan

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/ondemand/special/sdgs/



“Remember this joke: a teenager kills his parents and appeals to the courts for mercy as an orphan? The Australian Medical Association backed lockdown restrictions back in the day but is now complaining about the growing backlog in elective surgery.”  https://www.spectator.com.au/2023/01/look-back-in-anger-5/