luni, 17 ianuarie 2022

Moartea prezintă știrile

Am aflat răspunsul la întrebarea… și o Opinie https://antipresa.blogspot.com/2022/01/opinie.html#more


Motto: Cel mai periculos vaccin nu este cel pe care-l faci acum, ci acela care urmează să fie impus!

Mai întîi, cum se diagnostichează covidul în România. Domn în vîrstă, constituție firavă, vaccinat de trei ori și testat negativ la greu, cu dificultăți majore de respirație. Ei, ce credeți că-l aștepta?

Pentru cine au venit americanii în România?  https://antipresa.blogspot.com/2022/01/au-venit-alti-rusi-si-un-breaking-news.html

Dr.: E covid! Sigur e covid!

Exact, la fel, au fost diagnosticate și celelalte boli marketizate la televizor, cancer, diabet, autism, alergii, adhd, cholesterol mult și “rău” etc.! Exact după același scenario: intoxicare mentală de la presă, diagnosticări la hectar, tratament fix, după protocol, plus concluzia: tot mai mulți români sunt bolnavi de… (urmează bolile). Atît de scîrbos de simplu e!



Știți, de pildă, cum se diagnostichează adenoamele în România? Păi, mai întîi, cu o suspiciune de aproape sută la sută c-ar fi cancer! E vorba, ca și la temperaturile care sugerează schimbări climatice, de boli resimțite.

Urmate de protocolul de triere a dreptului la viață, care a fost instaurat în România cam de cînd politicienii și analiștii au început să vadă tumori peste tot și să clameze extirparea lor, iar moartea a devenit o știre ce putea fi evitată. Dacă nu chiar un vaccin universal. Dar, românii nu-nțeleg, se plîng elitele înghesuite la putere, așa că ne-au băgat de-a dreptul în revizie capitală, să scoată carbonul din noi. Asta va dura pînă cînd se eradichează poluarea de pe Terra. Fără nici o treabă cu știința, însă. E vorba despre un monopol, pe care organizația l-a pus pe știință. “100 000 de oameni mor annual din cauza încălzirii globale” – nu există așa ceva! În engleză, în original, se spune “related to” încălzirea globală. Nici asta nu e știință bazată pe dovezi măsurabile dar, măcar nu e prezentată ca un adevăr absolut, cum se-ntîmplă la noi.

Cîntecel pentru copii, după noile norme - Bate vîntul pe creste, puneți-vă măștile!   https://antipresa.blogspot.com/2022/01/cintecel-pentru-copii-dupa-noile-norme.html

Altfel, e generos și corect din partea actualului Ministru al sănătății că și-a asumat instituirea unui protocol, cu adevărat medical, pentru gestionarea pandemiei. Să nu credeți că oamenii nu apreciază! Așa cum au apreciat și oferta de vitamine și minerale pentru întărirea imunității în fața virusurilor, de la Institutul Cantacuzino, unde s-au așezat la coadă, imediat ce-au aflat. Știu asta de la o prezentatoare digi, care a făcut un rictus de scîrbă cînd a anunțat că românii se înghesuie mai degrabă la vitaminele de la Institut, decît la vaccinul Pfizer.

Însă, dezintegrarea în UE și NATO nu va permite mai mult.

Pentru scurt timp, va fi ceva mai bine, dar Protocolul lui Arafat, grație căruia orice “urgență” așteaptă minim șapte ore să-i vină rezultatul la covid, e tot acolo! Aceia care au conceput mizeria de proiect de lege prin care se crea o instituție aproape suprarealistă, ce urma să ne pună în subordinea gestionarilor de situații de urgență, sunt tot acolo. Apropo, știe cineva cine sunt? Fiindcă, nu Arafat a scris-o p-asta. Incendiile mortale din spitale, împreună cu abuzatorii voioși ai pandemiei, n-au primit nici un verdict. Pe cei mai mulți, Justiția nu-i va deranja.

Cum titra pro-tv - mare, cît un veceu ecologic răsturnat - după incendiul cu morți de la Constanța: 

“ANCHETELE NU-I VOR ADUCE INAPOI”. Scîrbos!

Domnul de care am vorbit la început avea o criză de astm. Pentru prima dată.

Vești bune pentru pensionari!  Copacul, scaunul și poziția mortului  https://freefrompress.blogspot.com/2022/02/vesti-bune-pentru-pensionari.html

E grav! Și se lipește de oală  https://freefrompress.blogspot.com/2022/01/e-grav-si-se-lipeste-de-oala.html#more


Și-a luat planeta înapoi și ne-a dat și…  https://antipresa.blogspot.com/2022/01/n-djokovic-e-liber.html#more

It’s payback time  https://antipresa.blogspot.com/2022/01/crezi-in-covid.html

https://antipresa.blogspot.com/2022/01/dont-look-up-comedie-gri.html

https://antipresa.blogspot.com/2021/12/clovni-in-toale-de-gala.html

Mercur retrograd, din nou - https://freefrompress.blogspot.com/2021/05/mercur-retrograd.html

https://blog-searchro.blogspot.com/2021/05/mercury-retrograde.html?showComment=1626366483719#c7767654995244003956

Polițiștii controlează copiii de măști în școli?! Nu e adevărat așa ceva! Ăștia nu se lasă!

Însă potrivit jurnalistului de investigații Mădălin Pribu polițistul de la Secția 5 se deplasa de fapt să controleze de măști elevii și profesorii care ieșeau chiar de la Școala victimei, fetița Raisa.”  https://www.activenews.ro/stiri/MILITIA-COVID-in-actiune.-Dupa-crima-de-la-Bucuresti-un-politist-din-Sibiu-trage-karate-la-jugulara-unui-om-al-strazii-pentru-ca-nu-purta-masca.-VIDEO-cu-violenta-din-plina-strada-via-Turnul-Sfantului-172136